Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rodzice napisał(a):
Mieszkam w Przeżmierowie i na codzienne spacerki chodzę na wielkie pola pod Swadzimiem .

Ooo to tam psiaki maja gdzie sie wybiegac u Ciebie;) Niedaleko mieszkam Ciebie bo w Skórzewie;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

rodzice napisał(a):
To zapraszam na wspólny spacerek jak nam mrozy trochę odpuszczą . W Skórzewie mieszka mój synek - posokowiec bawarski .

W Skórzewie to ostatnio dość dużo widze posokowców;) . A na spacerek chętnie kiedyś się wybiore;)

• 2 weeks later...
Posted

tufi napisał(a):
Uuu my od tamtego czasu wynieslismy sie na wies - Park Krajobrazowy Promno, Kociałkowa Górka miedzy Kostrzynem Wlkp. a Pobiedziskami - psy maja spacerow w koncu pod dostatkiem, wystarczy wyjsc z domu - pola, lasy... Jakby ktos mial ochote, to zapraszam po mrozach na spacerek - to tylko 25km od Poznania :)

mnie to skusiło, pakuje ferajne i zaraz ruszamy ;)
jakbyś widziała ONka i szalejącego boksera (biedak idzie na pierwszy dłuższy spacer po przeziębieniu więc go ciutkę nosi) to my :evil_lol:

Posted

Witajcie!!!!!!!!Jestem właścicielką wyżełka niemieckiego - Bigoska!!
Czy ktoś jest chętny na spacerek po Malcie w najbliższą sobotę, tj 25.02.06????
Zapraszam serdecznie.
Cytadela w niedzielę - na pewno będę!!!Pozdrawiam:lol::lol::lol:

Posted

Hejka ja jestem chętna na spacerek nad Maltą. Tylko mały problemik zalezy o której godzinie bo od rana się ucze. (nie wiem jeszcze do której). Myślę ze tak 15: 30 to bedę wolna.
JA mam 3 letniego huski zazwyczaj jest łagodny (zaznaczam to zazwyczaj bo jak inny pies pierwszy ruszy na niego to nie da sobie w kaszę dmuchac). Mam nadzieje że będzie dobrze. Może zorganizuje swoich znajomych psiarzy. Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia.

Posted

To może następna sobota?????
Ja też mam samca-zazwyczaj nie ma problemu, no chyba, że inny piesek chce go zdominować, to wtedy muszę go troszkę "przypilnować".
Daj znać, ja chętnie się spotkam!!!!!11
Pozdrawiam