Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dinusia napisał(a):
Jureja, my mamy cocker spanielki ;) ja mysle ze poniedzialek by pasowal ale niewiem jak Marta... a ty z jakimi psami bedziesz? kto jeszcze sie z nami wybierze?

Ja zabieram szczeniaka seterka;) .
To gdzie się umówimy?
Poniedziałek może być ale po południu.

Posted

Dinusia, miałam (jedną szczurcię nawet od Ciebie, co nie?;]), ale mi padły jakiś czas temu... Łaciata Deva zupełnie bez żadnych objawów, nad Itką do nocy siedziałam i ją ogrzewałam, myślałam, że już jest ok, a rano wstaję i nikt mnie nie wita...

To gdzie ze szczeniakami mykacie...? :)

Posted

Eh,s zkoda, ze Sonka dostała cieczkę, można by było się wybrać na spacerek,a tak nici... :placz:

Zorlis, masz psiaka? fajno! :multi:

Jak będizecie sobie robić spacerek, to proszę o fotki! chetnie pooglądam wasze psy podczas zabawy! :cool3:

Posted

Martuś napisał(a):
Hm, a moze dzisiaj? Bo wielu osobom napewno nie bedzie pasowalo.. W weekend zawsze lepiej :) Czekam na odpowiedzi :)

Oj nie wiem... bo pogoda taka sobie jest, a czy bede miala dzisiaj kierowce to nie wiem;)

Posted

Kara, skad jestes? z poznania to wiem :) Ale dokladniej w poznaniu... No narazie nieebo takie sobie ale nie widac deszczowych chmurek ;) ajakby troche pokropilo to tez sie nic nie stanie ;) Bo w tygodniu malo czasu bedziemy wszyscy mieli napenwo :) Chociaz ja do pracy nie chodze ( ;P ) to zawsze cos wiecej do roboty sie ma ;) Kto chce sie dzisiaj spotkac?

Posted

Hm, nikt wiecej sie nie wypowiada, sama nie zdecyduje ;P Mi pasuje praktycznie wszedzie... Byle by bylo bezpiecznie gdzie psy spuscic... Kara Ty na jednym koncu Poznania ja na drugim, obie tak samo daleko na cytadele mamy :)

Posted

No to super :) do zobaczenia... a gzdie sie dokladnie spotykamy? tzn tam w parku na jakeis lawce? jakby co to jestesny dwa spaniele i trzy ludki bo biezremy ze oba kumpele...wiec nas rozpoznacie ;)