Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi osobiście zależy na tych dużych psach, bo małe to jeszcze jako tako olewa, na zasadzie "mały dam mu rade-olać".

Dziwi mnie tylko, że na moje domowe bydlątka(suka w typie kaukaza i pies w typie rota) reaguje baaardzo pozytywnie. Nie obyło się bez kłopotów na początku, ale jako, że moje mordercze bestie prędzej zaliżą delikwenta na śmierć aniżeli wystartują z zębami-symbioza między nimi pełna:loveu:

Także nic nam nie straszne, kawalerowie, tyż, jako, że Ruda jest sterylizowana:roll:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to ja moge cie na herbtake/kawke zaprosic do siebie- na pewno Frania sie uciszy i przeprowadzi gruntowna socjalizacje malucha- maluch moze na nia z klami sie rzucic ona nie tknie tylko jeszcze stwierdzi ze fajna zabawa...na dworze neistety moze go prerazic za bardzo... a co do wielkosci to dog niemiecki ;)

kara zaluje ze na dzisiaj sie nei umowilysmy...pogoda super...tyle ze pracowac musze...

Posted

mrowa23 napisał(a):
to ja moge cie na herbtake/kawke zaprosic do siebie- na pewno Frania sie uciszy i przeprowadzi gruntowna socjalizacje malucha- maluch moze na nia z klami sie rzucic ona nie tknie tylko jeszcze stwierdzi ze fajna zabawa...na dworze neistety moze go prerazic za bardzo... a co do wielkosci to dog niemiecki ;)

kara zaluje ze na dzisiaj sie nei umowilysmy...pogoda super...tyle ze pracowac musze...

z miła chęcią, Rudej spotkanie z taaakim straaasznym potworem może dobrze zrobić:cool3: Aczkolwiek mam nadzieje, że zachowa się poprawnie i nie będzie zębów stosować:oops:

Posted

mrowa23 napisał(a):
jak zastosuje zeby to Frania ja wysmieje i dostanei glupawki heheh... kiedy ci pasuje wpasc w odwiedzinki?

jak już pisałam, wakacje mam;) także mogę się dostosować, w zasadzie nie mam żadnych ograniczeń, poza piątkowymi wieczorami no i weekendami:roll:

Posted

i ja znów się przypomnę- szukam kogoś z małym pieskiem/ - ami najlepiej szczeniakiem bo moja shih głupieje i coraz bardziej boi się psów:shake: wpierw jest ucieczka, potem szczekanie z daleka ale jak widzi, że chodzi o zabawę zaczyna się bieg w kółko. psiak musi być mały/ lub młodziak żeby jej nie przetrącił i jeszcze bardziej nie przeraził;) miejsce dowolne: do południa najlepiej sołacz lub cytadela. pod wieczór mogę dojechać w dowolne miejsce w Poznaniu

• 4 weeks later...
Posted

hmm... marta23, jeśli twoja shi boi się psów, nie szukaj szczeniaka, czy psa konkretnej wielkości, tylko psa o spokojnym charakterze (już lepiej jakiegoś staruszka;) ), coś co nie będzie wszędzie biegać, szczekać i się jej czepiać;)

ja szukam chętnych na spacer z moim potworkiem (ruchliwe, duże i trudne do zabiegania;)

Posted

Słuchajcie musze koniecznie w tym tygodniu zabrać wolliego na spacer w większej grupie psów niz dwa :P Bo na wystawie swiruje i wyrywa sie do psów, chciałabym z nim pocwiczyc w wiekszym gronie kto ma ochote np w piatek, sobote? po południu? albo w czwartek nawet:P

Posted

O Agniesia666 - nie dość że rozmiar ten to jeszcze okolice!
Szkoda że weekend odpada - ale może w przyszłym tygodniu jakoś?
Na samym Grunwaldzie ciężko - ale można do lasku Marcelińskiego podjechać/podejść lub nad Rusałkę...

• 3 weeks later...
Posted

Zrobiła się fajna grupa w lasku marcelińskim na psim wybiegu - kilka/kilkanaście piesków, różnej płci i wielkości spotyka sie w zasadzie codziennie "po pracy" czyli między 17-19.
My tez tam bywamy... ale 1 samiec w rozmiarze XL.

• 4 weeks later...