Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to my z Luną też zgłaszamy gotowość do spacerów! :) Na codzień Piątkowo, ale w weekendy włóczymy się po Poznaniu i okolicach. Na Twoje życzenie Baskaaa, Luna jest mieszańcem malamuta. A reszta na zdjęciu, jak widać. 8)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od "więc" się zdania nie zaczyna

Więc :) dogadajmy się i spotkajmy się.

Ja proponuję cytadelę. Sorrka, może jestem samolubna, ale dla moich psów to chwilowo najbezpieczniejszy teren.

INTEGRACJA !!! :angel: :lol:

Posted

Hej Basiu, ja mieszkam na Łokietka, więc bliziutko.

Rotti

mówisz, że Cytadela? Dla mnie w sumie wszystko jedno gdzie, byleby to był weekend (ale nie ten, bo chwilowo grypię :( )

Posted

No ja niestety nie mam szans przyjechac z moim pieskiem do Poznania bo jestem z okolic i to by bylo troche klopotliwe... Ale tak bardzo chcialabym zobaczyc wasze pieski a tym,bardziej Afgany w ktoreych jestem zakochana :)

Posted

Ja też jestem z Poznania. Mam 7 miesięcznego, kudłatego owczarka niemieckiego. Mieszkamy sobie na os. Kosmonautów więc też możemy wybrać się na Cytadelę celem integracji ;-) .

Posted

Ja byłam wczoraj na cytedeli. Niestety nie miałam Was jak zawidomić. Może następna sobota ? Jeżeli komuś pasuje. Koło godz np. 14,00.

Baśkaaaa

A daleko mieszkasz ? Może przyjedziesz bez pieska :( albo my kiedys kopsniemy się do Ciebie :)

Posted

hmmm Cytadela jest na drugim koncu Poznania patrzac z mojej perspektywy, a do mojego zadupia nie radze przyjezdzac chyba ze do lasu bo gdzie indziej roji sie od szczekaczy niedajcych spokoju ;-)

Posted

Rotti

nam sobota pasuje, spróbuję ściągnąć jeszcze Martę z Grafem.

Baśka

daj się skusić na spacerek u nas, albo chociaż zaproponuj miejsce - która strona Poznania jest najbliżej ciebie? Może dasz radę przyjechać chociaż na obrzeża co? Lunie strasznie dobrze robią takie większe spotkania - co prawda, jest na nich czasem trochę nieśmiała, ale za to po powrocie do domu jest taka z siebie dumna i zadowolona, że starcza jej na cały tydzień! 8)

Dalej Poznaniacy, kto jeszcze chce na spacer?? :wink:

Posted

Ja się zgłaszam, ale...

z Axlem to jest różnie. Z powodu wieku nie wykazuje szalonej chęci do zabawy, jak i spacery ma spokojne (tzn. idzie spokojnie przy nodze), tak więc wolałabym się spotkać w większej grupie, aby ktoś nie poczuł się zawiedziony ;-) .

Posted

Basiu_D

Każdy pies ma swoje przywyczajenia i nie dla każdego spacer to obłęd biegania. Na pewno nikt zawiedzony nie będzie. Ważne jest samo spotkanie z innymi piecholami :)

Posted

Ups... Rotti, faktycznie!!

A może by tak w niedziele? Albo razem z labkami, albo troche później? No bo ta sobota to jednak bedzie troche zabigana...

Posted

No w Komornikach raczej nie kojarze zadnych bezpicznych laczek :/ A w weekend 1-2 nie moge bo wyjezdzam do rodziny :/ Innym razem ebde jak juz musiala sie zalapac a czesto jestem na Wildzie kolo Bema a tam jest taka duza laczka przy ulicy niestety nieogrodzona ale czesto tam widze ludzi z pupilkami