emirna Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Może i nam udało by się dołączyć, damy znać jak będzie bliżej końca tygodnia:cool3: Quote
Okamia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 asiak_kasia napisał(a):To weź Keluchę :diabloti: Jak beda spierdzielać to bedzie jej wina, bo to wiadomo pies pierwotniak :evil_lol: Żeby suki wam zdżarła? :diabloti: Ona niestety tylko z pierwotniakiami pis end lof generalnie... reszta to jest loteria fantowa - takie mam słodziuchne pieseczki patologiczne :loveu: Quote
asiak_kasia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Masdamerka- masz zapchane PW :diabloti: Pisałam, że my odpadamy bo genialna Pola sobie rozcięła opuszek. Także jest uziemiona i my przy okazji tez (auto w naprawie) także mam nadzieje innym razem :roll: Quote
motylek1007 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 czy ktoś cos wie o imprezie 8 czerwca w Poznaniu? Quote
LadyS Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Serdecznie zapraszam na poznańskim Marcelin w ramach imprezy "Cztery łapy na pikniku" http://www.dogomania.pl/forum/threads/246364 Będzie kilka ciekawych rzeczy do posłuchania i obejrzenia. Zachęcamy też do zgłaszania się na konkurs z psem - szczegóły w wątku powyżej :) Quote
motylek1007 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 kurcze, ale fajnie, mam nadzieję ze uda mi sie dojechać :) Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 My też się pewnie pojawimy :) A jest jakiś bezpośredni dojazd tramwajem, lub autobusem z dworca albo okolic? Quote
klaki91 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 wiki4 napisał(a):My też się pewnie pojawimy :) A jest jakiś bezpośredni dojazd tramwajem, lub autobusem z dworca albo okolic? http://poznan.jakdojade.pl/ :) Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 klaki91 napisał(a):http://poznan.jakdojade.pl/ :) Dziękuję :) Mam jeszcze jedno pytanie.. Z tego co wiem, za psa się nie płaci? A bilet dla mnie mogę kupić u kierowcy? Jestem całkowicie niekumata w tych sprawach :lol: Quote
klaki91 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Bilet w biletomatach (jest jeden na Dworcu Głównym- przy przystanku autobusowym) albo kioskach. Za psa nie placisz ale miej ze soba kaganiec na wszelki wypadek ;) Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 klaki91 napisał(a):Bilet w biletomatach (jest jeden na Dworcu Głównym- przy przystanku autobusowym) albo kioskach. Za psa nie placisz ale miej ze soba kaganiec na wszelki wypadek ;) Dziękuję bardzo ;) W takim razie do zobaczenia gdzieś tam w tłumie :lol: Quote
klaki91 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 wiki4 napisał(a):Dziękuję bardzo ;) W takim razie do zobaczenia gdzieś tam w tłumie :lol: Aha! i weź ze sobą książeczkę zdrowia psa tak na wszelki wypadek :) zresztą jak będziesz jechać pociągiem to i tak pewnie weźmiesz, ale stwierdziłam że przypomnę :cool1: Mnie akurat nie będzie ale życzę udanej zabawy :) Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 klaki91 napisał(a):Aha! i weź ze sobą książeczkę zdrowia psa tak na wszelki wypadek :) zresztą jak będziesz jechać pociągiem to i tak pewnie weźmiesz, ale stwierdziłam że przypomnę :cool1: Mnie akurat nie będzie ale życzę udanej zabawy :) Zestaw pociągowy mam już opracowany, gorzej z autobusami bo tego nie ogarniam :lol: W każdym razie jeszcze raz dziękuję ;) Quote
klaki91 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 wiki4 napisał(a):Zestaw pociągowy mam już opracowany, gorzej z autobusami bo tego nie ogarniam :lol: W każdym razie jeszcze raz dziękuję ;) Nie ma za co :) ja bym jechała autobusem 48 albo 77 jakbym musiała z dworca się dostać o ile dobrze umiejscowiłam na mapie Lasek Marceliński (bo nigdy tam nie byłam :)) Quote
LadyS Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Na stronie Organizatora jest konkretna mapka, w którym miejscu bedzie piknik: http://www.fundacjairma.pl/piknik Quote
klaki91 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 LadyS napisał(a):Na stronie Organizatora jest konkretna mapka, w którym miejscu bedzie piknik: http://www.fundacjairma.pl/piknik No to osoby jadące z Dworca najlepiej zrobią jak się przedostaną na (rozkopaną) Kaponiere na autobus nr 63 albo 45 Quote
asiak_kasia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 colirya napisał(a):Może jakaś mała reaktywacja? :). My chętnie :cool3: ale tylko weekendowo niestety. Quote
Okamia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 asiak_kasia napisał(a):My chętnie :cool3: ale tylko weekendowo niestety. My też :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Okamia napisał(a):My też :diabloti: Zabierzesz tego swojego piczbula do miasta? :diabloti: zeżre nam piesełki :shake: Quote
Okamia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 asiak_kasia napisał(a):Zabierzesz tego swojego piczbula do miasta? :diabloti: zeżre nam piesełki :shake: Zwłaszcza Polę :evil_lol: Quote
klaki91 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 a może ktoś z małym/średnim spokojnym psem tu jest? spacery na Cytadeli/Kampusie Morasko w towarzystwie lisa-księżniczki i mini pudla płci męskiej :cool3: Quote
asiak_kasia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 stwierdzenie spokojny nas wyklucza :evil_lol: nasze spacery niewiele mają ze spokoju :shake: Quote
klaki91 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 asiak_kasia napisał(a):stwierdzenie spokojny nas wyklucza :evil_lol: nasze spacery niewiele mają ze spokoju :shake: za bardzo kocham mojego rudzielca żeby jej to fundować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts