PaulinaT Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ufff... dzisiaj przejeżdżałam przez tamte okolice i zastanawiałam się co z małą... Super! Quote
sachma Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 PaulinaT, jakaś dobra dusza odwiozła małą do schroniska, a że właścicielka obdzwoniła schroniska i policję i zgłosiła zaginięcie, to od razu do niej zadzwonili :) Quote
KaRa_ Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Czy jest ktoś chętny na niedzielny popołudniowy spacerek w lasku marcelińskim? Quote
olekg89 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ja od poniedziałku jestem chętny na spacerki socjalizacyjne dla szczeniaczka:eviltong: Quote
KaRa_ Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Olek po poniedziałku jak najbardziej bo mam urlop ;) ale mam wrażenie,że Kaja mi zje szczeniora ;) Oo własnie widzę,że i Ty dorobiłeś się papisia. Gratuluje. Quote
Linka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kara.. czy Ty nie pracujesz przypadkiem w KingCrossie? :) Quote
KaRa_ Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Tak, a po czym można było mnie poznać? po biegającym oziku w okół nóg ;) Quote
Linka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Tak mi się rzuciłaś w oczy - Ty i Twoja plakietka z imieniem - już miałam krzyczeć "kara z dogomanii!", ale w tym momencie ojciec zaczął robić mi wstyd na cały sklep i uznałam że jak zostanę anonimowa to nie będzie aż tak bolało... może next time ;) Quote
KaRa_ Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No tak po plakietce można też skojarzyć - ale mam nadzieje,że już niedługo wyfrunę z tego sklepu ;) Quote
olekg89 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kara-chodziło mi o szczeniaka :P jak już zauważyłaś.Na DCDC będę w sobote z całą trójką najprawdopodobniej ,a w niedziele tylko z Lucasem. Więc mogą się pobawić ,chociaż on bardziej piłeczkowy niż psio zabawowy. Quote
KaRa_ Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Moja ma dystans do psów więc muszę ją socjalizować, a piłeczkowa również jest bardzo więc może się dogadają ;) Quote
Ania&Psy Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 KaRa_ napisał(a):Olek po poniedziałku jak najbardziej bo mam urlop ;) ale mam wrażenie,że Kaja mi zje szczeniora ;) Omg, co za bzdura. Mojej suki jakoś nie zjadła. Czarek też się świetnie dogaduje z moimi psami. Coś widocznie musi być z Twoimi nie tak. Quote
KaRa_ Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ania&Psy napisał(a):Omg, co za bzdura. Mojej suki jakoś nie zjadła. Czarek też się świetnie dogaduje z moimi psami. Coś widocznie musi być z Twoimi nie tak. No wiesz Kaja ma charakterek ;) A z moimi psami jest wszystko w porządku wręcz rewelacyjnie. Quote
BeaBono Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ..................................................... [URL="http://picasaweb.google.pl/beabono132/Zaproszenie#"][/URL] Quote
olekg89 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Gdzie są takie tereny w Poznaniu jak na zdjęciach?? Quote
Ania&Psy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A ja właśnie uwielbiam te miejsce z tego powodu, że "psiarzy niet". :) Quote
olekg89 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ja też ,bo jak mam co chwile ściągać z psów napalonego labradora ,albo psy które nie czają bazy ,że jak inny pies warczy to NIE CHCE się bawic.Albo znów tak zabawowe (najczęsciej duże) ,że walcują mi szczeniaka.Bo szczeniaki oczywiście nie mogą się pobawić z Lucasem ,bo jest za duży....nikt nie slucha ,że ma dopiero 5miesięcy.Wazne ,że duży i tego 3miesięcznego blabladora zje. Quote
Kateczka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 no cóż nie ma ideałów...dlatego ja większość psiarzy omijam szerokim łukiem...osobiscie jestem bardzo tolerancyjna...ale to w dwie strony zwykle nie działa...nie każdy np rozumie jak psy się próbuja dogadać czy "ustawić"...Mma akitę...ta rasa rzadzi się innymi prawami...mój pies nigdy pierwszy nie zaatakuje...natomiast sprowokowany pokarze, że jest silniejszy...a wtedy awantura, ze mam agresywnego psa...:shake: Quote
BeaBono Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ................................................. Quote
KaRa_ Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ktoś chętny na spacerek? teraz pogoda idealna na takie spacerkowanie;) Quote
BeaBono Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ................................................... Quote
KaRa_ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 BeaBono napisał(a):a gdzie byś chciała pójść? Lasek Marceliński?Warta? chyba,że ktoś zna inne fajnie miejsca w Poznaniu z łatwym dojazdem ;) Quote
motylek1007 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 hej, hej, ja co prawda nie z Poznania, ale chętnie dojadę i sie spotkamy z innymi psami. Mam 3 miesięcznego cavaliera i staram sie go socjalizować z innymi psami :) Quote
Recommended Posts