Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skibka napisał(a):
Mnie tam podobają się czarne yorki..
Viki nawet jakby była i cała ruda to bym ją kochała. :lol:

No właśnie Viki mi się bardzo podoba i dobrze by było gdyby moja była chociaż trochę do niej podobna...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sweetaśna napisał(a):
mi tez sie czarne podobaja nawet bardziej od tych stalowych:)

Mi też i dlatego wzięłam ciemno-stalowo-złotą a nie stalowo złotą, chociaż one też są ładne... Ciekawe co z mojej wyrośnie, ale mi będzie się podobała zawsze nie ważne jak będzie wyglądać...

Posted

wszystkiw yorki są sliczne chociaz nie podobają mi sie takie strasznie malutkie:) i takie co mają pyszczek mocno szczurowaty i szpiczasty jak mojej kolezanki piesek ma...

Posted

Sweetaśna napisał(a):
wszystkiw yorki są sliczne chociaz nie podobają mi sie takie strasznie malutkie:) i takie co mają pyszczek mocno szczurowaty i szpiczasty jak mojej kolezanki piesek ma...

Do jakiej wagi zaliczasz 'strasznie małe'? :roll:

Posted

Sweetaśna napisał(a):

wiesz jak piesek ma krzywy zgryz (a to w przypadku yorków zdarza się bardzo często) to mają tak jak to okresliłaś pyszczek mocno szczurowaty i szpiczasty co chyba nie zmienia faktu, że sa najwspanialszymi yorkami dla ich właścicieli... :cool1:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Mi też Vikusia bardzo się podoba, wycałuj ją ode mnie...:loveu:

Dziękujemy, ale sobie zobacz jak wyglądała jeszcze nie dawno lepiej jej było w dłuższych.. Ale włosy nie zęby odrosną..:evil_lol:

Viki i tak jest dla mnie najśliczniejszym yorkiem jakiego widziałam, chociaż wygląda jak królik..

Posted

Mała Rita napisał(a):
wiesz jak piesek ma krzywy zgryz (a to w przypadku yorków zdarza się bardzo często) to mają tak jak to okresliłaś pyszczek mocno szczurowaty i szpiczasty co chyba nie zmienia faktu, że sa najwspanialszymi yorkami dla ich właścicieli... :cool1:

no to wiadomo ogólnie wszystkie yorki sa cudowne tylko ze takie nie specjalnie mi sie podbają ale i tak sa bardzo fajne jak wszystkie yorki:)
bo to w koncu wspaniała rasa;)

Posted

Skibka napisał(a):
Dziękujemy, ale sobie zobacz jak wyglądała jeszcze nie dawno lepiej jej było w dłuższych.. Ale włosy nie zęby odrosną..:evil_lol:

Viki i tak jest dla mnie najśliczniejszym yorkiem jakiego widziałam, chociaż wygląda jak królik..

Ładnie jej i tak i tak, chociaż faktycznie w dłuższych jej ładniej...

Posted

Skibka napisał(a):
Do jakiej wagi zaliczasz 'strasznie małe'? :roll:

do takich poniżej 100 gramów :D

a szczurowaty pyszczek to może nie york? może australian silky terrier ?

Posted

Owczarkowa napisał(a):

do takich poniżej 100 gramów :D

a szczurowaty pyszczek to może nie york? może australian silky terrier ?

No mi się też tak wydaje ona są bardziej szczurkowate.. Chociaż Viki też teraz tak wygląda.:megagrin:

Posted

Dzisiaj tak spała całą noc ze mną co chwilę ją szturchałam bo jej powieki leciały do góry i wyglądała jak nie żywa..:evil_lol:
Jutro chyba wstawię fotki.. :lol:

Posted

Skibka napisał(a):
Dzisiaj tak spała całą noc ze mną co chwilę ją szturchałam bo jej powieki leciały do góry i wyglądała jak nie żywa..:evil_lol:
Jutro chyba wstawię fotki.. :lol:

A dzisiaj to co robimy????????Śpmy?
Pozdrowienia z cieplutkiej Łodzi:loveu: