Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oo! Jakieś spotkanka się szykują? :cool3: Tak sobie przeglądam i stwierdzam że w Poznaniu śliczne psie mordki są :razz: owczarki, husky, no oczywiście wyżełki :cool3:, i innych wiele wiele więcej słodkich ryjków :cool1:
Mhm... a ja mam takie pytanko, czy ktoś jest z PIĄTKOWA?:oops: :diabloti:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Naikari napisał(a):

Mhm... a ja mam takie pytanko, czy ktoś jest z PIĄTKOWA?:oops: :diabloti:

Z piątkowa niekoniecznie.. My jesteśmy z winograd, ale często wsiadamy w tramwaj i migrujemy do moraskowych lasów..;):eviltong:
jakby jakiś Dogomaniacki spacer to bardzo chętnie, tylko uprzedzam, że moje psie szczęscie bywa zaborcze w stosunku do psów tej samej płci:roll:

Posted

O :) Ja na spacer chętna chociaż moja wyżlica zbytnio psami się nie interesuje.. woli gonić za sarnami, zającami.. A ostatnio w Morasku bywam często, chociaż częściej nad jeziorkiem niż w lesie :loveu:

Posted

Zorlis - czy ja Cię czasem wczoraj nie widziałam nad rzeką? Rzucałam Loce patole w miejscu Juwenaliów i widziałam jakiegoś takiego Arisowego psiaka z ubraną na czarno dziewczyną. Ale że ja ślepa jestem, to nie dojrzałam, czy to Ty byłaś.

• 3 weeks later...
Posted

Katarama napisał(a):
Ale fajnie :) A ja bym tak chciała aby w Szczecinie też ktoś wpadł na pomysł spacerku wspólnego :( Póki co brak chętnych :(

Ja może niedługo będę w Gryfinie(k.Szczecina) więc może wpadne na jakiś spacerek ;)

frruzia napisał(a):
a może jest ktoś chętny na wypady po puszczy zielonce? - to okolice Koziegłów, Czerwonaka, Kicina, dużo tu różnych fajnych ścieżek

Ja narazie odpadam ;)

Posted

Okamia napisał(a):
Ja może niedługo będę w Gryfinie(k.Szczecina) więc może wpadne na jakiś spacerek ;)

W takim razie ja czekam na info :) Jak coś odezwij się do mnie na gg to się dokładnie dogadamy :) Ja mieszkam na dzielnicy, z której mam bliżej do Gryfina niż centrum Szczecina :)

Posted

Zorlis napisał(a):
A można jakoś wygodnie busem z Poznania do puszczy dojechać?

Co do Poznania to nie wiem, ale dla Mojego Psiaka wszędzie jest wygodnie :) Autobusy i tramwaje to juch chleb powszedni, Wczoraj na spontanie wsiedliśmy w pociąg i ze Szczecina wybraliśmy sie na nocny spacer po Kołobrzegu i plaży, rano wróciliśmy do domu :)

Posted

start może być z Koziegłów - tu jeżdżą dwa miejskie autobusy: 70 ze środki i 72 a alei solidarności stąd do puszczy to jakieś 20 min. przez łąki, ja myślałam o jakiś takim "grubszym" spacerku na pół dnia w jakąś niedzielę

Posted

W takim razie moglibyśmy się przytelepać, jeśli Aris miałby być jedynym facetem wśród psiego towarzystwa (wiadomo, różnie to bywa między obcymi psami)... ;)

Posted

ja mam suczkę więc nie ma problemu, zresztą w puszczy i tak raczej nie pownno się puszczać psów luzem, bo jest sporo zwierzyny
ja mam wolną sobotę popołudniu i całą niedzielę
może jeszcze ktoś chętny?

Posted

Hm, jeśli chodzi o zwierzynę, to Aris przedwczoraj pokazał, jaki z niego myśliwy, "zaprzyjaźniając" się z nornicą (okazała się bardziej odważna od niego) ;)
Za sarną ze dwa razy pogonił, jak za ptakiem, wracając dosłownie po momencie... To bardzo posłuszny pies, ścieżek się trzyma, w las raczej nie wchodzi ;)

Posted

jutro, w niedzielę pasuje ci? ja mam cały dzień wolny więc się dostosuję, najlepiej chyba 70 z ronda śródka, muszisz wysiąść na przystanku Koziegłowy Poznańska, miejsca do chodzenia jest dużo, możemy iść tam gdzie będzie można psy puścić luzem
może jeszcze ktoś chętny?

Posted

Pozdrowienia od biglomaniaków z Poznania .
Nie wiem gdzie się spotykacie , ale na naszym szlaku w Radojewie Urząd Miasta postawił znak - Z psem do lasu tylko na smyczy.
Choć my i tak tam nie chodzimy pewnie znowu jakiś życzliwy , bo poruszamy się tylko drogami i psy są na ogrodzonej polanie .
Szkoda że nie przeszkadzają im kłady i motory terenowe .:shake: