Klaudia i Dino Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Tora napisał(a):pewnie, tylko problem taki, że ja mojego psiaka nie wezmę... :lol: On jest strasznie strachliwy i nie lubi chodzić po dworze ani bawić się z innymi psami. Na Arenie byłam kiedyś z suczką sąsiadki, Zuzą (kundelek) :) Klaudia, a Ty nie mieszkasz może na Górczynie? Bo w mojej okolicy mieszka taki collie tricolor i chyba ma na imię Dino. Może to Wy? ;) No wszystko możliwe,że to my :D Z tego co wiem,to na Górczynie nie ma drugiego tricolorka,który wabi się Dino :roll: A czy my się znamy?Jeżeli Twój piesek,to ten jamniczek z emblematu to chyba go nie kojarzę... A co do spacerku to mi ten weekend nie pasuje bo mam wykłady :( PS.Tak naprawdę mam na imię Anita :D Quote
KaRa_ Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 A będzie ktoś 2 kwietnia na Cytadeli??bo planuję się tą sobote się wybrać ale to jeszcze nie jest pewne :D Quote
gośku. Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Kiedy ktos jedize np. na cytadele lkub nad malte..? chodiz o sobite/niedizele..? ale chcialabym z kims JECHAC tam, np. tramwajhem/autobusem...kto sie spotka..? Quote
KaRa_ Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Ja gdzieś za pare dni może pojade na Cytadele z Deltą, bo narazie nie mogę jej nigdzie brać bo sunia ma cieczkie ale już powoli się kończy, więc Gosia możemy się wybrać przyszły weekend :wink: Quote
KaRa_ Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Hallo Poznaniacy! Wybiera się ktoś na Cytadele albo inne fajne miejsce na spacerek? Quote
KaRa_ Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Atosik nie nadaje się już na długie spacery? Może ktoś jeszcze się znajdzie?taka ostatnio ladna pogoda jest... Quote
gośku. Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 /Ja moze wybiore sie na cytadele w czwartek lub niedizele ;) Kto by przyszedł Quote
nefre Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ktoś chętny na spacer i możliwosć dla psów zeby sie wyszalały? :) Quote
tufi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 My ostatnio jezdzimy na Wole - teren przy szkole dla psow. Brak matek z dziecmi, psy szaleja - cudnie jest! Quote
Marka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Drodzy Poznaniacy, poszukujemy do pożyczenia na najbliższy weekend kontenerka do przewozu niedużego psa (wielkość do kolana, waga do 15 kg) - Rodzina z Poznania chciałaby adoptować z pod-sochaczewswkiego schroniska suczkę, którą będą musieli przewieźć do domu pociągiem, a ponieważ sunia jest strachliwa uznaliśmy, że najlepiej i najbezpieczniej byłoby przewieźć ją do nowego domu w kontenerku. Tutaj jest topik o tej suczce: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25146&postdays=0&postorder=asc&start=0 Dlatego proszę o pomoc - jeśli ktoś ma taki kontener i mógłby pożyczyć - dajcie znać! Quote
frruzia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 hej Poznaniacy gdzie chodzicie na spacerki ze swoimi psami, bo mi juz brak pomyslow, w parku solackim za duzo ludzi, nad rusalka nie mozna bo to chodza i pilnuja zeby psy byly na smyczy (niedawno nawet o 8 rano na straz miejska sie natknelam), w lasku golecinskim tez bardzo czesto na patlole sie natykam i na nic zdaja sie argumenty ze wkolo zywej duszy nie ma, pies ma byc na smyczy, albo ja mam pecha albo uwzieli sie na psy ostatnio, na cytadeli jest podobnie Quote
nefre Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 To na Cytadelę też się uwzięli? Byłam włąsnie zdziowiona ze ostatnio psów praktycznie nie było Quote
nefre Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ktoś sie wybiera na Cytadelę z psiakiem w weekend lub gdzieś indziej? Quote
AiMiN Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 nefre napisał(a):Ktoś sie wybiera na Cytadelę z psiakiem w weekend lub gdzieś indziej? Ja czasami zaglądam na Cytadelę. A kiedy Ciebie można tam spotkać? Quote
KaRa_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Co sie z Poznaniem dzieje? zadnych psich spacerkow nie ma:nono: Quote
mikusik123 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ja się piszę na spacerek, ale dopiero po feriach :) (pewnie mało luzi będzie a w wakacje to co tydzień w weekend) Pozdrowionka dla spacerowiczów:p :p :p :p Quote
rodzice Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 tufi napisał(a):My ostatnio jezdzimy na Wole - teren przy szkole dla psow. Brak matek z dziecmi, psy szaleja - cudnie jest! Ja tam też zaglądam ostatnio z racji tego że zapisałam moje kudlate szczęście na tresurę . Jesteśmy co sobotę i niedzielę na lekcji o 12 . Mieszkam w Przeżmierowie i na codzienne spacerki chodzę na wielkie pola pod Swadzimiem . Quote
AiMiN Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Hmmm.... To może i my się kiedyś do Was pod ten Swadzim dołączymy? :multi: Quote
tufi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Uuu my od tamtego czasu wynieslismy sie na wies - Park Krajobrazowy Promno, Kociałkowa Górka miedzy Kostrzynem Wlkp. a Pobiedziskami - psy maja spacerow w koncu pod dostatkiem, wystarczy wyjsc z domu - pola, lasy... Jakby ktos mial ochote, to zapraszam po mrozach na spacerek - to tylko 25km od Poznania :) Quote
Recommended Posts