Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja chyba tez bede z marta bo w sobote tez jest spotkanko spanielowe... jeszcze niewiem czy napewno z marta... ale jakby marta nie jechala to bede jesli bede miec transport bo samej autobusem mi sie nie chce chyba ze ktos ze mna pojedzie ;)nawet nie wiem gdzie wysiasc i jak dojsc pozniej do wejscia...

Posted

ja sie chyba nie zjawie na spotkaniu bo marta nie idzie a ja nie chce sama sie telepac autobusami :/ chyba ze ktos mieszka w okolicach antoninka(ja meiszkam na Przemyslawa/k Folwarcznej) i bedize jechal autobusem to bysmy sie mogli razem zabrac? bigos?

Posted

My się musimy wkręcić w te Wasze spacerki poznańskie... Niestety na razie więcej mnie nie ma w Poznaniu niż jestem, ale od połowy września, a od października to już na pewno - będę częściej...
Mieszkam na Grunwaldzie.

Posted

Zorlis napisał(a):
To ja się chętnie pojawię :) A tak konkretnie to w jakim miejscu...? ^^'

Na cytadeli przy Abkaanowicz ;) cos mi ise wydaje ze nici ze spotkania bo bedize lalo :/
Ps. Zorlis chyba jutropo spotkaniu jeszcze bede u taty i bede chodzic na spacerki nad warte jesli wezme psa wiec jakby cos odezwe sie na gg ;) a o ktorej chodzisz tam na spacerki?

Posted

Skoro Warta też Ci pasuje, to może o 11 (ew. 12) pod Victorią?
Na Cytadelę musiałabym telepać się autobusem, pies się trochę tego boi, a i mnie w drodze powrotnej zaczepiał jakiś chory pijak :|
W ostateczności się poświęcę... ;)

Posted

Zorlis napisał(a):
Skoro Warta też Ci pasuje, to może o 11 (ew. 12) pod Victorią?
Na Cytadelę musiałabym telepać się autobusem, pies się trochę tego boi, a i mnie w drodze powrotnej zaczepiał jakiś chory pijak :|
W ostateczności się poświęcę... ;)

Ja i tak muszę autobusem/tramwajem, więc mi obojętnie. Może być Warta.
Ale nie wiem gdzie to jest pod Victorią (ja jestem Poznanianka z wyboru od kilku lat i nie znam dokładnie tych wszystkich miejsc), gdzie muszę wysiąść?

Posted

Na skrzyżowaniu przy AWFie, Victorię tam widać ;) Obok są przystanki autobusów (90, 74 i jakiś tam jeszcze), tramwajów jeździ sporo - 1, 7 od niedawna, 2, 9, 6, 12, 11...

Posted

Zorlis napisał(a):
Na skrzyżowaniu przy AWFie, Victorię tam widać ;) Obok są przystanki autobusów (90, 74 i jakiś tam jeszcze), tramwajów jeździ sporo - 1, 7 od niedawna, 2, 9, 6, 12, 11...

Aaa, już wiem gdzie :-) Fajne miejsce.
To niech będzie o 11 pod Victorią.
Do zobaczenia :-) Może jeszcze ktoś dołączy?