Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

może ma ktoś czas w tygodniu na spacerek nad wartą?Moze dzisiaj lub jutro?jest piekna pogoda :-)Podam swoja komórke.gdyby był ktos zainteresowany 507283333 ,wziełabym ze sobą dużą sunie pseudo owczarka-przyjazną i grzeczną w stosunku do innych psów.Lubi kazdą wielkość i opcje płciową.W tym temacie szerzej opisywałam już moje psiaki:loveu:mam nadzieje do zobaczenia :razz:

Posted

Na jutro bym się pisała, ale po 13, szkoła wcześniej ;)

Brzdąc, Aris na pewno by sunię polubił ;P

Tak się tylko zastanawiam, czy będą kiedyś fotki z Cytadeli...

Posted

my bysmy chetnei przyszli na spacerek z innymi psiakami ale... mam energiczna panne doga niemieckiego i spokojnego asta psa ktory dogaduje sie z innymi samcami ale nie lubi jak ktos na niego burczy czy na jego dziewczyne (czyli dozyce) ;)

Posted

Hm, trochę mi się przysnęło po szkole ^^ Zaczyna się wypogadzać, więc idziemy standardowo wieczorem nad Wartę. I w tym tygodniu to by było na tyle, bo jutro jadę do Zakopango - ale przyszły jak najbardziej.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam,

Czy ktoś sie może wybiera dzisiaj na spacer z psiurkiem o 13 na cytadelę? Ja się wybieram ale cuś ostatnio cicho na forum o wspólnych Cytadelowych spacerach - czy one się nadal odbywają?

Posted

[quote name='Szczurosława']Poznaniacy prosze wypatrujcie starszej rudej ,szorstkie terierki irlandzkiej! sunia uciekła w czasie strzelania i nie ma jje do tej pory![/quote]

Przeszukaj schroniska najlepiej osobiśćie.
Powodzenia.

Posted

Poznaniacy, prosze wypatrujcie na spacerach tej suni

okolice są oplakatowane, w schronisku właścicielka jest codziennie, od piątku w gazecie również będą ogłoszenia

kontakt do właścicielki:
061 830 60 85
601 870 758

Posted

na ulicy Stęszewskiego, nie wiem jaka to dzielnica;

jestem pewna,że to ona,ogon tak samo przycięty,sierść wyrównana,mordka raczej malo samcza, może po prostu tak usiadła i kolano widać:hmmmm:
weranda też tak bardziej mi się zgadza:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Kochani Poznaniacy,
Alfred kończy rok za miesiąc. To przeradosny szkocki terier, ale ostatnio zauważyłam, że strasznie tęskni do towarzystwa innych psiaków. Nie było kłopotu gdy mieszkała Retriwierka obok nas, ale sąsiedzi sie wyprowadzili i teraz Alfred nie spotyka za dużo piesków do zabawy. Serdecznie namawiam każdego, kogo pies też chętnie pobiegał by z towarzyszem. Dogaduje się z każdej wielkości pieskiem.

Może Malta?