martynka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 "Stawiam piwko i po zdjęciach z chęcią udostępnie efekty naszej pracy. Zresztą - z minimum jedną osoba z forum juz współpracowałem. :smile:" hmmm za piwko? ............. smutne. Quote
adamek164 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Podnosze stawke do winka. ;) niestety - ja tez nie dostane duzo wiecej. karatc: spójrz w pw Quote
martynka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jesli jeszcze w ten sposób podnosisz stawke, to ... sorry... z jakimi ludzmi Ty masz na co dzień do czy nienia....? z dorosłymi jest troche inaczej... Quote
adamek164 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Wiesz, bo tutaj nie chodzi o usługę ale o przysługę. :) Zdjęcia mają pójść do pewnej gazety. Nie do reklamy. Moja "oferta" jest "ofertą" otwartą - nikogo nie zmuszam. A tylko zachęca. pozdrawiam. :) Quote
dog_master Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 martynka, ja nie znam sprawy i w ogóle, ale jezeli za zdjecie dostaje sie, powiedzmy, 40zl, to... ;) sama widzisz. Poza tym, sama chciałabym, żeby mój pies był w gazecie :P Nawet za Whisky z mojej strony ;) Quote
tufi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Za zdjęcie stawka wynosi około 200zł w dobrej agencji, przy przeniesieniu praw autorskich itp. I wiadome jest od poczatu, czemu takie zdjecie ma sluzyc - a jesli to bedzie ilustracja sfiksowanych wlascicieli lub psow agresywnych - milo Wam bedzie? Ogloszenie bardzo nieprzemyslane Quote
martynka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 chodzi mi tylko o to ze mogłes napisac po co ci te zdjecia, dla własnego uzytku czy gdzies masz je potem zamiescic... to chyba nic trudnego a wypada takowa informacje zamiescic. jesli chodzi o piwko... po prostu jakos tak niesmacznie mi sie zrobilo... sama prosba o przysluge chyba by starczyla... Quote
adamek164 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No to jeszce raz. :) Zdjęcia to będą ilustracje do artykułów w pewnym ogólnopolskim czasopiśmie --> nie mogę podać publicznie tytułu. Mają pokazywać dokładnie to co napisałem. Gdyby byłą potrzeba wykorzystania ich do ilustracji o czymś mniej przyjemnym (miałem raz taką sytuację o zdjęcie gdzie dziewczyna całowała psa i chodziło o ilustrację artukułu od chorobach pochodzących od psów) --> zawsze pytam o zgodę na wykrozystanie takiej fotografii. Quote
Brzdąc Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Boidae i co udało sie zebrać ekipe? ja tez mam ochote na poznanie fajnych ludzi i jednocześnie wyspacerowanie swoich psiaków.Może jednak uda się spotkac ,a w tygodniu by Wam odpowiadało? Quote
Frogg Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czy znajdą się chetne osoby na spacerek z bassetem w pieknych lasach pod Poznaniem? Agnieszka, Krzysztof i Tofik. Quote
Jureja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jakich lasach?My jesteśmy chętne ale najlepiej gdzieś blisko Poznania(Ławica);) . Quote
Frogg Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jureja napisał(a):Jakich lasach?My jesteśmy chętne ale najlepiej gdzieś blisko Poznania(Ławica);) . Mieszkamy w Łoskoniu Starym, 5km za Murowaną Gośliną...czeka tam 30km lasów... i jeziora... Quote
KaRa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja tez jestem za jakims spacerkiem ale mi jedynie soboty pasuje po 14tej no i niedziel caly dzien moge spacerowac;) Quote
Martinee Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 U to strasznie daleko już bliżej jest do Poznania :P:P Quote
Martinee Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wy to macie fajnie pieski macie ze sobą bo w Poznaniu mieszkacie a ja bym musiała Fionke 50 km ze sobą zabrac ale jeszcze zobacze nalepsze były by soboty Quote
mrowa23 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja poki co moge isc bez psa :lol: po wypadku raczej nie biore sie za wyprowadzanie go bo slizg po ziemi nie jest wskazany... ale jakby komus trzeba gadatliwej baby to dajcie znac :razz: Quote
mumin_26 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a my cały czas szukamy i szukamy... ech, ale mamy juz znajome labradorki i husky'ie, jakby ktoś chciał jeszcze nas poznać to my bardzo chętnie poznamy nowe panny;) Quote
Jureja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 My wybieramy się na spacerek w weekend do lasku marcelińskiego.Kto będzie? Quote
la_pegaza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mumin_26 napisał(a):a my cały czas szukamy i szukamy... ech, ale mamy juz znajome labradorki i husky'ie, jakby ktoś chciał jeszcze nas poznać to my bardzo chętnie poznamy nowe panny;) a macie czas jutro? :evil_lol: Quote
mumin_26 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mamy czas ale od rana bo na 14 do pracy uciekam:razz: Quote
la_pegaza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kończe na Niepodległości. Mieszkam na przeciwko Cytadeli, więc to przejść przez ulicę wystarczy ;) Tak, bokserzycę, pamietam jak Martin z tym moim osłem się wzrokiem czarowały, więc tylko sucz wchodzi w grę :lol: Quote
mumin_26 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a to my sie juz znamy? hehe tulce? czyzby? hi my bardzo chętnie podjedziemy nawet na cytadelę Quote
Recommended Posts