Luna Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 No to my z Luną też zgłaszamy gotowość do spacerów! :) Na codzień Piątkowo, ale w weekendy włóczymy się po Poznaniu i okolicach. Na Twoje życzenie Baskaaa, Luna jest mieszańcem malamuta. A reszta na zdjęciu, jak widać. 8) Quote
PaYooK Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 ELO!!! ja jestem z okolic poznania, mam syberian husky x 8 Quote
Arek Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Witam! Mieszkam w Poznaniu na Jeżycach i obecnie mam młodego pieska kanaryjskiego :D Quote
Azir Posted October 23, 2003 Posted October 23, 2003 Hej! :D Jestem z Poznania i mam belga! Pozdrawiam wszystkich :hand: ! Quote
Basia_D Posted October 23, 2003 Posted October 23, 2003 Hallo, Basia z Axlekiem. Jestem z Piątkowa - Śmiałego ; Luna- a Ty jakie obszarty Piątkowa?? Quote
Baskaaa Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 no nareszcie sie znalezli Ci poznaniacy :) Myslalam ze zagnieliscie ;-) Quote
Linka Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 Szczerze przyznam, że przez chwilę też tak myślałam :lol: My z Dudosławem zamieszkujemy Winogrady :D Quote
Rotti Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 Od "więc" się zdania nie zaczyna Więc :) dogadajmy się i spotkajmy się. Ja proponuję cytadelę. Sorrka, może jestem samolubna, ale dla moich psów to chwilowo najbezpieczniejszy teren. INTEGRACJA !!! :angel: :lol: Quote
Luna Posted October 25, 2003 Posted October 25, 2003 Hej Basiu, ja mieszkam na Łokietka, więc bliziutko. Rotti mówisz, że Cytadela? Dla mnie w sumie wszystko jedno gdzie, byleby to był weekend (ale nie ten, bo chwilowo grypię :( ) Quote
Linka Posted October 25, 2003 Posted October 25, 2003 hmmm... Cytadela powiadasz... To może być dobry pomysł... Kiedy proponujecie? :D Quote
Baskaaa Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 No ja niestety nie mam szans przyjechac z moim pieskiem do Poznania bo jestem z okolic i to by bylo troche klopotliwe... Ale tak bardzo chcialabym zobaczyc wasze pieski a tym,bardziej Afgany w ktoreych jestem zakochana :) Quote
Jaskier Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 Ja też jestem z Poznania. Mam 7 miesięcznego, kudłatego owczarka niemieckiego. Mieszkamy sobie na os. Kosmonautów więc też możemy wybrać się na Cytadelę celem integracji ;-) . Quote
Rotti Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 Ja byłam wczoraj na cytedeli. Niestety nie miałam Was jak zawidomić. Może następna sobota ? Jeżeli komuś pasuje. Koło godz np. 14,00. Baśkaaaa A daleko mieszkasz ? Może przyjedziesz bez pieska :( albo my kiedys kopsniemy się do Ciebie :) Quote
JoannaP Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 Przyznaję się bez bicia: Górczyn/Raszyn... :lol: Ale w zamierzchłych czasach to były i Winogrady (ulica), i Piątkowo na Śmiałego :D Quote
Baskaaa Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 hmmm Cytadela jest na drugim koncu Poznania patrzac z mojej perspektywy, a do mojego zadupia nie radze przyjezdzac chyba ze do lasu bo gdzie indziej roji sie od szczekaczy niedajcych spokoju ;-) Quote
Rotti Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Baśka W lesie to ja z kolei nie mogę puścić moich, ale gdyby jakaś bezpieczna łączka... :) Quote
Luna Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Rotti nam sobota pasuje, spróbuję ściągnąć jeszcze Martę z Grafem. Baśka daj się skusić na spacerek u nas, albo chociaż zaproponuj miejsce - która strona Poznania jest najbliżej ciebie? Może dasz radę przyjechać chociaż na obrzeża co? Lunie strasznie dobrze robią takie większe spotkania - co prawda, jest na nich czasem trochę nieśmiała, ale za to po powrocie do domu jest taka z siebie dumna i zadowolona, że starcza jej na cały tydzień! 8) Dalej Poznaniacy, kto jeszcze chce na spacer?? :wink: Quote
Basia_D Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Ja się zgłaszam, ale... z Axlem to jest różnie. Z powodu wieku nie wykazuje szalonej chęci do zabawy, jak i spacery ma spokojne (tzn. idzie spokojnie przy nodze), tak więc wolałabym się spotkać w większej grupie, aby ktoś nie poczuł się zawiedziony ;-) . Quote
Rotti Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Basiu_D Każdy pies ma swoje przywyczajenia i nie dla każdego spacer to obłęd biegania. Na pewno nikt zawiedzony nie będzie. Ważne jest samo spotkanie z innymi piecholami :) Quote
Rotti Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Zapomnieliśmy o jednym. Najbliższa sobota to 1 listopada ! Ja mogę przyjechać, a Wy ? Quote
Luna Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Ups... Rotti, faktycznie!! A może by tak w niedziele? Albo razem z labkami, albo troche później? No bo ta sobota to jednak bedzie troche zabigana... Quote
Baskaaa Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 No w Komornikach raczej nie kojarze zadnych bezpicznych laczek :/ A w weekend 1-2 nie moge bo wyjezdzam do rodziny :/ Innym razem ebde jak juz musiala sie zalapac a czesto jestem na Wildzie kolo Bema a tam jest taka duza laczka przy ulicy niestety nieogrodzona ale czesto tam widze ludzi z pupilkami Quote
Recommended Posts