Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dadiii napisał(a):
sliczna Vikusia :loveu: i jaka mądra :D:D
czekamy na nowe fotki :D

Może i mądra ale ona nigdzie indziej nie słucha tylko na tej kołderce..:roll:

Posted

Witamy sie cieplusio z Wami :)
Jesteśmy tu poraz pierwszy ale napewno zaczniemy odwiedzać Was cześciej
Viki jest prześliczną panienką, a jaka zdolna :loveu:
Pozdrawiamy:lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Witam ja pewnieu Was pierwszy raz ale obiecuje poprawe.wikunia sliczniutka i bardzo madra.Ile ona teraz wazy?

Viki ważyła ostatnio jakiś tydzień temu 1.92kg, dzisiaj ją zważę to podam dokładną wagę.. Ale jest dośc mała..:roll:

Posted

[quote name='dadiii']a ja przychodze tu by sie o fotki upomniec bo tamte byly juz dawno jak dla mnie :D:D

Razem z Viki cieszymy się że ktoś o nas pamięta i upomina się o fotki. :multi:

No to nowe fotki:

Viki już głodna a filecik nie ugotowany widocznie jej to nie przeszkadza.:evil_lol:

A tu już obiadek gotowy. :eviltong:

Viki z taką chęcią chodzi na podwórko albo ucieka albo udaje że śpi..:shake:

Podczas zakrapiania oczek.. :roll:

I nowa zabawka piłka plażowa. :evil_lol:

Posted

Witamy Wikusie i jej pancie.Z malej jest sliczna paieneczka.A co malutkiej ze ma oczka zakraplane?Jezeli maszgdzies zapisane ile malutka wazyla jak miala 3 miesiace to poprosze o podanieBym miala chociaz jako takie porownanie.Mam nadzieje ze moj maluszek bedzie wazyl chociaz tyle co Twoja Wikunia.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Witamy Wikusie i jej pancie.Z malej jest sliczna paieneczka.A co malutkiej ze ma oczka zakraplane?Jezeli maszgdzies zapisane ile malutka wazyla jak miala 3 miesiace to poprosze o podanieBym miala chociaz jako takie porownanie.Mam nadzieje ze moj maluszek bedzie wazyl chociaz tyle co Twoja Wikunia.

Viki mając 3 msc i 3 dni ważyła 1.28kg..
A ma zakrapiane oczka bo ma lekkie zapalenie spojówek ale to dlatego że mamy remont w mieszkaniu i było pełno pyłu i wiatrak był co chwilę włączony i jej je przewiało..

Posted

[quote name='Skibka']Viki mając 3 msc i 3 dni ważyła 1.28kg..
A ma zakrapiane oczka bo ma lekkie zapalenie spojówek ale to dlatego że mamy remont w mieszkaniu i było pełno pyłu i wiatrak był co chwilę włączony i jej je przewiało..

Mój czesto łapał zapalenie spojówek i leczylismy sie szybciutko przemywając oczeta zaparzonym zielem świetlika teraz juz po kłopocie ;)

Posted

Duzo zdroweczka dla malutkiej.Toficzek 17 konczy 3 miesiace i jego waga oscyluje w granicach 800 gram.:placz:Raczej nikle szanse aby dogonil Vikusie w ciagu 10 dni.:-(Ale wpychamy zarelko jedna strona a z drugiej strony maly lobuz jezorem wypycha:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Duzo zdroweczka dla malutkiej.Toficzek 17 konczy 3 miesiace i jego waga oscyluje w granicach 800 gram.:placz:Raczej nikle szanse aby dogonil Vikusie w ciagu 10 dni.:-(Ale wpychamy zarelko jedna strona a z drugiej strony maly lobuz jezorem wypycha:evil_lol:

nie martw się, niektóre Yorki jak są młode są malutkie a potem dorastają do 3 kg. małe YOrki też nie są złe ;)