Marta i Wika Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja też chyba będę. Przy zejściu AWF - to jest tam gdzie zawsze? Koło mostu? Quote
Tośka_m Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Tam gdzie zawsze - do zobaczenia :multi: Quote
KaRa_ Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Oj szkoda,ze wczesniej nie mowiliscie bo tez bym sie przeszla:shake: Quote
Marta i Wika Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 To kiedy jakiś spacerek? :Dog_run::painting: Quote
Tośka_m Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ja bede nad rzeka okolo 10, szukajcie Tośka! :lol: Quote
Marta i Wika Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Tośka_m napisał(a):Ja bede nad rzeka okolo 10, szukajcie Tośka! :lol: Znaczy jutro o 10 tam gdzie zawsze? Będę :-) Quote
KaRa_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ja proponuje przed sylwstrem zrobienie jakiegos spacerku jak beda u mnie dogomaniacy:evil_lol: Quote
bigos Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ale Tosiek wybrał porę:wallbash: O 10-tej to praca lub szkoła:angryy::angryy::angryy:;) Quote
Marta i Wika Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 bigos napisał(a):Ale Tosiek wybrał porę:wallbash: O 10-tej to praca lub szkoła:angryy::angryy::angryy:;) No ale przynajmniej ciemno nie jest! :-) Byliśmy we dwie (razem z psami czworo) + różne przypadkowe psie spotkania. Było generalnie ZIMNO. Zapraszam do oglądania pospacerowych fotek - w mojej galerii. Quote
Tośka_m Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Bylo zimno, ale radosnie - psiaki daly dzisiaj czadu :evil_lol: Quote
Zorlis Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Znowu za późno doczłapałam się do komputera... Ale Aris też był nad Wartą, nieco później, i też się dobrze bawił :P (zapraszam do galerii ;) ) Quote
jaz53 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Yasmina napisał(a):Dzięki za pomysł. Bylismy tam juz dwie niedzielę pod rząd, ach jednym słowem super. Saba szczęśliwa, choć dziś wróciła tak umorósana, że od razu wskoczyła pod prysznic. Za to tak się wybiegała, że teraz sobie tylko słodko podchrapuje. A moze wiecie gdzie najlepiej mozna sobie z pieskiem popływać, tzn. dokładniej gdzie psiak może sobie popływać? jest takie fajne miejsce: jedziesz za Luboń w stronę Puszczykowa i zaraz za miastem po lewj stronie jest lasek. skrecasz w leśną droge naprzeciwko autokomisu i tam dojeżdzasz do wspaniałych miejsc do wybiegania się i do popływania w czystej wodzie. Quote
juliadc Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 poszukuje młodych bullowatych w poznaniu :lol: Quote
Tośka_m Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Nad Warta spotykam dosc czesto 3 bulki - dorosla suke, mlodego psa i szczeniorka. Jednak z tego co wiem ich wlasciciele nie bywaja na dgm :p Quote
Tomo 2 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Przypominam że nad Rusałką w każdą sobotę i niedzielę zbierają się fanatycy biglusi serdeczne zapraszamy .Więcej na stronie www.e-beagle.pl/wspólne spacery/ są też tam nasze zdjęcia , terminy miejsca zbiórek, itp..Polecam stronkę Pozdrowionka:lol: Quote
gośku. Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 To musimy zebrać więcej psich przyjaciół i wsio na spacerek! :) Kiedy, gdzie? Quote
Tomo 2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witam i pozdrawiam :multi:jeżeli nie przeszkadzają biglusie i ich szaleństwa oraz niesforności i chcecie zaryzykować że sfora 10 biglusi /czasem i 15 szt/rzuci się w pogoń za waszymi ulubieńcami tak jak np.Cane Corso i później na długi spacer to zapraszmy . Wstępnie to 12.00 idziemy od tunelu przy ul.Botanicznej na dziką plaże przy hipodromie Wola a po zabawach przez las dookoła Rusałki Nas z Norą jeszcze 2 tyg nie będzie/cieczka/ ale grupa chętnie przyjmie . Jeżeli tak to strony www.e-beagle.pl do 21 .01.07 awaria i www.beagle.fora.pl dają pogląd co się dzieje są zdjęcia i filmy . Pozdrowionka;) Quote
KaRa_ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ja równiż jestem chetna na jakiś spacerek w dogomaniackim gronie;) Tylko pisac gdzie i kiedy;) Quote
Brzdąc Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 a może i my się dołączymy?czas poznać dogomaniaków w realu:razz: jakie psiaki macie?duże czy małe, zabawowo usposobione czy raczej chodzące za nogą Panci? Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A wiec piesek sredni,ktory wiekszosc spaceru by podgryzal sie z innym psem najchetniej;) Quote
Recommended Posts