Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aris na pewno chętnie by go poznał :P
Ale coś widzę, że pogoda się popsuła - od śody byłam w górach i ładniej nie mogło być... Ja chcę spowrotem!

Posted

Nietety Martin z innym samcem się nie dogada, :shake: jest typowym dominantem i dodatkowo ma złe wspomnienia ze spotkań z innymi samcami zdecydowanie woli suczki:eviltong: także jakby jakaś chętna była do spacerów to my bardzo chętnie choćby na smyczce ale w towarzystwie:p

Posted

Zorlis napisał(a):
Do szczeniaków jest podobnie nastawiony? :P

szczeniaki mu nie przeszkadzają obwącha i raczej zlewa lub nie wie co z takim zrobić, chyba że się sadzi to go przywoła do porządku znaczy mruknie nio on już dwa i pół roku ma :p siem dorosły nazywa :eviltong: a z dziewuchami bawi się jak szczeniak:loveu:

Posted

hej mumin ja się z tobą mogę wybrać na spacerek na cytadelę moja trochę się boi dużych psów ale możemy spróbować jak sobie nie przypadną do gustu to trudno
daj tylko znać kiedy ci pasuje

Posted

E'lo
niom ja teraz duzo siedzę w pracy i najbliższy termin by mi wypadał w przyszły czwartek o dowolnej godzinie bo wtedy będe miec cały dzień wolny tak że dostosujemy sie :p