Zorlis Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Też wezmę aparat :) Tylko nie mówcie nic mojemu ojcu ;P //przydałoby się rozkręcić Arisową galeryjkę, bo jakoś nie widzę żeby tam ktoś wchodził...:-( Quote
KaRa_ Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Chyba nie będzie padać co nie?;) Bo ja bym już o 17tej musiała z domu wyjśc, wiec boje się,że jak tam dotre z Deltą to będzie deszcz i nikogo nie zastaniemy:shake: Quote
Zorlis Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No ja mam nadzieję, że nie... Ale my idziemy nawet jak będzie padać, pies musi się wylatać. Quote
KaRa_ Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dobra zaryzykuje i przyjade;)oby nie padalo i za daleko mi sie nie chowajcie bo ja strony ratajskiej nie znam w ogole;)wiec czekajcie tam przy moscie sw. jadwigii na mnie bo moge sie spoznic pare minut;) Quote
Ania&Psy Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Właśnie wróciłam. :) Oj działo się, działo. Scooby dzisiaj pożarł się z Arisem. Poszło o Deltę, a potem już o wszystko po kolei :lol: Quote
Boidae Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A my już w sobote za tydzień powinnismy sie zjawić:cool3: Nie wysiada ktoś moze na dworcu autobusowym na ratajach? i by nas dalej poprowadził, najlepiej z psem to zadymy na wstępie nie będzie:evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Boidae napisał(a):A my już w sobote za tydzień powinnismy sie zjawić:cool3: Nie wysiada ktoś moze na dworcu autobusowym na ratajach? i by nas dalej poprowadził, najlepiej z psem to zadymy na wstępie nie będzie:evil_lol: W sobotę mi nie pasuję :shake: Najlepiej w czwartek (boże ciało ;)), piątek, niedziele. Bo soboty rano w ogóle mi nia pasują, niestety. Ale w inny dzień to ja mogę poprowadzić Was z dworca autobusowego, bo jadąc nad wartę przejeżdżam tramwajem obok ;) Wysiądę przystanek wcześniej najwyżej. Quote
Bajon Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Zorlis napisał(a):Zdjęcia z wczorajszego spaceru :) Widać że Scooby został ukarany kagańcem:cool3: Ja nie dotarłam, przepraszam,ale Lucas ma potworną alergię na trawy, strasznie mu oczy zaczęły ropieć ,a jestem przed wystawą w Lesznie i chciałam mu oszczędzić alergenów, choć i tak to paskudztwo jest wszędzie. W sumie chyba dobrze że nie było chłopaków bo dołączyliby sie do rozróby:evil_lol: Mam nadzieję że pylenie będzie coraz mniejsze i dotrę nad Wartę. Dajcie znać kiedy planujecie się znów spotkać:razz: Pzdr Quote
Ania&Psy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Tak jak obiecałam, daję link do fotek klik Tak, Scoobiemu został założony kaganiec, bo nie można było fotki grupowej zrobić, bo oboje się na siebie rzucali. A jak Scooby jest w kagańcu to trochę się uspokaja. ;) Quote
Boidae Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 sunprince napisał(a):W sobotę mi nie pasuję :shake: Najlepiej w czwartek (boże ciało ;)), piątek, niedziele. Bo soboty rano w ogóle mi nia pasują, niestety. Ale w inny dzień to ja mogę poprowadzić Was z dworca autobusowego, bo jadąc nad wartę przejeżdżam tramwajem obok ;) Wysiądę przystanek wcześniej najwyżej. Ogólnie to ja czekam na kaganiec z gappaya. Bo bez kaganca nie ryzykuje. a pozatym ja do samego poznania musze się tułać 40min. autobusem. Sunia już nie kuleje od poniedziałku zaczynamy normalny trening. Bo mi już domek przez ten tydzien roznosiła, jak przeszlismy z 3 godzin treningu na 20min. spaceru. PS: Ania my się dostosujemy do Ciebie ja już mam prawie urlop w szkole więc wiesz, mozemy byc o kazdej porze i w kazdy dzień:razz: Quote
