Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Topik do wklejania zdjęć naszych sportowych westów + rozmówki o wyczynach sportowych naszych psiaków.
Agility, frisbee, pływanie, obedience czy aportowanie - do wyboru, do koloru !

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Enchantress* fajny temat mysle ,ze niebawem bedzie co ogladac ..cioteczki wklejajcie fotki :multi:ja niestety narazie moge poogladac bo Franio jeszcze zbyt maly do takich wyczynow choc juz pomalutku sie rozkreca -wszystko przed nami mam nadzieje :evil_lol:

[img']http://download.klimacik.pl/e-gify.com/1323.gif

Posted

A nasze zdjęcia wszystkie w Bzikowej galerii :placz:
Jak wiecie - my agility w Cavano a domowo - posłuszeństwo (próbujemy nieśmiało jakieś elementy obedience dla zabawy i poprawy kontaktu), elementy dd, i takie tam różne klikerowe bzdety ;) Ja bardzo ubolewam , ze w Waszych miastach w większości nie ma agility - przydałoby się więcej białasów w tym świetnym sporcie, i byłby super hiper westie agility team jak znalazł ! :loveu:
A frisbee chyba nie jest pasją mojego psa :evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Z pewnością kocha frisbee i potrafi skakać na 10 metrów :evil_lol: Tylko jeszcze o tym nie wie zwyczajnie :evil_lol:

cioteczko ty sie nie smiej bo kiedys zobaczysz cos takiego i dopiero bedzie

Posted

:cool3: juz dałam tacie nowe zajecie... :cool3:
ale zanim on sie za to wezmie:shake: chyba sama predzej to zrobie... tylko niech mi da jakies materiały...

tylko nie wiem jak i z czego zrobic tunel

Posted

Ojj z tunelami to nie tak łatwo - sama bezpiecznego tunelu raczej nie skonstruujesz :roll:
Można kupić w necie (karusek chyba?) takie z trixie ale trochę pieniądza trza wyłożyć :razz: Ew. w Ikei, takie dziecięce, tylko, ze one są dość krótkie i niestabilne więc trzeba je dodatkowo czymś umocnić.
Łiii, a jutro wreszcie, po 3-tygodniowej przerwie wreszcie trening :loveu:
Ciekawe co na to mój pies.
Nie wiem czy u Was też tak potwornie wieje? Już się boję - wszystko będzie nam latać...:roll:

Posted

My na wiosnę kupujemy frisbee Competition Standard. Narazie mamy prowizoryczne frisbee z trixie.

Teraz najwięcej ćwiczymy posłuszeństwa. W takie wichury kiedy trzeba siedzieć w domu najlepiej sprawdza sie kliker i smakołyki. :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ojj z tunelami to nie tak łatwo - sama bezpiecznego tunelu raczej nie skonstruujesz :roll:
Można kupić w necie (karusek chyba?) takie z trixie ale trochę pieniądza trza wyłożyć :razz:

tak sa na karusku:cool3:
Mały (dlugosc 2 mety, srednica 40 cm) - 110zł
Duży ( dlugosc 5 metrow, srednica 60 cm) - 389zł :shake:

Czy ten mały nie jest zbyt krótki? 2 metry to wydaje mi sie malo:oops:

Posted

Waxy napisał(a):
To może w jakimś zabawkowym, dla dzieci.
Tunel na allegro :roflt: Nic innego nie znalazłam. Ale i tak to jest za krótkie..

Cioteczko jestes niesamowita.:sweetCyb:oooooooo tak z takim tunelem zrobicie furrore :eviltong:

nie znam sie niestety ale 2 m to troszje malo chyba:roll:

dziewczyny takie ceny chyba sa wszedzie :( http://www.kacikpupila.pl/sklep/product_info.php?products_id=918&manufacturers_id=19

Posted

Można połączyć, ale te dla dzieci są chyba często proste i niezginalne.. Więc trudno zrobić zakręcony tunel, na którym mi by zależało.
Trening mieliśmy genialny dziś:) Białasowi się biegać bardzo chciało po 3-tygodniowej przerwie:biggrina: Tylko z uporem maniaka uciekał na kładkę - uwielbia tę przeszkodę :)

Posted

Bezik z uporem na kładkę, a Deo z uporem do tunelu...:evil_lol:
Biały się bardzo nakręcił na agility :p pamiętam jak zaczęliśmy mieć razem treningi jak trzeba było mu pomagać na palisadzie...ale to już przeszłość...
a może pewnego dnia Bezik odkryje w sobie coś z bordera i nakręci się na frisbee ;)

Posted

My zaczęliśmy jak Bzik miał 3 lata.

Ohoho, kogo ja tu widzę :lol!: Nie wiedziałam, Ola, że jesteście na dgm!
Widzisz, każdy pies ma swoje priorytety jak widać ;). Nie przypominaj mi naszych początków bo to była porażka nad porażkami. :roll:

Wątpię, żeby Bzik nagle odkrył w sobie alter ego - bordera :evil_lol: Raczej jakiegoś poważnego psa myśliwskiego...:hmmmm: sądząc po tym, że oprócz na kładkę to uciekał jeszcze dzisiaj do sarenek w celu upolowania ich... :roll: Matoooołek.