Skibka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Sweetaśna napisał(a):heh:) a czy ja to w innym wieku jestem:eviltong: cos o tym wiem... tez miewam takie problemy i tocały czas bo podoba mi sie pewien chłopak który mnie nawet nie zna byc moze nawet nie wie ze istnieje wiec wiesz:roll: no dobrze ze nie mówią... jakby kabi mówił to nie raz by mi sie od niego dostało albo jakby mamie naskarżył:evil_lol: Też tak miałam że podobali mi się chłopcy a oni nawet mnie nie znali, ale teraz to bardzo dobrze znałam się z kumplem dużo czasu spędzaliśmy, i potem nie kontaktowaliśmy się przez tydzien ale ten ma już laskę...:roll: I jak tu normalnie żyć.. Viki by też miała co kablować.:evil_lol: Quote
Sweet Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Skibka napisał(a):Też tak miałam że podobali mi się chłopcy a oni nawet mnie nie znali, ale teraz to bardzo dobrze znałam się z kumplem dużo czasu spędzaliśmy, i potem nie kontaktowaliśmy się przez tydzien ale ten ma już laskę...:roll: I jak tu normalnie żyć.. Viki by też miała co kablować.:evil_lol: heh:) w sumie to moze i on wie ze żyje ale narazie jakos nie pofatygował sie zeby mnie poznac czyli i tak nie mam u niego szans wiec powinnam przestac wogóle o nim myslec ale to nie tak prosto..:roll: heh:) w kumplach to ja tez sie kochałam:eviltong: narazie mi przeszło:p no cóż.. zyc normalnie sie nie da i chyba nigdy sie nie bedzie dało.. zawsze cos albo nie wyjdzie albo stanie nam na przeszkodzie.. no cóż ale cieszmy sie ze psy nie gadają:evil_lol::diabloti: Quote
Skibka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Sweetaśna napisał(a):heh:) w sumie to moze i on wie ze żyje ale narazie jakos nie pofatygował sie zeby mnie poznac czyli i tak nie mam u niego szans wiec powinnam przestac wogóle o nim myslec ale to nie tak prosto..:roll: heh:) w kumplach to ja tez sie kochałam:eviltong: narazie mi przeszło:p no cóż.. zyc normalnie sie nie da i chyba nigdy sie nie bedzie dało.. zawsze cos albo nie wyjdzie albo stanie nam na przeszkodzie.. no cóż ale cieszmy sie ze psy nie gadają:evil_lol::diabloti: Bo z chłopakami to nie tak prosto.My same musimy się do nich pofatygować.. No ale cóż taka już rola dziewczyn..:evil_lol: Dobrze że są psy, oni są lepsi niż jakikolwiek facet..:loveu: Quote
dadiii Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ojc wiem cos o tym :lol: bo np. podoba mi sie jeden chlopak z mojej klasy ale ja wiem ze mu sie nie podobam (co prawda on nie wiem o tym ze mi sie podoba ) ale za to sie lubimy czesto gadamy i wogole np. czasami w sobote (nawet teraz :cool3: ) potrafimy calymi dniami siedziec i gadac o niczym doslownie Quote
Sweet Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Skibka napisał(a):Bo z chłopakami to nie tak prosto.My same musimy się do nich pofatygować.. No ale cóż taka już rola dziewczyn..:evil_lol: Dobrze że są psy, oni są lepsi niż jakikolwiek facet..:loveu: heh:) niestety nie prosto.. a chciało by sie zeby to tak prosto wszystko było:p eh niestety:) bywa:) są znacznie lepsze niz faceci :) Quote
Skibka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Ale znalazłyśmy temat.. :lol: Lepiej nie szło.. Dobranoc :hand: Quote
dadiii Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 siemka!! :) jakies fotki by sie znowu przydaly :p Quote
Skibka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Siemka! Teraz przyszłam z grzybobrania. Może po południu coś będzie od wczoraj ładuje baterie do aparatu więc pare zdjęć będzie! :lol: Quote
