Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się być ! Rozpozncie mnie po dużym owłosionym czarnym i trochę tylko mniejszym "białym" (teoretycznie białym, bo w sumie to ma łaty :) ).

Zgłaszajcie się do mnnie, bo ja w sumie nie wiem kto bedzie :)

może najlepsza byłaby nalepka dogomanii :D

Posted

Hej :) Ja mieszkam Skórzewie koło Ławicy i os.Kwiatowego może do Skórzewa wpadniecie na spacerek :D Pieski by miały się gdzie wybiegać ,bo są tu pola :) Bo ja zabardzo nie mam czym się ruszyć na cytadele :(

Posted

To pewnie i my sie juz poznalismy - jestem w niedziele z chlopakiem i dwoma suczkami - biala bullterierka Beri i mala czarna, trzymana zazwyczaj na rekach, Bilbo. Beri podchodzi do wszystkich i sie lasi :)

Jutro niestety jeszcze nas nie bedzie, bo Beri ma cieczke i by bylo male zamieszanie ;)

Posted

Rotti mam pytanie.. Czy wiadomo już coś w sprawie spotkania dogomaniaków podczas wystawy w Poznaniu?

Ustalono jakies miejsce, czas? A moze odwołano całą akcję? Mam jednak nadzieję,ze nie.. :) Bardzo proszę o wiesci jeśli tylko coś na ten temat już wiadomo..

Dzięki.. :)

Pozdrawiam..

Posted

Marta

Całą sprawę musimy chyba dograć na miejscu. Ogólne założenia są takie, żeby spotkać się po wystawie, ale gdzie to raczej ustalimy razem :)

Najwięcej zinteresowanych dogomaniaków chyba będzie w okolicach ringu chartów i tam nas należy szukać :) Później oczywiście przeniesiemy się w okolice ringu honorowego, a potem... ;)

Posted

Dokładnie to miałam na mysli :)

Faktycznie była jakieś 30 psów, a może i wiecej. Najciekawsze jest to, że w takim duzym stadzie nie ma nieporozumień. To mi sie bardzo podoba :)

Posted

Cortina

no ja też się dziwię, że tylko tyle. Ale i tak było wesoło (Luna się zakochała w innym malamucie), poszliśmy sobie na spacer, no a na łące było prawdziwe psie zebranie! :D

Ale to przecież nie ostatni nasz wspólny spacer? Mam nadzieję, że jeśli pogoda dopisze, to następnym razem bedzie nas więcej, PRAWDA?? :wink:

JoannaP

biedactwo, kuruj się!

Posted

NO NIE!! Jak to tylko troje dogomaniaków...?! Przecież ja też byłam! W razie czego ten zestresowany bokser o imieniu Dudosław to był mój pies! Ela a ty myślałaś że niby kto to...?

Dokładnie to miałam na mysli

Faktycznie była jakieś 30 psów, a może i wiecej. Najciekawsze jest to, że w takim duzym stadzie nie ma nieporozumień. To mi sie bardzo podoba

A to że jakiś haszczak olbrzym chciał mi zjeść psa to się nie liczy?