***kas Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Mi osobiście zależy na tych dużych psach, bo małe to jeszcze jako tako olewa, na zasadzie "mały dam mu rade-olać". Dziwi mnie tylko, że na moje domowe bydlątka(suka w typie kaukaza i pies w typie rota) reaguje baaardzo pozytywnie. Nie obyło się bez kłopotów na początku, ale jako, że moje mordercze bestie prędzej zaliżą delikwenta na śmierć aniżeli wystartują z zębami-symbioza między nimi pełna:loveu: Także nic nam nie straszne, kawalerowie, tyż, jako, że Ruda jest sterylizowana:roll: Quote
mrowa23 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 to ja moge cie na herbtake/kawke zaprosic do siebie- na pewno Frania sie uciszy i przeprowadzi gruntowna socjalizacje malucha- maluch moze na nia z klami sie rzucic ona nie tknie tylko jeszcze stwierdzi ze fajna zabawa...na dworze neistety moze go prerazic za bardzo... a co do wielkosci to dog niemiecki ;) kara zaluje ze na dzisiaj sie nei umowilysmy...pogoda super...tyle ze pracowac musze... Quote
KaRa_ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Dla kejterków dobra pogoda ale może jutro też fajna będzie;) Quote
***kas Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 mrowa23 napisał(a):to ja moge cie na herbtake/kawke zaprosic do siebie- na pewno Frania sie uciszy i przeprowadzi gruntowna socjalizacje malucha- maluch moze na nia z klami sie rzucic ona nie tknie tylko jeszcze stwierdzi ze fajna zabawa...na dworze neistety moze go prerazic za bardzo... a co do wielkosci to dog niemiecki ;) kara zaluje ze na dzisiaj sie nei umowilysmy...pogoda super...tyle ze pracowac musze... z miła chęcią, Rudej spotkanie z taaakim straaasznym potworem może dobrze zrobić:cool3: Aczkolwiek mam nadzieje, że zachowa się poprawnie i nie będzie zębów stosować:oops: Quote
mrowa23 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 jak zastosuje zeby to Frania ja wysmieje i dostanei glupawki heheh... kiedy ci pasuje wpasc w odwiedzinki? Quote
***kas Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 mrowa23 napisał(a):jak zastosuje zeby to Frania ja wysmieje i dostanei glupawki heheh... kiedy ci pasuje wpasc w odwiedzinki? jak już pisałam, wakacje mam;) także mogę się dostosować, w zasadzie nie mam żadnych ograniczeń, poza piątkowymi wieczorami no i weekendami:roll: Quote
marta23t Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 i ja znów się przypomnę- szukam kogoś z małym pieskiem/ - ami najlepiej szczeniakiem bo moja shih głupieje i coraz bardziej boi się psów:shake: wpierw jest ucieczka, potem szczekanie z daleka ale jak widzi, że chodzi o zabawę zaczyna się bieg w kółko. psiak musi być mały/ lub młodziak żeby jej nie przetrącił i jeszcze bardziej nie przeraził;) miejsce dowolne: do południa najlepiej sołacz lub cytadela. pod wieczór mogę dojechać w dowolne miejsce w Poznaniu Quote
Blever's Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja jestem chętna na spacer z moimi Seterzycami :D to jak? Quote
marta23t Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 a Twoje seterzyce obejdą się delikatnie z moim karłem?:cool3: Quote
Blever's Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 hihi na początku na pewno tak... są bardzo ostrożne :P jednak jak się rozbrykają może być małe poturbowanie.. różnie to bywa :P Quote
mrowa23 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 nam cos nie wyszlo ze spacerkiem...ehhh ale moze jutro? Quote
owca Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 hmm... marta23, jeśli twoja shi boi się psów, nie szukaj szczeniaka, czy psa konkretnej wielkości, tylko psa o spokojnym charakterze (już lepiej jakiegoś staruszka;) ), coś co nie będzie wszędzie biegać, szczekać i się jej czepiać;) ja szukam chętnych na spacer z moim potworkiem (ruchliwe, duże i trudne do zabiegania;) Quote
ewka i haker Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ja jestem chętna w środę o 17 będę w parku sołackim ale nie z psem do socjalu bo on jest większy i nadpobudliwy jeśli ktoś ma ochotę poćwiczyć to chętnie z kimś poćwiczę Quote
Agniesia666 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 jakby ktos mial chec na spacer w okolicy grunwaldu, to ja chetnie :) niedawno dopiero tu zamieszkalam i nie znam jeszcze terenow :) mam nowofundlanda suczke 2 letnia :) Quote
emdziolek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Słuchajcie musze koniecznie w tym tygodniu zabrać wolliego na spacer w większej grupie psów niz dwa :P Bo na wystawie swiruje i wyrywa sie do psów, chciałabym z nim pocwiczyc w wiekszym gronie kto ma ochote np w piatek, sobote? po południu? albo w czwartek nawet:P Quote
Agniesia666 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 czwartek to ja chetnie :) ale weekend nie dam rady :/ Quote
ewka i haker Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 w czwartek o 18 jestem w parku solackim Quote
PaulinaT Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 O Agniesia666 - nie dość że rozmiar ten to jeszcze okolice! Szkoda że weekend odpada - ale może w przyszłym tygodniu jakoś? Na samym Grunwaldzie ciężko - ale można do lasku Marcelińskiego podjechać/podejść lub nad Rusałkę... Quote
Agniesia666 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 PaulinaT: ja moge gdziekolwiek dojechac albo dojsc, mam auto wiec to nie problem :) czwartek mi caly dzien pasuje, jak bys miala chec :) Quote
PaulinaT Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 To chętnie. Ale ja najwcześniej 17.30... taka praca :niewiem: Quote
ewka i haker Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 my jutro o 16 w parku Sołackim ćwiczymy:) Quote
asiol Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Może ktoś chętny? Najlepiej suczki, albo większe psy, z którymi mój by się nie ściął (samiec się w nim odezwał) :)) Quote
PaulinaT Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Zrobiła się fajna grupa w lasku marcelińskim na psim wybiegu - kilka/kilkanaście piesków, różnej płci i wielkości spotyka sie w zasadzie codziennie "po pracy" czyli między 17-19. My tez tam bywamy... ale 1 samiec w rozmiarze XL. Quote
***kas Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wybaczcie off topa http://www.dogomania.pl/threads/174050-Super-mA-ody-Owczarek-czeka-na-swojego-czA-owieka-Potrzebne-ogA-oszenia?p=13539190#post13539190 a zainteresowanym moge na pw opowiedziec historię o tym jak dogomaniacy potrafią latwo zrazić nowicjusza do pomocy psom, niestety... Quote
mrowa23 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Paulina a nadal sa spotkania? w marcelinskim ok 17? Quote
Recommended Posts