Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja mała jest na etapie szmatki, może jakiś klin :cool3:

Ja obecnie walczę z pracą mgr :-?, ale na ślady/posłuszeństwo chętnie się wybierzemy :)

Na ślady ja bym chciała łąkę gdzie jest trochę trawy, bo przy króciutkiej mój pies biegnie a nie wącha :lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym mogła w tropienie się z Sharon pobawic (ta laciata w banerze) lecz ona ma chorobe lokomocyjna wiec nici:shake:

Wracam do pytania kiedy spacerek jakis jeszcze?;)

Posted

Ja myślałam o moim jamniku :lol:
Ale i tak się chętnie przedję .Może się czegoś nauczę :cool3: .
Mój jamnik pojętny jest więc kto wie... może IPO też zda :lol:

Posted

Skoro tropienie dopiero po 11 to trzeba wcześniej umówić się na spacerek. :razz:
Może ten czwartek/piątek w tym samym miejscu o 19.30? :) Weekendy mi nie za bardzo pasują.

Posted

wiem o który chodzi ;) mam szmatkę dla niej właśnie z polytanu :lol:

byliśmy teraz na szkoleniu weekendowym i szmatka na razie jej w zupełności starcza :)

potrzebujemy jakiś fajny teren pod ślady :cool3:

Posted

Ogólnie teren za pierwszym razem nie musi być taki wielki starczy 20m2 wysokiej trawy. Bo tak myśle że Ci co dopiero zaczynają zrobią 3x ślad na 10m. wiecie o co chodzi. Więc poznaniacy wypisywać jaki teren, najlepiej gdzieś w okolicy rataj bo ja dojezdzam z Kórnika. chyba że chce wam się wlec do mnie:evil_lol:

Posted

No nikt z nas nie będzie robił po 200m :roflt:

ja robię krótkie, bo się uczymy, tylko fajnie jak jest ciut wyższa trawa, bo pies smaczków nie widzi i nie biegnie tylko niucha :)

Posted

sunprince napisał(a):
A czwartek?

W czwartek jak najbardziej jestem za, ale odrobinę wcześniej tak o 18,30, bo w piątek praca od wczesnego ranka:placz:
Mój Lucas chyba dostał uczulenie na pyłki, strasznie łzawią mu oczy....ach ta cywilizacja:shake:
Pzdr.

Posted

Bajon napisał(a):
W czwartek jak najbardziej jestem za, ale odrobinę wcześniej tak o 18,30, bo w piątek praca od wczesnego ranka:placz:
Mój Lucas chyba dostał uczulenie na pyłki, strasznie łzawią mu oczy....ach ta cywilizacja:shake:
Pzdr.

Czy ktoś jeszcze będzie mógł w czwartek o 18.30? Ja wstępnie mówię tak, ale ostateczną odpowiedź dam jutro.

Posted

[quote name='Boidae']Ogólnie teren za pierwszym razem nie musi być taki wielki starczy 20m2 wysokiej trawy. Bo tak myśle że Ci co dopiero zaczynają zrobią 3x ślad na 10m. wiecie o co chodzi. Więc poznaniacy wypisywać jaki teren, najlepiej gdzieś w okolicy rataj bo ja dojezdzam z Kórnika. chyba że chce wam się wlec do mnie:evil_lol:

Hmm. Ja jestem z Rataj, ale szczerze mówiąc jedyne co mi przychodzi do głowy to tereny nad Wartą.
Jest tam trawa (ale czy bardzo wysoka... - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7bc129801e198191.html), ale kręcą się często psy. No chyba, że z samego świtu byśmy zaczęli. :evil_lol:
Zresztą, ja się dostosuję. ;)

Posted

Na początek teren wystraczy:diabloti: Ale i tak przed śladami się jesczze zjawie zobaczyć i zapoznać moją zadymiare z resztą aby nieprzyjemności nie było...

Posted

KaRa_TC napisał(a):
W tym samym miejscu czyli gdzie?

A sorka;)
Pomiędzy mostem Rocha a Królowej Jadwigi po ratajskiej stronie.
Do juterka
Pzdr :painting:

Posted

Wszystkich milosnikow sportu zapraszam Na meczyk ktory dobedzie sie w poznaniu 3 czerwca o godzinie 13 :) na obiektach TKKF przy ulicy
Słowianskiej 78.

zapraszam bardzo serdecznie :) aaa te widowisko moze byc najostrzeszym w tym zesozonie Polskei Ligi Futbollu amerykanskiego zetro sie dwie najbrutalniesze duzyny polski polecam :) !