Skibka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witamy się u was :loveu: Viki niezły słodziak fajne są takie maleństwa :multi: Witamy u nas i zapraszamy częściej by jak najszybciej dotrzeć do setki.:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Skibka napisał(a):Witamy u nas i zapraszamy częściej by jak najszybciej dotrzeć do setki.:evil_lol: oczywiście będziemy wpadać :loveu: I niedługo dobijemy 100 :multi: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dawaj foteczki to szybko dobijesz do 100 :loveu::loveu: Quote
LadyK Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [CENTER]Już niedaleko :evil_lol:[/CENTER] Quote
Skibka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Owczarkowa napisał(a):Już niedaleko :evil_lol: Chyba mi nie odpowiedziałaś na moje pytanie;p Quote
LadyK Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [CENTER]Nie zauważyłam :diabloti: Chodzę do 3 gimnazjum i w tamtym roku miałam średnią 4,3 :evil_lol: W tym będę miała coś koło 4,9 :cool3:[/CENTER] Quote
Skibka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Owczarkowa napisał(a):Nie zauważyłam :diabloti: Chodzę do 3 gimnazjum i w tamtym roku miałam średnią 4,3 :evil_lol: W tym będę miała coś koło 4,9 :cool3: Boże to jest nie możliwe.. Tu każdy ma powyżej 4.5 to j przy Was to plebs.:evil_lol: A gdzie chcesz iść dalej?:razz: Quote
LadyK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [CENTER]Nie wiem gdzie pójdę :diabloti: A Ty jaką średnią masz i która klasa? :diabloti:[/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ja nie w tam tym roku miałam 4.0 a teraz to chyba 3.7 :cool3: a ty ?? Quote
Skibka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Ja jestem w drugiej klasie technikum a średnią może wyciągnę na 3.8;D Quote
Skibka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Witaj :loveu: Co u ciebie ? Hej! A u mnie tragicznie..Mam chory żoładek i umieram z bólu ale do lekarza boję się iść bo da mi skierowanie na gastroskopię..:crazyeye: A u Ciebie co nowego? :cool3: Przy okazji wstawię parę fotek.. Tu Viki pomaga w wieszaniu firan: A teraz fotki z dzisiejszego spaceru: Viki nad rzeczką: cdn. Quote
Skibka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Viki chciała być pomocna w zakupach: Viki w powietrzu: Viki w biegu: Viki była zła że w jej torbie były zakupy a nie ona..:shake:: cdn. Quote
***Paulina*** Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Super fotki:loveu: A Viki ci ładnie chodzi na tej automatycznej smyczy??? Quote
Skibka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Ciekawski pies wszędzie musi zajrzeć: Viki podziwiała kaczuszki: To wszystko zachęcamy do komentowania! :multi: Quote
Skibka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Super fotki:loveu: A Viki ci ładnie chodzi na tej automatycznej smyczy??? Nie ma problemow ;) Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 hej:D śliczne:D widze ze mieliscie osobistego tragarza:evil_lol::evil_lol::diabloti: hehe;) fajnie w tym sweterku wyglada:D a jak przygotowania do świąt? kupione prezenty dla rodzinki?:cool3: Quote
***Paulina*** Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Skibka napisał(a):Nie ma problemow ;) A moja to umie ładnie przy nodze chodzić tylko na zwykłej, a na automatycznej to ciągnie do przodu... Quote
Skibka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Sweetaśna Dziękujęmy za odwiedzinki! :lol: Co do przygotowań do świąt to właśnie z bratem sprzątamy w szufladach.. A prezentów jeszcze nie mamy ale w najbliższym czasie zamierzamy się wybrać.. A u CIebie jak tam z przygotowaniami i prezentami?:cool3: Paulina Viki jeszcze nigdy nie chodziła na zwykłej smyczy, a na automatycznej chdzi ładnie przy nodze. :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 cześć fajnie wygląda w tym sweterku :multi: Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Skibka']Sweetaśna Dziękujęmy za odwiedzinki! :lol: Co do przygotowań do świąt to właśnie z bratem sprzątamy w szufladach.. A prezentów jeszcze nie mamy ale w najbliższym czasie zamierzamy się wybrać.. A u CIebie jak tam z przygotowaniami i prezentami?:cool3: nmzc:) heh;) o fajnie;) ja za sprzatanie świateczne w przyszłym tyg sie zabieram bo mi sie szubko zakurza wszsytko:roll: (ciemne meble:shake: nie polecam ale ładnie wygladają:evil_lol:) ja prezenty powili zbieram:eviltong: juz kilka mam;) z siostrą na prezent dla taty i mamy sie składałam wiec fajnie;) nie wiem co dziadką kupic a siostrze zamówiłam ksiązke i pewnie w przyszłym tyg przyjdzie przynajmniej mam taką nadzieje..:p dla psiaków mam:) Quote
LadyK Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 http://img529.imageshack.us/img529/2079/dsc00207tv4.jpg Super w tym ubranku wygląda :loveu: Quote
Skibka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Anita Dziękujemy!:multi: Sweetaśna A co kupiłaś psiakom?:lol: Owczarkowa Cieszę się, że się Wam podoba..Ale niektórzy patrzą na mnie jakbym niewiem co robiła jej za krzywdę tym ubrankiem..:roll: Quote
LadyK Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Skibka'] Owczarkowa Cieszę się, że się Wam podoba..Ale niektórzy patrzą na mnie jakbym niewiem co robiła jej za krzywdę tym ubrankiem..:roll: Przecież o tej porze roku jest zimno i jak taki mały psiak wyjdzie z ciepłego mieszkania na spacer to też mu może zimno być :roll: Ahh ci ludzie :cool1: Quote
Sweet Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 psiaką kupiłam smakołyki:):) a ty viki cos kupujesz??:D Quote
Recommended Posts