Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina87 napisał(a):
A czy są tu jacyś dogomaniacy z Jeżyc, albo Grunwaldu?

Ja od 2 miesięcy mieszkam na Bukowskiej przy Polnej :)

Nie tak daleko 20min autobusem:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Jureja']Czy jest ktoś chętny na spacer w tym tygodniu, w Lasku Marcelińskim?
A może spacer połączony ze szkoleniem?

Jureja - tylko nie bić:cool3:!, bo u nas to naprawdę MA znaczenie!
Masz psa czy sukę?

Z wielką chęcią poznamy spacerowiczów 'Marcelińskich' z sukami, które 'zniosą' niepewność mojego DONa na początku ;):D
Niestety po przeżyciu kilkukrotnych ataków:-(, Jago 'wita się' średnio przyjaźnie...

• 2 months later...
Posted

Oj tam rodzice to raczej puszczą ale wiekszosc zalezy od pogody bo jak bedzie strasznie zimno i padac to nie wybiore sie do poznania:evil_lol:
ale po tych słowach to juz sie ciebie boje:diabloti:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
Oj tam rodzice to raczej puszczą ale wiekszosc zalezy od pogody bo jak bedzie strasznie zimno i padac to nie wybiore sie do poznania:evil_lol:
ale po tych słowach to juz sie ciebie boje:diabloti:

Nie ma czego... Basi, Martynie i Gordonowej nic nie zrobiłam :eviltong::eviltong::eviltong:
No jak będzie padać to my też się raczej nie pojawimy to chyba wiadome :evil_lol:

Posted

heh no dobra juz sie nie boje:evil_lol:

no nie wiem myslałam ze chciałas w deszczu pospacerowac na malcie:evil_lol:
hehe:)

ja ci najwyzej w piątek po południu dam jeszcze znac czy moge albo w czwartek:)
moze ktos jeszcze by poszedł jak bede mogła:evil_lol: fajniej by bylo w wiekszej grupie:)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
heh no dobra juz sie nie boje:evil_lol:

no nie wiem myslałam ze chciałas w deszczu pospacerowac na malcie:evil_lol:
hehe:)

ja ci najwyzej w piątek po południu dam jeszcze znac czy moge albo w czwartek:)
moze ktos jeszcze by poszedł jak bede mogła:evil_lol: fajniej by bylo w wiekszej grupie:)

Do malty z warty kawałek jest... A nie wiem jak potwór na tramwaje zareaguje :P Mi nie przeszkadza większa grupa... Fajniej by było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Do malty z warty kawałek jest... A nie wiem jak potwór na tramwaje zareaguje :P Mi nie przeszkadza większa grupa... Fajniej by było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Miałam napisac warcie ale mi sie pomieszało:eviltong: a ja chciałam zedytowac post to sie dogo zacieło:angryy:
no cóż..
nie wiem jeszcze czy bede mogła dam ci znac jutro juz na 100%
a w wiekszej grupie to i ja lubie ale czy ktos bedzie mógł:eviltong: nawet ja nie wiem czy moge:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Okamia napisał(a):
My będziemy w sobotę w Poznaniu przez prawie cały dzień najprawdopodobniej nad wartą... Jakby chciał się ktoś spotkać to my chętnie :D

Ja będe napewno nad Wartą ok 15 godziny w sobotę jak codzień ;)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
Miałam napisac warcie ale mi sie pomieszało:eviltong: a ja chciałam zedytowac post to sie dogo zacieło:angryy:
no cóż..
nie wiem jeszcze czy bede mogła dam ci znac jutro juz na 100%
a w wiekszej grupie to i ja lubie ale czy ktos bedzie mógł:eviltong: nawet ja nie wiem czy moge:eviltong::eviltong::eviltong:

Nie ma sprawy :evil_lol:

Bajon napisał(a):
Ja będe napewno nad Wartą ok 15 godziny w sobotę jak codzień ;)

Będziemy Was wypatrywać :razz:

Posted

Ja jednak napewno sie nie pojawie bo nie ma mnie w sobote od rana w domu a po południu mi sie juz nie bedzie chciało:eviltong: moze innym razem sie uda..:)

Posted

Cześć może w któryś weekend tez wybiore się na taki spacerek:) W kiekrzu mam jeziorko pole więc do Miasta nie mam po co jeździć :) Mam nadzieje ze poznam kogoś z forum bo jestem tu nowa :) Do zobaczenia ;)

Posted

kasia10128 napisał(a):
Cześć może w któryś weekend tez wybiore się na taki spacerek:) W kiekrzu mam jeziorko pole więc do Miasta nie mam po co jeździć :) Mam nadzieje ze poznam kogoś z forum bo jestem tu nowa :) Do zobaczenia ;)

hej:)
ja na spacerki jestem chętna(choc nie zawsze moge:diabloti:) ale bardziej na wiosna bo zimno teraz:eviltong:
W kiekrzu byłam na wycieczce klasowej chyba:p

Posted

Sweetaśna napisał(a):
ale bardziej na wiosna bo zimno teraz:eviltong:

zimno nie zimno na spacery trzeba chodzić... chyba? :niewiem:

Ja teraz weekendy jestem na miejscu i - jeśli tylko moje potffory nie są dla kogoś potfforne zbytnio ;-) - chętnie na wspólny spacerek się piszę!

Posted

PaulinaT napisał(a):
zimno nie zimno na spacery trzeba chodzić... chyba? :niewiem:

trzeba trzeba ale ja w poznaniu nie mieszkam wiec normalnie po mojej okolicy chodze a do poznania to juz dłuższa wyprawa:p

• 5 weeks later...
Posted

Witajcie Dogomaniacy :)
Przepraszam za off'a, ale nie bardzo wiem gdzie napisać swój drobny apel tak, aby dotarł do jak największej liczby poznaniaków;)
Jak powszechnie wiadomo idzie zimna - temperatury na dworze coraz niższe, a schroniskowe zwierzaki, których los niestety nigdy nie oszczędzał, cierpią jeszcze bardziej.. pozbawione ciepła ludzkiego serca i własnego miejsca na ziemi.. w dziurawych budach i kiepsko osłoniętych boksach.. :-( Jeśli ktoś z Was mógłby w jakiś sposób pomóc.. miałby jakieś stare koce, ręczniki zabierające mu miejsce w szafie - bardzo chętnie przekaże je do schroniska w Swarzędzu pod Poznaniem..
To samo tyczy się jakiś starych smyczy, obroży, misek.. no i oczywiście jedzenia, ale o tym wspominać chyba już nie muszę..
Wszystkich Poznaniaków z ogromnym sercem proszę o kontakt na PM;)

http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-swarzedzu-k-poznania-my-tez-chcemy-do-domu-zdj-str-1-3-a-113642/index6.html