Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bajon']Proponuję ta dużą polanę pod Dzwonem Pokoju. Można dojść od strony gwiazdy w prawo, albo od strony Garbar schodami do góry :p

Czyli przyszła niedziela o 11 tak?dla mnie ok:)[/quote]

Ok, to my będziemy. :)

Posted

[quote name='Okamia']No i dobrze ;) Będą przynajmniej dwa burkające... Najbardziej się o pogodę martwię... Bo podobno zapowiadają deszcze :/[/quote]

dwa? doliczcie jeszcze mojego Lucjana:evil_lol:

Posted

Z doświadczeń wiem ,że pies który dużo burczy rzadko gryzie ;)
Będzie ok ,niech się sami dogadują ,nie ma co się wtrącać w psie sprawy.;)

Posted

Okamia napisał(a):
Ja będę... Tylko nie wiem czy Kelly będzie na siłach bo dzisiaj jesteśmy po spacerku w lesie i nawet na dworze nie chce siedzieć ;)

wow ;)
mojemu psu po dwugodzinnym bieganiu przy rowerze wystarczy jakieś 30min, żeby zregenerować siły i ponownie szaleć. :shake:
dlatego zwykle po jeździe na rowerze idziemy jeszcze poćwiczyć na domowych przeszkodach agility + jakieś sztuczki. i wtedy łaskawie idzie odpocząć.
swoją drogą, na cytadelę też prawdopodobnie przyjedziemy rowerem, więc nie wiem konkretnie, o której będziemy, ale na pewno nie później niż o 12. :razz:

Posted

sunprince napisał(a):
wow ;)
mojemu psu po dwugodzinnym bieganiu przy rowerze wystarczy jakieś 30min, żeby zregenerować siły i ponownie szaleć. :shake:
dlatego zwykle po jeździe na rowerze idziemy jeszcze poćwiczyć na domowych przeszkodach agility + jakieś sztuczki. i wtedy łaskawie idzie odpocząć.
swoją drogą, na cytadelę też prawdopodobnie przyjedziemy rowerem, więc nie wiem konkretnie, o której będziemy, ale na pewno nie później niż o 12. :razz:

Nom... My od 8 byliśmy więc trochę polatały te potworki ;) Jeszcze jakąś sarnę wywąchały i w pogoń za tropem się puściły ;)
a teraz to już nawet siedzi przy drzwiach... więc może będzie na siłach ;)