Hala Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Widzę, że poznaniacy zamilkli.... WSidać na spacerki nie chodzą. :mad: Co do kocy to sie rozejrzę. Aczkolwiek nic nie obiecuję. Quote
Zorlis Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Jak nie chodzą, jak chodzą - ale sami ;] Quote
Okamia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Hala napisał(a):Widzę, że poznaniacy zamilkli.... WSidać na spacerki nie chodzą. :mad: Jak nie :D ale przecież na spacerek nie będę jeździła 50 km :evil_lol: codziennie Może w poniedziałek przed świętami będziemy w Poznaniu po prezent dla brata z Kelly więc jakby ktoś chętny to dajcie znać ;) Co do smyczy itp yo może znajdę z dwie obroże małe i smycz łańcuchowa bo ich nie używam ;) Quote
Darvin Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 szukam wytrzymałych kompanów do biegania z moim łyżwem w okolicy: dębiec, świerczewo, luboń.... jak ktoś jest chętny proszę o PW :) Quote
Darvin Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wybiegać łyżwa to nie takie proste :D jak biega z nim ktoś jest to o wiele bardziej proste :p Quote
Okamia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Darvin napisał(a):wybiegać łyżwa to nie takie proste :D jak biega z nim ktoś jest to o wiele bardziej proste :p Dbc, świerczewo?? Moje okolice jak już jestem z potworem Pozku;) wiec w razie cuś moge dać znać ;) Quote
Linka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Co do smyczy itp yo może znajdę z dwie obroże małe i smycz łańcuchowa bo ich nie używam ;-) Poszłabym na spacer z wami, aczkolwiek jeden z moich psów nie jest zbyt wielkim społecznikiem, a drugi póki co jest jeszcze zbyt malutki;) Natomiast jeśli chcielibyscie przekazać coś na schronisko, to może udałoby się to wszystko zebrać u jednej osoby, od której ewentualnie mogłabym to odebrać?;) Quote
XXL Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :] Pozdrawiam Poznaniaków jakby ktoś chciał iść na spacer w okolicach Warty (przy moście Rocha) to się polecamy z Agrafka Quote
viol Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Szwajcary często spotykają się w pod poznańskim Strzeszynku :razz: Quote
Cortina Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Darvin']to dawajjj ;) belgomaniacy spotykają się co niedziele w Rogalinie nad Wartą FORUM OWCZARKA BELGIJSKIEGO :: Zobacz temat - Zloty w Poznaniu i okolicach Quote
Darvin Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Okamia napisał(a):Dbc, świerczewo?? Moje okolice jak już jestem z potworem Pozku;) wiec w razie cuś moge dać znać ;) no to czekam na znak, bo moje małe szare wiecznie nie wybiegane szuka kompana :evil_lol: Quote
Azir Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 viol napisał(a):Szwajcary często spotykają się w pod poznańskim Strzeszynku :razz: O tak, widzieliśmy ich w zeszłą sobotę :evil_lol:. Quote
Darvin Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Cortina']belgomaniacy spotykają się co niedziele w Rogalinie nad Wartą FORUM OWCZARKA BELGIJSKIEGO :: Zobacz temat - Zloty w Poznaniu i okolicach wszystko pięknie ale gdzie jest Rogalin i czy jest na tyle blisko żeby z dębca dojść tam pieszo :evil_lol: Quote
Okamia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Darvin napisał(a):no to czekam na znak, bo moje małe szare wiecznie nie wybiegane szuka kompana :evil_lol: zastanawiam się czy jakoś w przeciągu tygodnia się z futrzakiem nie wybrać :eviltong: jeśli pogoda nie będzie zbyt deszczowa bo po lekcje trzeba się pojawić :cool3: A gdzie głównie chodzisz z piesem?? Moje też wiecznie wylatać się nie może więc looz :evil_lol: Quote
Darvin Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Okamia napisał(a):zastanawiam się czy jakoś w przeciągu tygodnia się z futrzakiem nie wybrać :eviltong: jeśli pogoda nie będzie zbyt deszczowa bo po lekcje trzeba się pojawić :cool3: A gdzie głównie chodzisz z piesem?? Moje też wiecznie wylatać się nie może więc looz :evil_lol: kojarzysz stary cmentarz przy torach i za nim takie duże pole ? właśnie tam zazwyczaj biegamy :p Quote
Okamia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Darvin napisał(a):kojarzysz stary cmentarz przy torach i za nim takie duże pole ? właśnie tam zazwyczaj biegamy :p kojarze, kojarze :evil_lol: W razie cuś dam znać kiedy będziemy :cool3: Quote
viol Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 A w tygodniu do południa ktoś się wybiera w okolice Rokietnicy, Kiekrza lub Strzeszynka ? ;) Quote
Naikari Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Czy ktoś wybiera się na spacer w okolice Piątkowa? ;) Quote
PaulinaT Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 W Lasku Marcelińskim w okolicach górki ok.16 praktycznie codziennie w dni pracujące spotykają się moje czipsy (z moim TZtem bo ja na ogół jeszcze w pracy :( ) z niufką Maxi i labem Badylem. Piesów więc 5 i zabaw i gonitw co niemiara :) Quote
viol Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dawno nie było żadnego wspólnego spacerku, pomysł wyszedł z Berneńskiego forum ale zamieszczam info też tutaj bo im więcej psiaków i ludków tym lepiej. Tak sobie myślę, że we wtorek 17.03 godzina 17:30 można by się było spotkać z psiakami nad Strzeszynkiem :-D Ja będę na 100% wszystkich chętnych zapraszam z Pandusią bardzo serdecznie !!!! Quote
Linka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f96/skradziono-dwa-dogi-niemieckie-k-poznania-132681/ Quote
asiol Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Serdecznie zapraszamy wszystkie buldożki i inne pieski na spotkanie 25 kwietnia na poznańskiej Cytadeli o godzinie 11. Przewidziane zakończenie około godziny 14. Prosimy wziąć smakołyki i wodę dla psiaka, a także obowiązkowo dobry humor. P.S. Jeśli ktoś dysponuje aparatem- to również może wziąć (wręcz musi) :) Quote
Recommended Posts