Rotti Posted October 31, 2003 Posted October 31, 2003 Twipsy U nas też sie czepiają :) ale przyjedź. Zapraszamy. My sie nie dajemy :lol: Quote
Rotti Posted October 31, 2003 Posted October 31, 2003 Azir Gdybys wpadła czasmi na cytadelę, to bys wiedziała, że Antu i PaYook to dwie rózne osoby i nawet płec maja odmienną :) Nawet są zdjęcia :D Quote
Rotti Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 Postaram się być ! Rozpozncie mnie po dużym owłosionym czarnym i trochę tylko mniejszym "białym" (teoretycznie białym, bo w sumie to ma łaty :) ). Zgłaszajcie się do mnnie, bo ja w sumie nie wiem kto bedzie :) może najlepsza byłaby nalepka dogomanii :D Quote
KaRa_ Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 Hej :) Ja mieszkam Skórzewie koło Ławicy i os.Kwiatowego może do Skórzewa wpadniecie na spacerek :D Pieski by miały się gdzie wybiegać ,bo są tu pola :) Bo ja zabardzo nie mam czym się ruszyć na cytadele :( Quote
Linka Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 Ale fajnie :D Szkoda, że tak późno dowiedziałam się o tych spotkaniach na cytadeli, ale jutro postaramy się być... :D Quote
tufi Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 To pewnie i my sie juz poznalismy - jestem w niedziele z chlopakiem i dwoma suczkami - biala bullterierka Beri i mala czarna, trzymana zazwyczaj na rekach, Bilbo. Beri podchodzi do wszystkich i sie lasi :) Jutro niestety jeszcze nas nie bedzie, bo Beri ma cieczke i by bylo male zamieszanie ;) Quote
Luna Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 Rotti gratuluję, Moderatorze! 8) To jutro o 13. Do zobaczenia wszystkim! Quote
Marta !!! Posted November 2, 2003 Posted November 2, 2003 Przyłączamy się do gratulacji.. :D Brawo !!!! Do zobaczenia wszystkim na Cytadeli (będziemy na 99%) :) Quote
Basia_D Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 O ja głupia kobieta!!!! Zapomniałam!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rotti Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Marta Dzięki :) Basia_D Czałe życie przed nami :lol: Quote
Marta !!! Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Rotti mam pytanie.. Czy wiadomo już coś w sprawie spotkania dogomaniaków podczas wystawy w Poznaniu? Ustalono jakies miejsce, czas? A moze odwołano całą akcję? Mam jednak nadzieję,ze nie.. :) Bardzo proszę o wiesci jeśli tylko coś na ten temat już wiadomo.. Dzięki.. :) Pozdrawiam.. Quote
Rotti Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Marta Całą sprawę musimy chyba dograć na miejscu. Ogólne założenia są takie, żeby spotkać się po wystawie, ale gdzie to raczej ustalimy razem :) Najwięcej zinteresowanych dogomaniaków chyba będzie w okolicach ringu chartów i tam nas należy szukać :) Później oczywiście przeniesiemy się w okolice ringu honorowego, a potem... ;) Quote
Cortina Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 i jak sie udalo spotkanie, bom ciekawa :wink: Pozdr Monika z Cortina cytadelowe Poznanianki Quote
Rotti Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Cortina Nooo, było nas dużo, z a dogomaniaków Marta z Grafem, Luna i ja :) Quote
Cortina Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 :o oj to faktycznie nie duzo :( Pozdr Monika z Cortina Quote
Marta !!! Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Cortina.. Było nas duuuzo.. Psów biegało chyba ze 30 o ile dobrze szacuję.. Chyba źle zrozumiałaś post Rotti.. Quote
Rotti Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Dokładnie to miałam na mysli :) Faktycznie była jakieś 30 psów, a może i wiecej. Najciekawsze jest to, że w takim duzym stadzie nie ma nieporozumień. To mi sie bardzo podoba :) Quote
Cortina Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 teraz wy zle zrozumialyscie moj post :( ja napisalam ze z dogomaniakow bylo was malo. Bo Rotti pisze ze byla Marta z Grafem, Luna i Rotti Pozdr Monika z Cortina Quote
JoannaP Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 a mnie rozłożyło potworne przeziębienie.. :oops: będę kibicować na ringu honorowym Quote
Luna Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Cortina no ja też się dziwię, że tylko tyle. Ale i tak było wesoło (Luna się zakochała w innym malamucie), poszliśmy sobie na spacer, no a na łące było prawdziwe psie zebranie! :D Ale to przecież nie ostatni nasz wspólny spacer? Mam nadzieję, że jeśli pogoda dopisze, to następnym razem bedzie nas więcej, PRAWDA?? :wink: JoannaP biedactwo, kuruj się! Quote
Cortina Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 a Luna napisz jak ma na imie szczesliwy wybraniec Luny, bo nie wiem czy to nie nasz znajomy :D Pozdr Monika z Cortina Quote
Linka Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 NO NIE!! Jak to tylko troje dogomaniaków...?! Przecież ja też byłam! W razie czego ten zestresowany bokser o imieniu Dudosław to był mój pies! Ela a ty myślałaś że niby kto to...? Dokładnie to miałam na mysli Faktycznie była jakieś 30 psów, a może i wiecej. Najciekawsze jest to, że w takim duzym stadzie nie ma nieporozumień. To mi sie bardzo podoba A to że jakiś haszczak olbrzym chciał mi zjeść psa to się nie liczy? Quote
PaYooK Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 ELO!!!! co powiecie na spotkanko w ta sobote przed wystawa na cytadeli ??? kolo 13-14 ??? Quote
Recommended Posts