Ania&Psy Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Boidae']Cholera.. ale bym chciał wpaść, niestety przez 2 tygodnie jeszcze mi nic nie pasuje. Ale za 2 tyg zaczynamy ostro spacerkować. No to za dwa tygodnie się spotykamy :razz: Dziewczyny potwierdźcie: Jutro, 19.30, pomiędzy mostem Rocha a Królowej Jadwigi? Quote
*hania Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ja mogę nie dojechać :-( Nie wiem czy nie będę musiała zostać dłużej w pracy :placz: Quote
Bajon Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 *hania napisał(a):Ja mogę nie dojechać :-( Nie wiem czy nie będę musiała zostać dłużej w pracy :placz: Hania nie rób nam tego:placz: Postaraj się.... Quote
Bajon Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='sunprince']No to za dwa tygodnie się spotykamy :razz: Dziewczyny potwierdźcie: Jutro, 19.30, pomiędzy mostem Rocha a Królowej Jadwigi? JA POTWIERDZAM-JESTEM NA 100% :lol: Quote
Bajon Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 KaRa_TC napisał(a):Mi akurat dzisiaj nie pasuje:shake: Nie stresuj się , jak nasze psy się dziś nie pozagryzają;) to spotkamy się jeszcze napewno nie raz. Pierwsze śliwki robaczywki.:cool3: Quote
Ania&Psy Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Bajon napisał(a):JA POTWIERDZAM-JESTEM NA 100% :lol: Ok, ja też będę na pewno. :) Quote
Zorlis Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 My też oczywiście ;) Wychodzimy za niecałą godzinkę. Quote
Ania&Psy Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No i nie było tak źle. :razz: Scoobiego już na samym pcozątku ustawił Aris do pionu, potem oba haszczaki. No więc Scooby stwierdził, że ma ich wszystkich gdzieś i zajął się Rózią (? nie jestem pewna czy tak się wabiła ;)), od której do końca nie mogłam go odciągnąć. Nawet na chodniku jak już wracaliśmy to jeszcze się oglądał do tyłu. :lol: Fajnie było, mam nadzieję, że niedługo to powtórzymy. Mam zrobionych troche fotek, ale to dopiero jutro. :) Quote
Bajon Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 sunprince napisał(a):No i nie było tak źle. :razz: Scoobiego już na samym pcozątku ustawił Aris do pionu, potem oba haszczaki. No więc Scooby stwierdził, że ma ich wszystkich gdzieś i zajął się Rózią (? nie jestem pewna czy tak się wabiła ;)), od której do końca nie mogłam go odciągnąć. Nawet na chodniku jak już wracaliśmy to jeszcze się oglądał do tyłu. :lol: Fajnie było, mam nadzieję, że niedługo to powtórzymy. Mam zrobionych troche fotek, ale to dopiero jutro. :) To prawda było miło,psy zachowały się przyzwoicie, można kontynuować spotkania w większym gronie:cool3: Można powiedzieć że Scoobi przeżył pierwsze męskie zauroczenie rudą sunią:razz: Czekam na fotki i na następne spotkanie. Pzdr. Quote
Zorlis Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Arisowi (który w tej chwili leży padnięty i wciąż mokry koło mnie) bardziej spodobała się starsza i bardziej doświadczona niebieska sunia ;) Przepraszamy Scooby'ego za incydent z kijem ^_^ No i do następnego spotkania :) Quote
*hania Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 "Niebieska sunia" pozdrawia Arisa ;) A teraz czekamy na fotki od Scoobiego :razz: Quote
Ania&Psy Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Haniu, wysłałam Ci wszystkie fotki. Umieścisz je, czy ja mam to zrobić? ;) Jeżeli ja to najwcześniej jutro będą. :) Quote
KaRa_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Toć by miała się z kim bawić< toć by miała się z kim delta bawić kiedy kolejny spacer?? Quote
*hania Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witam wszystkich ;) Wstawiam niektóre fotki od Sunprice. Miłego oglądania ;) Quote
Zorlis Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Będzie więcej? :) No i kiedy następny spacer? Nam pasuje codziennie wieczorkiem... Quote
KaRa_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ja napewno pisze się na kolejny spacer;) Aris teraz najwiekszy na spacerku dogomaniackim,a kiedy byl najmniejszy:evil_lol: Scoobi też podrół;) Quote
Ania&Psy Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Przepraszam, że tak zwlekałam, ale dopiero, co wróciłam z Wrocławia, z zawodów psów pasterskich. :) Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić jakieś fotki. Quote
Boidae Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kurcze, my to ciągle jakieś problemy mamy... pies sobie łape przecioł i kuleje lekko to go nie mogę przeciażać. Ale 2 tyg. i będizemy jak obiecujemy. Mam propozycje może zrobimy w któryś dzień ślady? Kto byłby chętny? Quote
Ania&Psy Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wszystkie fotki można obejrzeć tutaj -> http://ania-scooby.fotosik.pl/albumy/198599.html :) Co do śladów... Ja jestem chętna, ale jako widz. Scooby się chyba nie nadaje ;) Więc, czemu nie, ja z chęcią popatrzę. :) Quote
Boidae Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='sunprince']Wszystkie fotki można obejrzeć tutaj -> http://ania-scooby.fotosik.pl/albumy/198599.html :) Co do śladów... Ja jestem chętna, ale jako widz. Scooby się chyba nie nadaje ;) Więc, czemu nie, ja z chęcią popatrzę. :) Zawsze mu pozostaje rękaw:cool3: Mam Z polytanu SK dla początkujących psów będzie to pierwszy husky na rękawie:evil_lol: OSOBY CHĘTNE NA ŚLADY NIECH SIĘ WPISUJĄ! Quote
la_pegaza Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Boidae']Zawsze mu pozostaje rękaw:cool3: Mam Z polytanu SK dla początkujących psów będzie to pierwszy husky na rękawie:evil_lol: OSOBY CHĘTNE NA ŚLADY NIECH SIĘ WPISUJĄ! Ja!!!!! Jak się umówimy to będę miała motywację by zwlec się wcześnie rano z łóżka :diabloti: czy to mają być po południowe ? :cool3: Quote
Ania&Psy Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Boidae']Zawsze mu pozostaje rękaw:cool3: Mam Z polytanu SK dla początkujących psów będzie to pierwszy husky na rękawie:evil_lol: OSOBY CHĘTNE NA ŚLADY NIECH SIĘ WPISUJĄ! haha, jakbym jeszcze wiedziała co to ten rękaw jest :evil_lol: ale przyjść, przyjdziemy :) jesteśmy otwarci na nowości :D podajcie tylko datę i godzinę :eviltong: Quote
Boidae Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 la_pegaza napisał(a):Ja!!!!! Jak się umówimy to będę miała motywację by zwlec się wcześnie rano z łóżka :diabloti: czy to mają być po południowe ? :cool3: Jak dla mnie to mogą być nawet o świcie:evil_lol: Jak będzie motywacja to wstane Quote
Boidae Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 sunprince napisał(a):haha, jakbym jeszcze wiedziała co to ten rękaw jest :evil_lol: ale przyjść, przyjdziemy :) jesteśmy otwarci na nowości :D podajcie tylko datę i godzinę :eviltong: Rękaw ochronny dla pozoranta :loveu: Co do daty ja do 11 mam zaliczenia, więc po tej dacie trzeba cos wybrać? Macie moze jakieś fajne miejsce? Quote
Recommended Posts