KaRa_ Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pogoda ostatnio ladna moze czas na jakis wiekszy dogomaniacki spacer?;) Quote
mrowa23 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ja jestem za choc z weekendowych spacerkow ja odpadam... Quote
*hania Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No pomysł niezły :cool3: Ja też jestem z Poznania i chętnie umówię się na grupowy spacerek :cool3: Poza tym dawno Bajona nie widziałam ;) Quote
Bajon Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 *hania napisał(a):No pomysł niezły :cool3: Ja też jestem z Poznania i chętnie umówię się na grupowy spacerek :cool3: Poza tym dawno Bajona nie widziałam ;) Ja na spacer jestem jak najbardziej na TAK, ale niestety wchodzą w grę tereny nadwarciańskie. Haniu to prawda nie wiedziałyśmy się dawno;). Ale zgłoszę się do Ciebie przed leszczyńską wystawą z futrzakami:cool3: Pzdr Quote
Ania&Psy Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ja też jestem za :) Tylko raczej w godzinnach wieczornych (bo żadna przyjemność spacerować w upale). Quote
Zorlis Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Podpisuję się pod powyższym :] A co do dnia to mi wsio jedno w zasadzie... Quote
*hania Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Mam nadzieję, że wasze smoki nie są zbyt żarłoczne bo te moje to małe dupelki są :evil_lol: Quote
Ania&Psy Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 *hania napisał(a):Mam nadzieję, że wasze smoki nie są zbyt żarłoczne bo te moje to małe dupelki są :evil_lol: Mój nie. Za to boję się, że mój pies zamęczy Wasze w drugą stronę, bo on by się tylko bawił i bawił i bawił... :diabloti: Chyba, że jakiś pies od razu go ustawi do pionu :razz: Zresztą, przydałoby mu się. Bo chociaż był od małego socjalizowany z psami, to i tak teraz do nich ciągnie jakby pierwszy raz na oczy psa widział. :shake: Mam nadzieję, że z wiekiem mu to przejdzie... Bo przy innych psach bardzo ciężko mi jest skupić na sobie jego uwagę. Więc jakieś konkretne terminy? Może jutro albo w piątek nad Wartą? Quote
Zorlis Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Aris też lubi się bawić, młody jeszcze w końcu ale bywa, że wróci do mnie jak go zawołam :P Trzeba tylko uważać, kiedy psiur kija albo jakiejś nory pilnuje, może powarkiwać ^_^ I tak bywamy nad Wartą codziennie, więc może być nawet i jutro... Quote
KaRa_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Akurat mi jutro nie bardzo pasuje gdyz mam w piatek mature:cool3: Quote
Bajon Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 sunprince napisał(a):No to może w piątek? :) Ja w piątek jestem jak najbardziej wieczorkiem nad Wartą.Mam husky dziadka-powsinogę, i drugiego jurnego w sile wieku ,po przejściach -który zanim zacznie się bawić ,niczym taran , taranuje to co ma przed sobą:evil_lol: Właściwie, dla niego to już jest super zabawa:roll: Podajcie tylko godzinkę:lol: Pzdr Quote
Ania&Psy Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A właściwie, gdzie dokładnie nad tą Wartą? :razz: A co do godziny... Koło 19? 19.30? ;) Quote
KaRa_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 mi tez piatek nie pasuje,bo oblewam koniec matur:evil_lol:a nawet te godziny co podajecie to za pozno, bym ja z drugiego konca miasta wpadala Quote
Bajon Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 sunprince napisał(a):A właściwie, gdzie dokładnie nad tą Wartą? :razz: A co do godziny... Koło 19? 19.30? ;) Ja będę tak czy tak ok.19-19.30 nad Wartą w piątek. Niczego nie oblewam, matura już dawno za mną:razz:.Wcześniejsza godzina dla moich chłopaków odpada -za gorąco. Pzdr. Quote
mrowa23 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 no ja niestety tez odpadam w pt bo wyjezdzamy na wies...:( Quote
Ania&Psy Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Bajon napisał(a):Ja będę tak czy tak ok.19-19.30 nad Wartą w piątek. Niczego nie oblewam, matura już dawno za mną:razz:.Wcześniejsza godzina dla moich chłopaków odpada -za gorąco. Pzdr. Ok. My ze Scoobym też będziemy. :) A w którym miejscu? Quote
*hania Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 KaRa_TC napisał(a):mi tez piatek nie pasuje,bo oblewam koniec matur:evil_lol:a nawet te godziny co podajecie to za pozno, bym ja z drugiego konca miasta wpadala KaTa nie narzekaj :mad: Ja też jadę z drugiego końca Poznania. Planuję wziąść 2 psy. PS>Jadę tramwajem :evil_lol: Quote
Bajon Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 sunprince napisał(a):Ok. My ze Scoobym też będziemy. :) A w którym miejscu? Ja proponuję ratajska stronę brzegu Warty.Może pomiędzy mostem Rocha a Królowej Jadwigi? Chyba że są jakieś inne propozycje:cool3: Quote
*hania Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Bajon napisał(a):Ja proponuję ratajska stronę brzegu Warty.Może pomiędzy mostem Rocha a Królowej Jadwigi? Chyba że są jakieś inne propozycje:cool3: Jak dla mnie OK ;) . Quote
Zorlis Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Doczłapiemy się na tą ratajską stronę, chociaż po tej drugiej chyba więcej cienia jest...:roll: Quote
Bajon Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 wiZorlis napisał(a):Doczłapiemy się na tą ratajską stronę, chociaż po tej drugiej chyba więcej cienia jest...:roll: Ale i oprócz cienia więcej ludzi i nie zawsze przyjaznych psów też;) Zresztą zawsze można się przemieścić ..... Quote
Ania&Psy Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Bajon napisał(a):Ja proponuję ratajska stronę brzegu Warty.Może pomiędzy mostem Rocha a Królowej Jadwigi? Chyba że są jakieś inne propozycje:cool3: Mi pasuje. :) Czyli piątek, 19.30, między mostem Rocha a Królowej Jadwigi? Ja przyjdę od Królowej Jadwigi. :) Quote
Boidae Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Cholera.. ale bym chciał wpaść, niestety przez 2 tygodnie jeszcze mi nic nie pasuje. Ale za 2 tyg zaczynamy ostro spacerkować. Quote
Recommended Posts