rodzice Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Co się stalo ? W mailu pokazującym ,że jest wiadomość na dogo mam wasze zdjecia ze spacerku a po wejsciu tutaj juz ich nie ma . Na zdjęciach jest pies biały , szary i rudy . Pozdrawiam . Chętnie bym się do was przyłączyla ale w tym czasie mam szkolenie . Quote
Dinusia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 rodzice napisał(a):Co się stalo ? W mailu pokazującym ,że jest wiadomość na dogo mam wasze zdjecia ze spacerku a po wejsciu tutaj juz ich nie ma . Na zdjęciach jest pies biały , szary i rudy . Pozdrawiam . Chętnie bym się do was przyłączyla ale w tym czasie mam szkolenie . JAk to? byly trzy zlote cockery i jeden wyzel... Quote
bigos Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Kto się wybiera w niedzielę na spacerek? Ja powinnam być z Bigoskiem. Zapraszam na wspólny spacer Quote
Dinusia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 My sie wybieramy prawdopodobnie w sobote za tydzien bo Nela ejst jeszcze oslabiona :( Quote
-PRADA- Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='.:::Gosia:::.']Byłam ja z Soną, Dinusia z Nela, Marta z Sarą i Aga z Dinem. było p[rzesuper. Fotki teraz zgrywam - potem pokjaze. :loveu: Gacha!!! odezwij się na gg, mam już sunię! zapraszam do działu galeria, Prada-galeria. Quote
gośku. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 będzie ktoś w niedziele? ja prawdopodobnie bede. :) Quote
bigos Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ja będę (chyba, że będzie deszcz). Będzie Gosia (gochgoch) od Hugo - weimar i może KaraTC Quote
rodzice Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ja byłam w niedzielę w Lesznie na wystawie ( tragedia - lało i tak wialo ,ze przewracalo namioty ) a w Poznaniu chyba nie bylo lepiej - psy chyba fruwały po drzewach . Quote
KaRa_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 rodzice napisał(a):Ja byłam w niedzielę w Lesznie na wystawie ( tragedia - lało i tak wialo ,ze przewracalo namioty ) a w Poznaniu chyba nie bylo lepiej - psy chyba fruwały po drzewach . Taa w Poznaniu ciekawie nie bylo...a szkoda bo myslalam,ze dotre na Cytadele:shake: Quote
bigos Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 KaRa_TC napisał(a):Taa w Poznaniu ciekawie nie bylo...a szkoda bo myslalam,ze dotre na Cytadele:shake: Ja dotarłam, ale były pustki. P{lusem byłom to, że psiak mógł swobodnie pobiegać:multi: Quote
AnTu Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 zapraszam wszytskich na pokaz zaprzegow miejsce i dojazd na www.korzonkowo.pl zaczyna sie od 12 Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Zapraszamy w niedzielę o godzinie 15 nad Wartę. Spotykamy się przy zejściu nad rzekę przy moście Królowej Jadwigi przy stacji benzynowej (czyli od strony AWF) na tych niedawno utworzonych brukowanych jasnych ścieżkach :multi: Quote
KaRa_ Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja oczywiście będę tak jak już mówiłam wcześniej;) Quote
Dinusia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 tak blisko mojego taty... szkoda ze akurat teraz Nela ma cieczke :/ Mam nadzieje ze keidys tez zrobimy spotkanie akurat w tym miejscu ;) Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Jakby co Ozzy jest kastratem i cieczkowe suczki ma w nosie :evil_lol: Quote
Dinusia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No ale pewnie beda ludzie z samcami :/ a po co mam im psuc spacer? Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No ale pewnie beda ludzie z samcami :/ No ja przepraszam, a bezjajeczni to już nie samce? :obrazic: ;) Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tośka_m napisał(a):Jakby co Ozzy jest kastratem i cieczkowe suczki ma w nosie :evil_lol: Oj, Bigosek mógłby jej nie dać spokojnie pobiegać:diabloti: Quote
KaRa_ Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Dinusia napisał(a):tak blisko mojego taty... szkoda ze akurat teraz Nela ma cieczke :/ Mam nadzieje ze keidys tez zrobimy spotkanie akurat w tym miejscu ;) No to bez suni zapraszamy;) pogadac o psach zawsze mozna;) Quote
Dinusia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tośka_m napisał(a):No ja przepraszam, a bezjajeczni to już nie samce? :obrazic: ;) Nie mialam na mysli tego ;) beda tez inne samce np.Bigos ;) Quote
Dinusia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):No to bez suni zapraszamy;) pogadac o psach zawsze mozna;) Innym razem ;) szkoda zostawiac mi Neli w domu :) pojde z nia na spacerek kolo nos na dlugiej lince ;) Quote
adamek164 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Witam! Przepraszam, spotkanie jest teraz o 13 na cytadeli koło abakanowicz? jeśli tak, to zaraz napiszę dlaczego pytam. :) adam jastrzębowski Quote
Recommended Posts