Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Teraz jedziemy dopiero do Bydgoszczy.
Nie startujemy w Łodzi ani W-wie.

We własnym mieście nie startujecie? :eviltong:

Posted

Nie ma mnie. Wyjeżdżam w poniedziałek (5 maja) na Ukrainę ze szkołą, wracam w niedzielę (11 maja) późnym wieczorem.
A nawet jakbym była to poważnie zastanawiałabym się. Zawody są jednodniowe, tylko 2 przebiegi i na dodatek zaczynają się w samo południe (czyli żar z nieba, juz sobie wyobrażam mojego psa na starcie z minę 'ok, Ty pobiegnij a ja poczekam aż się ochłodzi:diabloti:'). I zawody kosztują 50 zł. Więc sorry, ale aż tak wyrolować się nie dam. :evil_lol:
A w Łodzi nie ma zerówek.

Posted

Ćwiczyliśmy dzisiaj różne kombinacje skoków przez stacjonaty domowe roboty
http://www.kafort.pl/obrazki/cwiczenia/1.gif
Dobrze nam idzie. Umiemy
robić wszystkie ćwiczenia które znajdują się na powyższym obrazku.

W Warszawskich zawodach startować będą dwa westiki!

BRYNDZA, westie, Maria Kubiak

Biała Osa INEZ, westie, Margaret Sroga

Gdzie oni ćwiczą? Startowali już na jakiś innych zawodach?
:diabloti:

Posted

Ja niestety już nie skacze z Foxim w domu... Chęci dalej są, ale w domu to jednak jest męczarnia, nie zabawa... Ciężko nam był się rozpędzić, jak radziła bzikowa, ja z boku miałam za mało miejsca, a Foxi chyba nie czuł mojego zapału do agility. Może to przez to, że codziennie z nim skakałam? Może to za często, jak myslicie? W sumie to trenować trzeba codziennie, ale nie wiem. Chyba miałam słomiany zapał, choć na podwórku z chęcią bym jeszcze poćwiczła w domu, a w domu to tak jakoś nie idzie...

Posted

jeden z owych zgłoszonych Westów to ja i Bryndza ;) to bedzie nasz debiut i przerazliwie sie boje... modle sie tylko zeby dobiec do konca, ale podejrzewam ze Bryndza znow dostanie energetyczno-speedowego kopa i nie dam razy nia kierowac :/

Posted

Mudik napisał(a):
Poznaję przeszkódki! W Alternatywie biegacie,ja tam też zaczynałam;)

zgadza sie :D Alternatywa ;) ale na nowej kladce i nowej palisadzie nie jest tak pieknie :/

Dawno zaczynalas?

Posted

Marys&Bryndza napisał(a):
zgadza sie :D Alternatywa ;) ale na nowej kladce i nowej palisadzie nie jest tak pieknie :/

Dawno zaczynalas?

Jakoś koło 98 roku ja Sikra była szczyl a od 2000 nie biegałam nigdzie aż do zeszłego roku kiedy to trafiłam do Cavano gdzie biegany:-)

Posted

Mudiku,wiem, że to temat westie + sport a nie mudik + sport ale tak mnie naszło , czy masz może jakieś zdjęcia/filmy jak biegała Sikra jak była młoda?

A, zeby nie bylo totalnie nie na temat, wklejam parę zdjęć z Kozienic, autorstwa Wendki ;)
Filmiki z naszych przebiegów są w Bzikowej galerii ;)

Posted

Aniu niestety nie wtedy nie było cyfrówek,mam kilka starych fot u mnie na stronie, a filmy owszem ,ale w wersji vhs i to było straszne,ja gruba,moja suka chuda,a to jak się psy uczyło jezu,teraz jak by tak biegł ktos to by powiedzieli,że się z choinki urwał.
Koncze tego OFF-a

Posted

Na początku naszego biegania zawsze powtarzałam , że 'mój pies jeszcze nie wie, że lubi agility' :evil_lol:

Całe szczęście, że się w końcu dowiedział i teraz to uwielbia :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Na początku naszego biegania zawsze powtarzałam , że 'mój pies jeszcze nie wie, że lubi agility' :evil_lol:

Całe szczęście, że się w końcu dowiedział i teraz to uwielbia :loveu:

teraz wie i to kocha :eviltong: nie wspominając o właścicielce :p

Posted

A my byliśmy w weekend na treningu w Łodzi.
Co prawda w niedziele nie dałam rady pójść na trening bo złapała mnie choroba i gorączka, ale chociaz na sobote się załapałam. :lol: