Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Olek po poniedziałku jak najbardziej bo mam urlop ;) ale mam wrażenie,że Kaja mi zje szczeniora ;)
Oo własnie widzę,że i Ty dorobiłeś się papisia. Gratuluje.

Posted

Tak mi się rzuciłaś w oczy - Ty i Twoja plakietka z imieniem - już miałam krzyczeć "kara z dogomanii!", ale w tym momencie ojciec zaczął robić mi wstyd na cały sklep i uznałam że jak zostanę anonimowa to nie będzie aż tak bolało... może next time ;)

Posted

Kara-chodziło mi o szczeniaka :P jak już zauważyłaś.Na DCDC będę w sobote z całą trójką najprawdopodobniej ,a w niedziele tylko z Lucasem. Więc mogą się pobawić ,chociaż on bardziej piłeczkowy niż psio zabawowy.

Posted

KaRa_ napisał(a):
Olek po poniedziałku jak najbardziej bo mam urlop ;) ale mam wrażenie,że Kaja mi zje szczeniora ;)

Omg, co za bzdura. Mojej suki jakoś nie zjadła. Czarek też się świetnie dogaduje z moimi psami. Coś widocznie musi być z Twoimi nie tak.

Posted

Ania&Psy napisał(a):
Omg, co za bzdura. Mojej suki jakoś nie zjadła. Czarek też się świetnie dogaduje z moimi psami. Coś widocznie musi być z Twoimi nie tak.

No wiesz Kaja ma charakterek ;) A z moimi psami jest wszystko w porządku wręcz rewelacyjnie.

• 3 weeks later...
Posted

Ja też ,bo jak mam co chwile ściągać z psów napalonego labradora ,albo psy które nie czają bazy ,że jak inny pies warczy to NIE CHCE się bawic.Albo znów tak zabawowe (najczęsciej duże) ,że walcują mi szczeniaka.Bo szczeniaki oczywiście nie mogą się pobawić z Lucasem ,bo jest za duży....nikt nie slucha ,że ma dopiero 5miesięcy.Wazne ,że duży i tego 3miesięcznego blabladora zje.

Posted

no cóż nie ma ideałów...dlatego ja większość psiarzy omijam szerokim łukiem...osobiscie jestem bardzo tolerancyjna...ale to w dwie strony zwykle nie działa...nie każdy np rozumie jak psy się próbuja dogadać czy "ustawić"...Mma akitę...ta rasa rzadzi się innymi prawami...mój pies nigdy pierwszy nie zaatakuje...natomiast sprowokowany pokarze, że jest silniejszy...a wtedy awantura, ze mam agresywnego psa...:shake:

• 3 weeks later...
Posted

BeaBono napisał(a):
a gdzie byś chciała pójść?

Lasek Marceliński?Warta? chyba,że ktoś zna inne fajnie miejsca w Poznaniu z łatwym dojazdem ;)

• 3 weeks later...