dyziolek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dwa tygodnie temu ten brat Bigosa strasznie molestował moją Nastkę a ta suczka z apetytem zajadała patyki. Bigosa też widzialam :eviltong: Quote
bigos Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 dyziolek napisał(a):Dwa tygodnie temu ten brat Bigosa strasznie molestował moją Nastkę a ta suczka z apetytem zajadała patyki. Bigosa też widzialam :eviltong: Zgadza się!!!To my!!!Ale jesteś spostrzegawcza:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Gana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 postaram się być :) wyciągnę z sobą Gosię z Sonią i może Agę z Toffim :) Quote
Gana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 a mniejwięcej o której się cała impreza zaczyna? :P Ty bigosku gdzie mniejwiecej mieszkasz w poznaniu? Quote
bigos Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Mieszkałm na Os. Zwycięstwa, więc miałam blisko, ale teraz dojeżdżam ze Swarzędza. Około godziny 13-tej zazwyczaj psiaki się zbierają koło posagów Abakanowicz:lol::lol::lol: Quote
Gana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 oo w Swarzędzu ;) to ta sama trasa co ja bo ja na Warszawskiej :P a tak wyglądamy my.. na wszelki wypadek gdyby ktoś szukał :D Quote
KaRa_ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Buuu chetnie bym się przejechała ale nie mam jak bo Delta dzisiaj miała sterylke. A reszta albo sie nie nadaje na takie psie spotkanka, albo ma choroby lokomocyjne:roll: Quote
dyziolek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 bigos napisał(a):Zgadza się!!!To my!!!Ale jesteś spostrzegawcza:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No ma się to oko ;) Ale trudno nie zauważyć takich trzech czekoladek zwłaszcza, że to dość rzadko spotykane psy. Tym bardziej, że jak już wspomniałam jeden "czekoladek" nie dawał spokoju mojej niuni:mad: Quote
nefre Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Jeśli tylko pogoda dopisze to my się pewnie pojawimy i jeśli się uda to jeszcze w towarzystwie jednego labka :) Quote
PaYooK Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ELO!!! male pytanko na kiedy jest planowany jakis spacerek ?? Quote
bigos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! male pytanko na kiedy jest planowany jakis spacerek ?? Niedziela, godzina 13-ta, Cytadela, koło posągów Abakanowicz. Zapraszamy:lol::lol::lol: Quote
bigos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 dyziolek napisał(a):No ma się to oko ;) Ale trudno nie zauważyć takich trzech czekoladek zwłaszcza, że to dość rzadko spotykane psy. Tym bardziej, że jak już wspomniałam jeden "czekoladek" nie dawał spokoju mojej niuni:mad: A może ten "czekoladek" to mój bigosek;) Quote
dyziolek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='bigos']A może ten "czekoladek" to mój bigosek;) wydaje mi się, że nie ale pewności nie mam :oops: a jeśli jesteś dziewczyną w okularach to na pewno nie był bigosek. tamten drugi czekoladowy był chyba od innych właścicieli... Quote
Tośka_m Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A czy ktoś tu obecny chodzi na spacerki do parku Marcinkowskiego? Mieszkam niestety w centrum i to jest nasz najczęstrzy plac zabaw. Pomimo niewielkich rozmiarów parku i ciągłych nalotów dzielnych panów policjantów z jeszcze dzielniejszymi ONami strzegących porządku :razz: atmosfera w nim panująca jest przyjazna :lol: Moje rudzielstwo właśnie leży padnięte po intensywnej zabawie z bokserem z ADHD :evil_lol: Pozdrawiam SM!!!! - dziś dali wyraz swojej ludzkiej twarzy :crazyeye: Ćwiczyłam z psem posłuszeństwo na środku parku (żeby nie rozpraszali nas ludzie chodzący po alejkach). W ferworze zabawy nie zwracam uwagi na to, co dzieje się wokół nas. Dlatego gdy przez ułamek sekundy mignęli mi umundurowani jegomoście stojący kilkanaście metrów ode mnie moje serce zamarło. Szybko ocena odległości do smyczy leżącej parę metrów i nie było wątpliwości - nie da się pobiec po smycz i przypiąć psa tak żeby tego nie zauważyli. Postanowiłam, że zignoruję kolesi i jakby co zapłacę mandacik za psa bez smyczy. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się, że oni byli naszą widownią. Wow :bigcool: Quote
bigos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='dyziolek']wydaje mi się, że nie ale pewności nie mam :oops: a jeśli jesteś dziewczyną w okularach to na pewno nie był bigosek. tamten drugi czekoladowy był chyba od innych właścicieli... No to chyba był Amorek, jego brat!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
dyziolek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Naprawdę nazywa się Amorek? No to imię trafione w dzisiątkę!:evil_lol: Quote
Gana Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 już się nie mogę doczekać niedzieli :P Ja będę troszke wcześniej żeby Gana troche polatała sama na początku bo ona sie przy innych psach nie wybiega :) Quote
bigos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Gana napisał(a):już się nie mogę doczekać niedzieli :P Ja będę troszke wcześniej żeby Gana troche polatała sama na początku bo ona sie przy innych psach nie wybiega :) Ja też jestem zawsze troszkę prędzej:lol::lol::lol: Quote
gośku. Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 To na cytadeli o 13.00 , tak? Mi jak najbardziej pasuje. A jak wygladaja te posagi Abakanowicz? Bo tam tyle jest tych posągów, hehe :lol: A widizal mnie ktos dzisiaj? Bylam z kolezanka na rowerku. Sony tez nie zabraklo ;) Pozdrawiamy. Gosia i Słoń. :lol: Quote
nefre Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Posągi Abakanowicz to te jakby odlewy nóg wykonane z czerwonego czegoś :) Quote
KaRa_ Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ja mysle czy by czasem tez przyjechac na tej spacerek;) . Niestety Delta ktora nadaje sie na takie duze spacerki jest po operacji 3 dni i nie moze, ale bym wziela moze Ercie tylko,ze ona zyje swoim swiatem zdala od psow z swoja pilka:lol: Quote
dyziolek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 To własnie te urocze nóżki w rzeczy samej :cool3: Quote
Recommended Posts