Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też wezmę aparat :) Tylko nie mówcie nic mojemu ojcu ;P
//przydałoby się rozkręcić Arisową galeryjkę, bo jakoś nie widzę żeby tam ktoś wchodził...:-(

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nie będzie padać co nie?;) Bo ja bym już o 17tej musiała z domu wyjśc, wiec boje się,że jak tam dotre z Deltą to będzie deszcz i nikogo nie zastaniemy:shake:

Posted

Dobra zaryzykuje i przyjade;)oby nie padalo i za daleko mi sie nie chowajcie bo ja strony ratajskiej nie znam w ogole;)wiec czekajcie tam przy moscie sw. jadwigii na mnie bo moge sie spoznic pare minut;)

Posted

A my już w sobote za tydzień powinnismy sie zjawić:cool3: Nie wysiada ktoś moze na dworcu autobusowym na ratajach? i by nas dalej poprowadził, najlepiej z psem to zadymy na wstępie nie będzie:evil_lol:

Posted

Boidae napisał(a):
A my już w sobote za tydzień powinnismy sie zjawić:cool3: Nie wysiada ktoś moze na dworcu autobusowym na ratajach? i by nas dalej poprowadził, najlepiej z psem to zadymy na wstępie nie będzie:evil_lol:

W sobotę mi nie pasuję :shake: Najlepiej w czwartek (boże ciało ;)), piątek, niedziele. Bo soboty rano w ogóle mi nia pasują, niestety.
Ale w inny dzień to ja mogę poprowadzić Was z dworca autobusowego, bo jadąc nad wartę przejeżdżam tramwajem obok ;) Wysiądę przystanek wcześniej najwyżej.

Posted

Zorlis napisał(a):

Widać że Scooby został ukarany kagańcem:cool3:
Ja nie dotarłam, przepraszam,ale Lucas ma potworną alergię na trawy, strasznie mu oczy zaczęły ropieć ,a jestem przed wystawą w Lesznie i chciałam mu oszczędzić alergenów, choć i tak to paskudztwo jest wszędzie.
W sumie chyba dobrze że nie było chłopaków bo dołączyliby sie do rozróby:evil_lol:
Mam nadzieję że pylenie będzie coraz mniejsze i dotrę nad Wartę.
Dajcie znać kiedy planujecie się znów spotkać:razz:
Pzdr

Posted

Tak jak obiecałam, daję link do fotek klik

Tak, Scoobiemu został założony kaganiec, bo nie można było fotki grupowej zrobić, bo oboje się na siebie rzucali. A jak Scooby jest w kagańcu to trochę się uspokaja. ;)

Posted

sunprince napisał(a):
W sobotę mi nie pasuję :shake: Najlepiej w czwartek (boże ciało ;)), piątek, niedziele. Bo soboty rano w ogóle mi nia pasują, niestety.
Ale w inny dzień to ja mogę poprowadzić Was z dworca autobusowego, bo jadąc nad wartę przejeżdżam tramwajem obok ;) Wysiądę przystanek wcześniej najwyżej.

Ogólnie to ja czekam na kaganiec z gappaya. Bo bez kaganca nie ryzykuje. a pozatym ja do samego poznania musze się tułać 40min. autobusem.
Sunia już nie kuleje od poniedziałku zaczynamy normalny trening. Bo mi już domek przez ten tydzien roznosiła, jak przeszlismy z 3 godzin treningu na 20min. spaceru.
PS: Ania my się dostosujemy do Ciebie ja już mam prawie urlop w szkole więc wiesz, mozemy byc o kazdej porze i w kazdy dzień:razz:

Posted

sunprince napisał(a):

Tak, Scoobiemu został założony kaganiec, bo nie można było fotki grupowej zrobić, bo oboje się na siebie rzucali. A jak Scooby jest w kagańcu to trochę się uspokaja. ;)

No ja nie mówię, kto kogo zdominował...:roll:
;-)

Posted

Boidae napisał(a):
Ogólnie to ja czekam na kaganiec z gappaya. Bo bez kaganca nie ryzykuje. a pozatym ja do samego poznania musze się tułać 40min. autobusem.
Sunia już nie kuleje od poniedziałku zaczynamy normalny trening. Bo mi już domek przez ten tydzien roznosiła, jak przeszlismy z 3 godzin treningu na 20min. spaceru.
PS: Ania my się dostosujemy do Ciebie ja już mam prawie urlop w szkole więc wiesz, mozemy byc o kazdej porze i w kazdy dzień:razz:

Scooby suczki nie zaatakuje, on właśnie bronił suczke przed Arisem i stąd ten konflikt. ;)
To ma być z samego rana, prawda?
W takim razie tak jak mówiłam, pasuje mi czwartek, piątek, niedziela w tym tygodniu. W następnych tylko niedziela.
A jeżeli wieczorem to codziennie przez cały tydzień. ;)

Zorlis napisał(a):
No ja nie mówię, kto kogo zdominował...:roll:
;-)

Chciałabym zauważyć, że nikomu nikogo nie udało się zdominować skoro do końca chciały walczyć. Nieważne, teraz będziemy chodzili tylko wtedy, kiedy Arisa nie będzie (czyli np. na tropienie).

To co z tym tropieniem? Kiedy się spotykamy i kto będzie?

• 3 weeks later...
Posted

A co Wy na pomysł w sobote na spacerek iść na Warte? Mam szczeniaka aussie do socjalizacji;) tylko nie powiem wolałabym by psiaki były wporządku do szczeniaka z ADHD:evil_lol:

Posted

Doszłam z Tomo do tego samego nie wiemy gdzie ta polana. Ja już jutro nie będę na necie. Więc poproszę o inf na telefon. Dziękuję

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Witam serdecznie słyszałem o takowych spotkaniach /a propo cytadeli/ :) czy nie byłoby problemu gdybym czasem dołączył z moim małym bullikiem /3,5 miesiecznym/z czego dobrze przeczytałem to cytadela piatek sobota niedziela godz. 13 pod dzwonem? Zgadza się? Pozdrawiam wszystkich. ;)

Posted

Jej, to ten temat jeszcze żyje...? :D
Prawdę mówiąc, ja się od września wybieram na Cytadelę, strasznie mam ochotę na taki jesienny spacerek; Warta już nudna jest... Mogę wpaść?
Uwaga - Aris nie lubi dominatorów (ale sam z siebie krzywdy nie robi ;) )