Zorlis Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 sunprince napisał(a): Tak, Scoobiemu został założony kaganiec, bo nie można było fotki grupowej zrobić, bo oboje się na siebie rzucali. A jak Scooby jest w kagańcu to trochę się uspokaja. ;) No ja nie mówię, kto kogo zdominował...:roll: ;-) Quote
Ania&Psy Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Boidae napisał(a):Ogólnie to ja czekam na kaganiec z gappaya. Bo bez kaganca nie ryzykuje. a pozatym ja do samego poznania musze się tułać 40min. autobusem. Sunia już nie kuleje od poniedziałku zaczynamy normalny trening. Bo mi już domek przez ten tydzien roznosiła, jak przeszlismy z 3 godzin treningu na 20min. spaceru. PS: Ania my się dostosujemy do Ciebie ja już mam prawie urlop w szkole więc wiesz, mozemy byc o kazdej porze i w kazdy dzień:razz: Scooby suczki nie zaatakuje, on właśnie bronił suczke przed Arisem i stąd ten konflikt. ;) To ma być z samego rana, prawda? W takim razie tak jak mówiłam, pasuje mi czwartek, piątek, niedziela w tym tygodniu. W następnych tylko niedziela. A jeżeli wieczorem to codziennie przez cały tydzień. ;) Zorlis napisał(a):No ja nie mówię, kto kogo zdominował...:roll: ;-) Chciałabym zauważyć, że nikomu nikogo nie udało się zdominować skoro do końca chciały walczyć. Nieważne, teraz będziemy chodzili tylko wtedy, kiedy Arisa nie będzie (czyli np. na tropienie). To co z tym tropieniem? Kiedy się spotykamy i kto będzie? Quote
KaRa_ Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A co Wy na pomysł w sobote na spacerek iść na Warte? Mam szczeniaka aussie do socjalizacji;) tylko nie powiem wolałabym by psiaki były wporządku do szczeniaka z ADHD:evil_lol: Quote
Agga Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 To co kochani spacerek w weekend? Będę w weekend. Kara mam nadzieje, że uda nam się spotkać. Muszę Tomo zaczepić.:diabloti: Quote
Zorlis Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No ja bardzo chętnie, ale zależy kto będzie - Aris nie lubi dominantów, sam jest łagodny, ale będzie się bronił... Quote
KaRa_ Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 To w sobote o 13 w lasku marcelinskim na polance;) Quote
Agga Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Doszłam z Tomo do tego samego nie wiemy gdzie ta polana. Ja już jutro nie będę na necie. Więc poproszę o inf na telefon. Dziękuję Quote
Tomo 2 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Jakoś się docyramy . |Proszę tylko o dokładną lokalizację:lol: Quote
Agga Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wszyscy dotarli. Spotkanie się udało. Zdjęcia wrzucę u siebie w galerii. Quote
Taverney Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 melduje się Poznań i Terek zawsze chętny cairn do spacerów. Quote
Sibiq03 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Witam serdecznie słyszałem o takowych spotkaniach /a propo cytadeli/ :) czy nie byłoby problemu gdybym czasem dołączył z moim małym bullikiem /3,5 miesiecznym/z czego dobrze przeczytałem to cytadela piatek sobota niedziela godz. 13 pod dzwonem? Zgadza się? Pozdrawiam wszystkich. ;) Quote
Zorlis Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jej, to ten temat jeszcze żyje...? :D Prawdę mówiąc, ja się od września wybieram na Cytadelę, strasznie mam ochotę na taki jesienny spacerek; Warta już nudna jest... Mogę wpaść? Uwaga - Aris nie lubi dominatorów (ale sam z siebie krzywdy nie robi ;) ) Quote
Recommended Posts