tufi Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Lepsza jest sobota - mniej ludzi, mniej nieznanych psow - normalne spotkania odbywaja sie w niedziele, a nawet wtedy psiarze krzywa patrza na moje bullteriery :-? Quote
Linka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Ja nie wiem cyz mi sob. lub niedz. pasuje, ale sie postaram pojechac na cytadele. Córcia ty nie marudz tylko wsiadaj z Sonia w 90 i przyjeżdżaj :wink: Jak dla mnie sobota może być :) Quote
pepsi Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 czy można wtrącić swoje 5 groszy??? na którą sie umawiamy, bo ja oczywiście nie wiem :niewiem: czy ktoś może mnie oświecić Quote
Linka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Jeśli Cię to pocieszy to jeszcze nikt nie wie chyba, że jak zwykle czegoś nie doczytałam :roll: Może sobota o 12-13 co w na to? ( Marcino... nie jest za wczesnie? :lol: :evilbat: ) Quote
pepsi Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 a to chyba dosc istotna sprawa, zeby ustalic godzine spotkania.....co?????? :wink: :D Quote
Linka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 istotna tylko ze do weekendu jeszcze dużo czasu jest... :wink: Quote
KaRa_ Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Mi bardziej psaowała 13 bo ja będę potrzebowała czasu żeby dojechać :lol: Ale czym mam dojechać na Cytadele z Bałtyku/Kaponiery???bo ja raczej w tamtych rejonach jestem zielona i nie wiem :oops: A na Cytateli kupe lat nie byłam i chyba się tam zgubie :lol: Quote
PaYooK Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 ELO!!! jak bede w weekend w poznaniu to sie zjawie na cytadeli 8) Quote
Marcino1978 Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Pay wleć jak dasz rade :lol: dzisiaj okazało się że w piątek wieczorem musze jechać do Ostravy po szczeniaka więc może się okazać ze na cytadele przyjade prosto z trasy z maluszkiem :D Quote
PaYooK Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 ELO!! :hmmmm: jak bede w poznaiu to wpadne ;) Quote
Marcino1978 Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 oki :D do Glogowa jedziesz? jak co to miejsce jest :wink: Quote
mieczyk Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 ok to moze zrobimy liste kto ostatecznie jest chetny na sobotni spacerek, jesli nam nic nie wypadnie to sie zjawimy. Dopiszcie piechy z jakimi przyjdziecie:) mieczyk & miniaturowa dozyca argentynska :lol: Quote
Marcino1978 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 ja ze szczeniaczkiem( terrierkiem pszenicznym) napiszcie tylko gdzie to dokładnie jest zebym Was znalazl :wink: Quote
dzurga Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja chetnie przyjde, bo ruda ma ostatnio malo kontaktu z psami i jej sie przyda zabawa. Napiszcie tylko dokladnie kiedy i gdzie. Quote
KaRa_ Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja przyjade z kundlem :) Tylko proszę niec mi ktoś powie jak z Bałtyku dojechać :wink: i wogóle gdzie na Cytadlei Quote
Linka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Z Bałtyku... szczerze nie wiem :-? 51 nie jeździ gdzieś tam w pobliżu? :roll: Ja prawdopodobnie będę z moim bokserem :wink: To co... przy rosarim gdzies moze? Quote
dzurga Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Dawno nie jezdzilam komunikacja miejska ale wg mnie kazdym tramwajem ktory jedzie z Kaponiery na ul. Winogrady (uwaga na tramwaje jadace na Piatkowo - bo to szybki tramwaj i wywiezie cie zupelnie gdzie indziej). W kazdym razie na tych Winogradach wysiadasz przy ulicy Dożynkowej i pierwsza uliczka na wprost dojdziesz do cytadeli do amfiteatru. Quote
Wega Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Z Kaponiery na Cytadele dojedziesz tramwajami nr 10, 3, 4 i wysiadasz przy dożynkowej. Przy przystanku jest już uliczka w którą należy wejść i iść cały czas prosto. Po lewej bedzie hotel Trawiński. Tą trasą dojdziesz do Rosarium. Nie można sie zgubić (chyba). :D Quote
Marcino1978 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 napiszcie jeszcze dokładne miejsce bo cytadela jest duza :lol: wiadomo już ilu nas będzie? :wink: Quote
KaRa_ Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Z Kaponiery na Cytadele dojedziesz tramwajami nr 10, 3, 4 i wysiadasz przy dożynkowej. Przy przystanku jest już uliczka w którą należy wejść i iść cały czas prosto. Po lewej bedzie hotel Trawiński. Tą trasą dojdziesz do Rosarium. Nie można sie zgubić (chyba). :D Oj ja wszędzie mogę się zgubić :lol: A jak się ta uliczka nazywa?? Quote
PaYooK Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 ELO!!! niestety nie ma mnie w weekend w poznaniu.... :cry: Quote
AnTu Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Moze zrobimy nastepne spotkanko w nastepna sobote?? Wtedy bedzie i mi i payowi pasowalo. Co wy na to?? Quote
Recommended Posts