KaRa_ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 rodzice napisał(a): Mieszkam w Przeżmierowie i na codzienne spacerki chodzę na wielkie pola pod Swadzimiem . Ooo to tam psiaki maja gdzie sie wybiegac u Ciebie;) Niedaleko mieszkam Ciebie bo w Skórzewie;) Quote
rodzice Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 To zapraszam na wspólny spacerek jak nam mrozy trochę odpuszczą . W Skórzewie mieszka mój synek - posokowiec bawarski . Quote
KaRa_ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 rodzice napisał(a):To zapraszam na wspólny spacerek jak nam mrozy trochę odpuszczą . W Skórzewie mieszka mój synek - posokowiec bawarski . W Skórzewie to ostatnio dość dużo widze posokowców;) . A na spacerek chętnie kiedyś się wybiore;) Quote
la_pegaza Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 tufi napisał(a):Uuu my od tamtego czasu wynieslismy sie na wies - Park Krajobrazowy Promno, Kociałkowa Górka miedzy Kostrzynem Wlkp. a Pobiedziskami - psy maja spacerow w koncu pod dostatkiem, wystarczy wyjsc z domu - pola, lasy... Jakby ktos mial ochote, to zapraszam po mrozach na spacerek - to tylko 25km od Poznania :) mnie to skusiło, pakuje ferajne i zaraz ruszamy ;) jakbyś widziała ONka i szalejącego boksera (biedak idzie na pierwszy dłuższy spacer po przeziębieniu więc go ciutkę nosi) to my :evil_lol: Quote
nefre Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Poznań coś ostatnio mało spacerkowy widzę Quote
AiMiN Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 To tylko urywek z wczorajszego spacerku w Poznaniu: Quote
AiMiN Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A najlepsza Cytadela, to Niedziela :) Zapraszam! Quote
nefre Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 koło której was w niedzielę można tak mniej wiecej "upolować" Quote
dyziolek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 nefre napisał(a):koło której was w niedzielę można tak mniej wiecej "upolować" Zwykle to tak około 13.00 Quote
dyziolek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='AiMiN']To tylko urywek z wczorajszego spacerku w Poznaniu: Widzę, że spotkania niegdyś goldkowo -labkowe przekształciły się w "wielorasowe"... Quote
nefre Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 No to mam nadzieję ze w przyszłą niedzielę uda mi się dołaczyć do spaceru Quote
bigos Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Witajcie!!!!!!!!Jestem właścicielką wyżełka niemieckiego - Bigoska!! Czy ktoś jest chętny na spacerek po Malcie w najbliższą sobotę, tj 25.02.06???? Zapraszam serdecznie. Cytadela w niedzielę - na pewno będę!!!Pozdrawiam:lol::lol::lol: Quote
Asia i Yuki Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hejka ja jestem chętna na spacerek nad Maltą. Tylko mały problemik zalezy o której godzinie bo od rana się ucze. (nie wiem jeszcze do której). Myślę ze tak 15: 30 to bedę wolna. JA mam 3 letniego huski zazwyczaj jest łagodny (zaznaczam to zazwyczaj bo jak inny pies pierwszy ruszy na niego to nie da sobie w kaszę dmuchac). Mam nadzieje że będzie dobrze. Może zorganizuje swoich znajomych psiarzy. Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia. Quote
Asia i Yuki Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ech i niestety dowiedziałam się że mam zajęcia do 16. Moge się spotkac ale później tak ok godz 18 tylko ze wtedy już się robi ciemno :( Quote
bigos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 To może następna sobota????? Ja też mam samca-zazwyczaj nie ma problemu, no chyba, że inny piesek chce go zdominować, to wtedy muszę go troszkę "przypilnować". Daj znać, ja chętnie się spotkam!!!!!11 Pozdrawiam Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ja chetnie bym na spacerku sie spotkala lecz Malta jak dla mnie za daleko jest;) Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 bigos napisał(a):A gdzie mieszkasz???? Ja mieszkam niedaleko os.Kwiatowego Quote
bigos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 To może Rusałka???Ja jestem ze Swarzędza, ale jakoś dotrę!!! Quote
gośku. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A może za tydzien, w sobotkę byśmy się wybrali na jakiś spacerek? ;) Co Wy na to? Quote
nefre Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ten weekend niestety miałam zajety, ale jeśliw przyszły nic nie wypadnie to ja z miłą chęcią Quote
Asia i Yuki Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ja jestem jak najbardziej za spotkankiem w przyszłym tygodniu w sobotę. Nie ukrywam ze najbardziej odpowiada mi Malta (najbliżej mojego domu). Bo sobotki to mam problemy z transportem Quote
gośku. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A mam pytanie. Czy bezproblemu dojadę nad maltę z sobeiskiego? Raczej nie, prawda? A może cytadela, lub rusałka? i godiznka to jakoś 12, w nocy oczywiscie :evil: Quote
Recommended Posts