viol Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 W Poznaniu na terenach sąsiadujących z King Crossem w sobotę 11 września odbędzie się festyn ! Z tego co mi wiadomo ma być pokaz psów policyjnych, pokaz psiej mody, posłuszeństwa itp. Nie widziałam nigdzie reklamy tego festynu i boję się, że może być słabo rozreklamowany. Wiem, że festyn organizuje dyrekcja centrum handlowego king cross oraz fundacja dla zwierząt (zabijcie mnie zapomniałam nazwy). O festynie wiem z racji tego, że pieski które będą brały udział w pokazie będą przeze mnie przygotowane pod względem wizualnym w Studiu Pielęgnacji Psów w którym pracuje. Będę na festynie z ulotkami salonu i moją Bernisią. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy !!! To świetny pomysł na wspólne spotkanko z psami :) Quote
andrewa88 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 a w jakich godzinach jest ten festyn??? Quote
Lottie Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A o której godzinie mniej więcej będzie ten psi festyn? (mieszkam koło King Crossa a nic na ten temat nie wiem...) Quote
mrowa23 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 a gdzie dokłądnie? wstęp ze swoimi psami? gdzie jakies dokładne info znajdę? Quote
Lottie Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja dziś byłam w KC i był tylko mał plakat przy wejściu że odbędą się pokazy z psami policyjnymi, z psami pracującymi na gruzowisku i pokazy psiego posłuszeństwa. Będą konsultacje z weterynarzem, groomerem, treserem i nie wiem kim tam jeszcze. Dodatkowo będzie można adoptować psiaka :-) Quote
KaRa_ Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja z racji,że pracuje w sklepie w King Crossie będę robić pokaz sztuczek z psami ( jak się odwarze :evil_lol:) Quote
Paulina87 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Festyn będzie od 12 do 18. W akcji bierze udział fundacja Emir. Quote
Lottie Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 KaRa pracujesz w tym zoologicznym w KC? :-) Też bym się chciała tam załapać :P Ja prawdopodobnie wpadnę na pokaz, ale nie wiem jeszcze na 100%... Quote
motylek1007 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ja na 99% przyjadę ze swoim psem :) Quote
Lottie Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No i co jak było? Jakieś psiutki znalazły nowe domy? Ma ktos jakieś fotki? :-) Quote
motylek1007 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 ja bylam w ramach socjalizacji mojego szczeniaka i powiem ze bylo super :) Niestety zapomniałam aparatu :( jestem ciekawa ile pieskow znalazło nowe domy Quote
KaRa_ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='motylek1007']ja bylam w ramach socjalizacji mojego szczeniaka i powiem ze bylo super :) Niestety zapomniałam aparatu :( jestem ciekawa ile pieskow znalazło nowe domy Z jakim szczeniakiem byłaś? Moje szczenie również się socjalizowało :) Zdjęcie dzięki uprzejmości Pauliny87 ;) Quote
motylek1007 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 KaRa_ napisał(a):Z jakim szczeniakiem byłaś? cavalier king chaler spaniel rudo biały :) widzialam ten wystep, byl boski :) Quote
Lottie Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Wow super, a czy ktoś ma więcej fotek, moze jakieś filmiki? Żałuję że nie mogłam być choć mam tak blisko :( A czy akcja adopcyjna się powiodła? Czy jakaś psina znalazłą dom? Quote
Brzdąc Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kara nie mogę się z Tobą skontaktować (masz pełną skrzynkę i odrzuca wiadomości), wiec jeśli możesz odezwi się do mnie w sprawie wspólnych wyjazdów. Quote
KaRa_ Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Brzdąc']Kara nie mogę się z Tobą skontaktować (masz pełną skrzynkę i odrzuca wiadomości), wiec jeśli możesz odezwi się do mnie w sprawie wspólnych wyjazdów. Wysłałam PW :)) Poznaniaków zachęcam do wzięcia udział w konkursie www.zoonatura.pl można wygrać roczne wyżywienie zwierzaka:) w każdym województwie najlepsze zwierzątka wygrywają czyli pies,kot, gryzoń itp... Quote
Hala Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 hohoho..to ja widzę, że Poznań zupełnie nie spaceruje. ;) Quote
Lottie Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja z moim chodzę do Lasku Marcelińskiego. Tam jest wybieg dla psów z torebkami do sprzątania kup, a także dużo leśnych ścieżek do spacerów :-). Jeśli ktoś ma ochotę na wspólny spacer to pisać :-) Quote
KaRa_ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Hala napisał(a):hohoho..to ja widzę, że Poznań zupełnie nie spaceruje. ;) Poznaniacy spacerują ,spacerują ;) Quote
motylek1007 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Lottie napisał(a):Ja z moim chodzę do Lasku Marcelińskiego. Tam jest wybieg dla psów z torebkami do sprzątania kup, a także dużo leśnych ścieżek do spacerów :-). Jeśli ktoś ma ochotę na wspólny spacer to pisać :-) ja bardzo chętnie, w jakiś weekend dojadę :) Quote
agg Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 W sobotę na być 8 stopni. Szykuję się więc do rozpoczęcia sezonu długospacerowego - pierwszego w życiu Hammerka :) myślę o Cytadeli i Morasku Quote
Recommended Posts