Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

evanescence napisał(a):
Musze pomyślec bo nie wiem czy dojade a ten Park gdzie jest dokładnie ???

Lasek Marcelinski jest przy osiedlu Bajkowym badz tez przed lotniskiem Ławica

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zorlis napisał(a):
Przepraszam, to już nikt nad Wartę nie chodzi...? ;)

A z pewną nieśmiałością ....ja chodzę codziennie z moimi chłopakami :cool3:
Pozdrawiam

Posted

Również z pewną nieśmiałością - o jakich godzinkach? ;)
Ja chodzę z moim chłopcem (:cool3: ) codziennie w prorach wieczornych (19-20), w weekendy trochę wcześniej (14, 15)

Posted

Przepraszam za off topic, ale...
Hej, Poznaniacy - ważna sprawa - władze miasta chcą wybudować trasę szybkiego ruchu przez Lasek Marceliński - dokładnie przez polanę i górkę! Więcej info - klik na banner w podpisie!

Posted

Zorlis napisał(a):
Również z pewną nieśmiałością - o jakich godzinkach? ;)
Ja chodzę z moim chłopcem (:cool3: ) codziennie w prorach wieczornych (19-20), w weekendy trochę wcześniej (14, 15)

Ja jestem zwykle około 15-16 w tygodniu, ale teraz zamierzam wychodzić o 19, bo coraz cieplej się robi,i łażenie w słońcu ,to nie jest to, co moje tygrysy lubią najbardziej , więc spotkanko niewykluczone.:lol:
W weekendy jestem w okolicach godziny 17-18 -też ze względu na pogodę.
O ile meszki nas nie zjedzą;) Spacerujemy najczęściej po "ratajskiej" stronie Warty, w okolicy mostu Rocha.

Posted

My chodzimy po stronie starorynkowej, od mostu kr. Jadwigi do Katedry, albo w drugą stronę ;)
No meszki to rzeczywiście problem, nietrudno jakiej połknąć czy wciągnąć do nosa XD

Posted

Zorlis napisał(a):
My chodzimy po stronie starorynkowej, od mostu kr. Jadwigi do Katedry, albo w drugą stronę ;)
No meszki to rzeczywiście problem, nietrudno jakiej połknąć czy wciągnąć do nosa XD

Generalnie też bliżej jest mi do starorynkowej , bo mieszkam po tej stronie, ale z racji mniejszej ilości ludzi przesiadujących po stronie ratajskiej, zdecydowanie wolę tam spacerować.
Faktem jest ,że nie jest trudno mnie nie zauważyć,bo i psy charakterystyczne i ja malutka nie jestem;) Także do zobaczenia , może się wypatrzymy nawzajem w najbliższych dniach:cool3: