Okamia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 No i dobrze ;) Będą przynajmniej dwa burkające... Najbardziej się o pogodę martwię... Bo podobno zapowiadają deszcze :/ Quote
Zorlis Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Po co martwić się na zapas ;) Zwłaszcza teraz o pogodę ;) Quote
Ania&Psy Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Bajon']Proponuję ta dużą polanę pod Dzwonem Pokoju. Można dojść od strony gwiazdy w prawo, albo od strony Garbar schodami do góry :p Czyli przyszła niedziela o 11 tak?dla mnie ok:)[/quote] Ok, to my będziemy. :) Quote
Okamia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Przyszła jako następna?? My będziemy również... (no chyba że lać będzie;) ) Quote
Bajon Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Okamia']No i dobrze ;) Będą przynajmniej dwa burkające... Najbardziej się o pogodę martwię... Bo podobno zapowiadają deszcze :/[/quote] dwa? doliczcie jeszcze mojego Lucjana:evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Okamia']O... To cała ekipa burkaczy :D[/quote] Mój pewnie też nie pozostanie w tyle. ;) Quote
Bajon Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Z doświadczeń wiem ,że pies który dużo burczy rzadko gryzie ;) Będzie ok ,niech się sami dogadują ,nie ma co się wtrącać w psie sprawy.;) Quote
Okamia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Czasami one lepiej się dogadają bez naszej pomocy... znam to z autopsji ;) Quote
Okamia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Do niedzieli coraz bliżej... a pogoda się zepsuła :/ Ale dobrze że nie pada ;) Quote
Ania&Psy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To jak? Wszyscy będą jutro? :) Pogoda jak narazie ładna. Quote
Okamia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja będę... Tylko nie wiem czy Kelly będzie na siłach bo dzisiaj jesteśmy po spacerku w lesie i nawet na dworze nie chce siedzieć ;) Quote
Ania&Psy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Okamia napisał(a):Ja będę... Tylko nie wiem czy Kelly będzie na siłach bo dzisiaj jesteśmy po spacerku w lesie i nawet na dworze nie chce siedzieć ;) wow ;) mojemu psu po dwugodzinnym bieganiu przy rowerze wystarczy jakieś 30min, żeby zregenerować siły i ponownie szaleć. :shake: dlatego zwykle po jeździe na rowerze idziemy jeszcze poćwiczyć na domowych przeszkodach agility + jakieś sztuczki. i wtedy łaskawie idzie odpocząć. swoją drogą, na cytadelę też prawdopodobnie przyjedziemy rowerem, więc nie wiem konkretnie, o której będziemy, ale na pewno nie później niż o 12. :razz: Quote
Okamia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 sunprince napisał(a):wow ;) mojemu psu po dwugodzinnym bieganiu przy rowerze wystarczy jakieś 30min, żeby zregenerować siły i ponownie szaleć. :shake: dlatego zwykle po jeździe na rowerze idziemy jeszcze poćwiczyć na domowych przeszkodach agility + jakieś sztuczki. i wtedy łaskawie idzie odpocząć. swoją drogą, na cytadelę też prawdopodobnie przyjedziemy rowerem, więc nie wiem konkretnie, o której będziemy, ale na pewno nie później niż o 12. :razz: Nom... My od 8 byliśmy więc trochę polatały te potworki ;) Jeszcze jakąś sarnę wywąchały i w pogoń za tropem się puściły ;) a teraz to już nawet siedzi przy drzwiach... więc może będzie na siłach ;) Quote
Zorlis Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Hm, mnie jednak nie będzie... Ania, widziałam Cię dzisiaj ze Scoobym ;) Quote
Ania&Psy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wiem, spotkaliśmy w tramwaju dziewczynę od Rózi, z którą byłaś umówiona. ;) my byliśmy się posocjalizować w mieście. :) Quote
mrowa23 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Rózi czyli takiej chartotwatej suni?:> my wczoraj z nai szalalysmy i z dwoma dogami;) Quote
Ania&Psy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 mrowa23 napisał(a):Rózi czyli takiej chartotwatej suni?:> my wczoraj z nai szalalysmy i z dwoma dogami;) dokładnie :eviltong: Quote
Hala Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 O witam, witam. Właśnie się dowiedziałam że sie szykuje spacerek. ;) Quote
Ania&Psy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Hala napisał(a):O witam, witam. Właśnie się dowiedziałam że sie szykuje spacerek. ;) Będziecie? :razz: Quote
Okamia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Oj ja cienko widzę Kelluchę jutro... ;) Hala... przyłaźcie ... im więcej nas tym lepiej ;) Quote
Bajon Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ludziska postarajmy się zebrac ok 11, bo potem nam się to wszystko rozlezie, plizzzzzz:roll: Quote
Recommended Posts