***Paulina*** Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Skibka napisał(a):Siemka! Teraz przyszłam z grzybobrania. Może po południu coś będzie od wczoraj ładuje baterie do aparatu więc pare zdjęć będzie! :lol: Parę??? Dużo chcemy fotek:evil_lol: Quote
Skibka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Niestety tylko jedna fotka bo mi coś aparat szwankuje :lol: Komentujcie ~! Quote
***Paulina*** Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jak fajnie wygląda:) A uszko ma takie duże czy tylko tak wyszło??? Quote
Skibka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Tylko tak wyszło, ma normalne uszy.:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Skibka napisał(a):Tylko tak wyszło, ma normalne uszy.:evil_lol: Viki to ma ładne, stojące... A Kati to cały czas jedno klapie...:-( Quote
Skibka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 My też miałyśmy problemy z uszkami, oto przykład: Ale Viki jakoś same w końcu stanęły, ja tylko je podcinałam. Może Kati w końcu też stanął.;) Quote
Sweet Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 hejo:) sliczne zdjecie:) to z oklapnietym ucholkiem tez:D kabiemu nie chciały stanąc i nie staneły:eviltong: ale powód dlaczego nie staneły znam i sie nie bede chwalic bo aż wstyd:evil_lol::diabloti: Quote
***Paulina*** Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Skibka napisał(a):My też miałyśmy problemy z uszkami Ale Viki jakoś same w końcu stanęły, ja tylko je podcinałam. Może Kati w końcu też stanął.;) Mam nadzieję... A Viki ile miała jak jej stanęły??? Quote
Skibka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Sweetaśna napisał(a):hejo:) sliczne zdjecie:) to z oklapnietym ucholkiem tez:D kabiemu nie chciały stanąc i nie staneły:eviltong: ale powód dlaczego nie staneły znam i sie nie bede chwalic bo aż wstyd:evil_lol::diabloti: Nie chciało się podcinać? :eviltong: Quote
Sweet Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Skibka napisał(a):Nie chciało się podcinać? :eviltong: nie wiedziałam ze sie podcina:evil_lol::diabloti::eviltong::oops: mówiłam ze az wstyd sie przyznac:eviltong: Quote
Skibka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Sweetaśna napisał(a):nie wiedziałam ze sie podcina:evil_lol::diabloti::eviltong::oops: mówiłam ze az wstyd sie przyznac:eviltong: Hehe jakby nie dogo to też bym niewiedziała. :evil_lol: A tam wstyd..:eviltong: Quote
Sweet Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Skibka napisał(a):Hehe jakby nie dogo to też bym niewiedziała. :evil_lol: A tam wstyd..:eviltong: ja 3,5 roku temu tez nie byłam na dogo nawet nie wiedziałam ze cos takiego istnieje:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Chciałyśmy się przywitać z Viki i zaprosić do naszej galerii. Jesteśmy nowe i troche samotne:oops: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzieńdoberek ;) mojemu zwierzowi uszy stawały i kapały na przemian, był też taki moment kiedy jedno stało a drugie leżało, Moli wyglądała idiotycznie wtedy :evil_lol: Quote
Skibka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='***Paulina***']Mam nadzieję... A Viki ile miała jak jej stanęły??? Nie pamiętam dobrze ale do około pół roku bywało różnie raz jedno leżało raz drugie. Koło 7 msc były już wszystkie stojące. dysia-u dziękujemy za odwiedzinki też was chętnie odwiedzimy ale nie masz podpisu.:p Podaj linka do galerii. Sweetaśna chodzę do drugiej technikum. :eviltong: Sorki że w taki sposób odpisuję ale multi cytat mi nie działa.:shake: Quote
***Paulina*** Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Skibka napisał(a):Nie pamiętam dobrze ale do około pół roku bywało różnie raz jedno leżało raz drugie. Koło 7 msc były już wszystkie stojące. No to dobrze bo już traciłam nadzieję że Kati stanie i myślałam że źle sklejam albo coś... Quote
Recommended Posts