Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

czesc wszystkim:) no wiec poznalam moj rozklad zajec i co prawda niewiele z niego rozumiem to najistotniejsza rzecz zrozumialam- co drugi wtorek mam wolny czy komus by pasowalo spotkanko we wtorek tylko musze sie zorientowac ktore tyg nazywaja parzystymi :cool3: bo tak to moj plan wyglada jakby bomba w niego pierdyknela :roll:

Posted

ja tam moge i o 17 wyladowac na spacerze byle w ziemie byl potem inny termin bo z latarka na czole jak gornik bede musiala chodzic zeby ludzi znalezc :razz: w pon mam hmmm 15-22 :lol: najwczesniej koncze w pt bo o 17 to sie nazywa zycie :razz: jeszcze sie rozeznam ale to po przyszlym tyglu z czego moge dawac noge - a obiecalam sobie ze bede sumienna:lol:

Posted

na zaoczne czy wieczorowe? no ja do pracy i tak i tak bede smigala zawsze jest czas miedzy 5 rano a 13 zeby poharowac za pare groszy:cool3: w ogole strasza mnie tym panem jakies TE PO PR AR albo HAP i ja nie wiem ale co tam bedzie dobrze :lol: ale i tak nie narzekam bo w pt koncze o 17 wiec jeszcze doczolgam sie do pubu :lol: i jeszcze na tym wygnajewie nie ma co ze soba zrobic aaaaaa dobrze juz sie wykrzyczalam teraz trza isc gotowac obiadek :razz: