KaRa_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Mi Cytdalela najbardziej pasuje,jak bedzie ladna pogoda to moze na jakis spacerek sie pisze;) Quote
AiMiN Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='.:::Gosia:::.']A mam pytanie. Czy bezproblemu dojadę nad maltę z sobeiskiego? Raczej nie, prawda? A może cytadela, lub rusałka? i godiznka to jakoś 12, w nocy oczywiscie :evil: A autobusem 74 ? Tramwajem 12? Ewentualnie mała przesiadka na Ratajach... Quote
bigos Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Jeśli spotkamy się na Cytadelii to może po spacerku pójdziemy do "Gospody pod Dzwonkiem" na kawkę lub piwko???? Tam można iść z pieskami. Quote
gośku. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='AiMiN']A autobusem 74 ? Tramwajem 12? Ewentualnie mała przesiadka na Ratajach... Not o bez problemu :) Co do gospodyu, to w sumie ;) zobaczy się. Quote
KaRa_ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 A kiedy planujecie jakies spotkanko? Mi najlepiej by pasowalo na Cytadeli i w jakas cieplejsza sobote;) Quote
bigos Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No to konkretnie.KTO JEST CHĘTNY NA SOBOTNIE SPOTKANKO NA MALCIE LUB CYTADELII?????:lol::lol::lol: Quote
KaRa_ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 bigos napisał(a):No to konkretnie.KTO JEST CHĘTNY NA SOBOTNIE SPOTKANKO NA MALCIE LUB CYTADELII?????:lol::lol::lol: U mnie wsyztsko zalezy czy bede miala transport i od pogody;) Quote
nefre Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Z checią się wybiorę (mi bardziej pasuje Cytadela), tylko nie wiem jeszcze czy weekend będe miała wolny, ale mam nadzieję ze tak Quote
Asia i Yuki Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Mnie pasuje sobota Malta koło godz 15 jeśli komuś odpowiada to bardzo bede sie cieszyc. Mozna się spotkac albo przy Malcie ski albo przy żródełku. albo... gdzie wam bardziej pasuje. Znam fajną polankę gdzie w miare mało ludzi sie kręci i spokojnie zawsze puszczam tam swojego psa luzem. Quote
AnTu Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 w przyszlym tyg prawdopodobnie bede miala pixe w poznaniu... mozna sie spotkac w tygodniu, jesli komus pasuje Quote
Asia i Yuki Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No i w końcu jest sobota i jest czeski film nikt nic nie wie nie wiadomo czy Cytadela czy Malta hmmm Moze się jutro przejade z psem na Cytadelę na tradycyjną 13 (jeśli nie zapomnę) Dziś zostaje mi tylko Malta bo jestem po pracy wykończona. AnTu daj znaka jak bedziesz miała PiXe. NApewno się znajdą chetni na spacerek (może na trening??) Quote
gośku. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Asia, o jakim treningu mowisz? :razz: I spacerek eni wypalil, hyhy. :-( Quote
Asia i Yuki Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No niestety nie wypalił spacerek z dogomaniakami. Był tylko nieoficjalny spontaniczny spacerek nad Maltą z sąsiadami. Psiaków było ok 6 (4 husky i 2 sznaucery olbrzymy) Co do treningu to dotyczyło bardziej Antu obie mamy hasiorki które trenują w zaprzegu i o takim treningu wspominałam. Gosiu bedziesz jutro na Cytadeli? Bo ja się postaram być no chyba ze mi cos niewypali o godzinie 13 z rudym haszczakiem przy Abrakanowicz. Quote
AnTu Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 jest pixa w pozku... ale jestesmy tylko do srody wiec spacer ew dzisiaj abo jutro.. Quote
Marcino1978 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 jak dla mnie za zimno na takie spacerowanie:eviltong: ale jak sie troche ociepli to sie pewnie wybiore z moimi stworkami :cool3: Quote
bigos Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Marcino1978 napisał(a):jak dla mnie za zimno na takie spacerowanie:eviltong: ale jak sie troche ociepli to sie pewnie wybiore z moimi stworkami :cool3: Ojjj, nieładnie, nieładnie!!!!!!!!!! Psiaki tylko czekają na spacerk! - niezależnie od pogody! Co w takim razie porabiasz z psem w chłodne dni???? Quote
Marcino1978 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 chodzilo mi o dluzsze spacerowanie ;) a teraz psiaki mają gdzie sie wyszaleć - znajomy ma potezny sad wiec chyba nazekac nie mogą :lol: Quote
Asia i Yuki Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Antu to jak ci pasuje jutro no i gdzie najlepiej. JA bede wolna po godz 14. Quote
AnTu Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 jutro bede z pixa kolo XLO o 12 koncze zajecia... niestety przed 17 musze byc w domu, a musze jeszcze jechac na miasto wiec chyba nie wypali... Quote
Agga Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Marcino1978 napisał(a):jak dla mnie za zimno na takie spacerowanie:eviltong: ale jak sie troche ociepli to sie pewnie wybiore z moimi stworkami :cool3: A sam sie nie możesz przejść?:eviltong: Quote
Asia i Yuki Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Szkod Antu że nie wypaliło. Moze innym razem... JA podtrzymuje nadal temat spacerku nad MAltą może w końcu znajda się chętni z wolnym czasem ...? Quote
bigos Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kolejny weekend przed nami!!!!!!!!!Może tym razem uda nam się spotkać??? Nja Cytadeli w niedzielę będę na pewno:lol::lol::lol: Quote
Asia i Yuki Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A moze Bigosku masz jdenak czas na spotkanie w sobote nad Malta? Quote
Recommended Posts