Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
Widzę, że poznaniacy zamilkli.... WSidać na spacerki nie chodzą. :mad:

Jak nie :D ale przecież na spacerek nie będę jeździła 50 km :evil_lol: codziennie
Może w poniedziałek przed świętami będziemy w Poznaniu po prezent dla brata z Kelly więc jakby ktoś chętny to dajcie znać ;)

Co do smyczy itp yo może znajdę z dwie obroże małe i smycz łańcuchowa bo ich nie używam ;)

Posted

Darvin napisał(a):
wybiegać łyżwa to nie takie proste :D jak biega z nim ktoś jest to o wiele bardziej proste :p

Dbc, świerczewo?? Moje okolice jak już jestem z potworem Pozku;) wiec w razie cuś moge dać znać ;)

Posted

Co do smyczy itp yo może znajdę z dwie obroże małe i smycz łańcuchowa bo ich nie używam ;-)

Poszłabym na spacer z wami, aczkolwiek jeden z moich psów nie jest zbyt wielkim społecznikiem, a drugi póki co jest jeszcze zbyt malutki;) Natomiast jeśli chcielibyscie przekazać coś na schronisko, to może udałoby się to wszystko zebrać u jednej osoby, od której ewentualnie mogłabym to odebrać?;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Okamia napisał(a):
Dbc, świerczewo?? Moje okolice jak już jestem z potworem Pozku;) wiec w razie cuś moge dać znać ;)

no to czekam na znak, bo moje małe szare wiecznie nie wybiegane szuka kompana :evil_lol:

Posted

Darvin napisał(a):
no to czekam na znak, bo moje małe szare wiecznie nie wybiegane szuka kompana :evil_lol:

zastanawiam się czy jakoś w przeciągu tygodnia się z futrzakiem nie wybrać :eviltong: jeśli pogoda nie będzie zbyt deszczowa bo po lekcje trzeba się pojawić :cool3:

A gdzie głównie chodzisz z piesem??

Moje też wiecznie wylatać się nie może więc looz :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
zastanawiam się czy jakoś w przeciągu tygodnia się z futrzakiem nie wybrać :eviltong: jeśli pogoda nie będzie zbyt deszczowa bo po lekcje trzeba się pojawić :cool3:

A gdzie głównie chodzisz z piesem??

Moje też wiecznie wylatać się nie może więc looz :evil_lol:

kojarzysz stary cmentarz przy torach i za nim takie duże pole ? właśnie tam zazwyczaj biegamy :p

Posted

Darvin napisał(a):
kojarzysz stary cmentarz przy torach i za nim takie duże pole ? właśnie tam zazwyczaj biegamy :p

kojarze, kojarze :evil_lol:
W razie cuś dam znać kiedy będziemy :cool3:

Posted

W Lasku Marcelińskim w okolicach górki ok.16 praktycznie codziennie w dni pracujące spotykają się moje czipsy (z moim TZtem bo ja na ogół jeszcze w pracy :( ) z niufką Maxi i labem Badylem.
Piesów więc 5 i zabaw i gonitw co niemiara :)

• 2 weeks later...
Posted

Dawno nie było żadnego wspólnego spacerku,
pomysł wyszedł z Berneńskiego forum ale zamieszczam info też tutaj bo im więcej psiaków i ludków tym lepiej.
Tak sobie myślę, że we wtorek 17.03 godzina 17:30 można by się było spotkać z psiakami nad Strzeszynkiem :-D

Ja będę na 100% wszystkich chętnych zapraszam z Pandusią bardzo serdecznie !!!!

• 5 weeks later...
Posted

Serdecznie zapraszamy wszystkie buldożki i inne pieski na spotkanie 25 kwietnia na poznańskiej Cytadeli o godzinie 11. Przewidziane zakończenie około godziny 14. Prosimy wziąć smakołyki i wodę dla psiaka, a także obowiązkowo dobry humor.

P.S. Jeśli ktoś dysponuje aparatem- to również może wziąć (wręcz musi) :)