Sibiq03 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Heh to ja w takim razie wstępnie stawiam na sobotę na 13 pod dzwonkiem :) może bedzie koleżanka z Labradorkiem :) Pozdrawiam serdecznie... :) Quote
Brzdąc Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 może ma ktoś czas w tygodniu na spacerek nad wartą?Moze dzisiaj lub jutro?jest piekna pogoda :-)Podam swoja komórke.gdyby był ktos zainteresowany 507283333 ,wziełabym ze sobą dużą sunie pseudo owczarka-przyjazną i grzeczną w stosunku do innych psów.Lubi kazdą wielkość i opcje płciową.W tym temacie szerzej opisywałam już moje psiaki:loveu:mam nadzieje do zobaczenia :razz: Quote
Brzdąc Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 jesli by był ktos chętny to prosze o telefon-nie bedzie mnie dzis raczej przed komputerem:p Quote
*hania Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja bym wzięla Melman :multi: ale dzisiaj nie mogę :-( Quote
Zorlis Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Na jutro bym się pisała, ale po 13, szkoła wcześniej ;) Brzdąc, Aris na pewno by sunię polubił ;P Tak się tylko zastanawiam, czy będą kiedyś fotki z Cytadeli... Quote
Brzdąc Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 no i co dziewczyny-idziemy?dzisiaj nieżle u mnie pada (krzesiny) i jakos to czarno widze... Quote
mrowa23 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 my bysmy chetnei przyszli na spacerek z innymi psiakami ale... mam energiczna panne doga niemieckiego i spokojnego asta psa ktory dogaduje sie z innymi samcami ale nie lubi jak ktos na niego burczy czy na jego dziewczyne (czyli dozyce) ;) Quote
Zorlis Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hm, trochę mi się przysnęło po szkole ^^ Zaczyna się wypogadzać, więc idziemy standardowo wieczorem nad Wartę. I w tym tygodniu to by było na tyle, bo jutro jadę do Zakopango - ale przyszły jak najbardziej. Quote
AnTu Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 hejo moze spacerek jutro albo w piatek?? mam do socjalizacji szczeniaka, troche sie boi innych psow.. pozdrawiam Quote
Zorlis Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 No to ja myślę, że Aris nie poturbowałby go za mocno ;) O której byś miała ochotę się przejść (no i gdzie)...? Quote
AnTu Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Chyba jednak spacer sie nie uda, jedziemy z zosia do pracy, a myslalam ze bedziemy wolne Quote
papisialka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witam, Czy ktoś sie może wybiera dzisiaj na spacer z psiurkiem o 13 na cytadelę? Ja się wybieram ale cuś ostatnio cicho na forum o wspólnych Cytadelowych spacerach - czy one się nadal odbywają? Quote
Szczurosława Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Poznaniacy prosze wypatrujcie starszej rudej ,szorstkie terierki irlandzkiej! sunia uciekła w czasie strzelania i nie ma jje do tej pory! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9234196#post9234196 sunia wygląda tak: ale ma przycięty ogon i siwą mordkę Quote
*hania Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Szczurosława']Poznaniacy prosze wypatrujcie starszej rudej ,szorstkie terierki irlandzkiej! sunia uciekła w czasie strzelania i nie ma jje do tej pory![/quote] Przeszukaj schroniska najlepiej osobiśćie. Powodzenia. Quote
moon_light Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mam nietypowe pytanie. Czy ktoś z Was ma może suczkę z cieczką? Potrzebna jest, aby zrobić badanie nasienia psa. Musiała by tylko "być i pachnieć". Quote
Szczurosława Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Poznaniacy, prosze wypatrujcie na spacerach tej suni okolice są oplakatowane, w schronisku właścicielka jest codziennie, od piątku w gazecie również będą ogłoszenia kontakt do właścicielki: 061 830 60 85 601 870 758 Quote
frruzia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 na pewno chodzi ci o tę sunię? dla mnie to jest pies Quote
Zorlis Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Taki pies rzuciłby się w oczy. Właśnie - w jakiej okolicy zaginęła...? Quote
Szczurosława Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 na ulicy Stęszewskiego, nie wiem jaka to dzielnica; jestem pewna,że to ona,ogon tak samo przycięty,sierść wyrównana,mordka raczej malo samcza, może po prostu tak usiadła i kolano widać:hmmmm: weranda też tak bardziej mi się zgadza:evil_lol: Quote
Szkocik Alfred Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kochani Poznaniacy, Alfred kończy rok za miesiąc. To przeradosny szkocki terier, ale ostatnio zauważyłam, że strasznie tęskni do towarzystwa innych psiaków. Nie było kłopotu gdy mieszkała Retriwierka obok nas, ale sąsiedzi sie wyprowadzili i teraz Alfred nie spotyka za dużo piesków do zabawy. Serdecznie namawiam każdego, kogo pies też chętnie pobiegał by z towarzyszem. Dogaduje się z każdej wielkości pieskiem. Może Malta? Quote
Zorlis Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Hm, szczerze mówiąc ja za Maltą nie przepadam... Jutro niezależnie od pogody idę z Arisem na Cytadelę (tak po 11) - a nuż ktoś będzie... Quote
Recommended Posts