Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Ja może będę na Cytadeli w sobote jak będzie ładna pogoda,bo bardzo mi się tam spodobało żeby z psem pochodzić :wink: Bo jakoś nigdy aż tam z psami nie wywędrowałam :wink:

Posted

Takiej zbrodni,że gwałciciel zabił roczne dziecko i zgwałcił kobiete....Z widzenia znałam tych ludzi :( Dość głośno o tym było.

Jutro będzie ktoś na Cytadeli?

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich Poznaniaków :) Ja co prawda jeszcze nie mam psiaka w domku, ale już niedługo to nastąpi :D Będę szczęśliwą właścicielką airedale terierka z Poezji Ruchu. Pieski akutalnie mają 18 dni. Chciałąm się Wam zapytać, czy chodzi ktoś na spacerki nad Wartę w okolicach ratajskich osiedli? Pozdrawiam

Posted

Tora napisał(a):
a ktoś bywa z psiakiem na Arenie? tam zawsze pełno zwierzaków jest... :P

Ja dawniej bywałam na Arenie :D Teraz już rzadko bo ostatnio w ogóle nie miałam czasu :( A poza tym tam za bardzo nie można spuścić psa ze smyczy i ponoć "municypalni" gonią...Ale jakbyś była chętna na spacerek,to daj znać :D

Posted

Klaudia i Dino napisał(a):
Tora napisał(a):
a ktoś bywa z psiakiem na Arenie? tam zawsze pełno zwierzaków jest... :P

Ja dawniej bywałam na Arenie :D Teraz już rzadko bo ostatnio w ogóle nie miałam czasu :( A poza tym tam za bardzo nie można spuścić psa ze smyczy i ponoć "municypalni" gonią...Ale jakbyś była chętna na spacerek,to daj znać :D

pewnie, tylko problem taki, że ja mojego psiaka nie wezmę... :lol: On jest strasznie strachliwy i nie lubi chodzić po dworze ani bawić się z innymi psami. Na Arenie byłam kiedyś z suczką sąsiadki, Zuzą (kundelek) :)

Klaudia, a Ty nie mieszkasz może na Górczynie? Bo w mojej okolicy mieszka taki collie tricolor i chyba ma na imię Dino. Może to Wy? ;)