Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłąm na cytadeli około 11.00

było super!!! snieg padał, pare psiaków było(mastif angielski, golden, husky i jakieś owczarki), porobiłąm zdjecia, ale nei sa najładniejsze, bo troche ciemne a nie umiem je rozjaśnić, tzn. próbowałam bo Evelina opisywałą ale mi nie wychodizło, bo mam inną wersję;( chętnie bym je tu wstawiła, ale bni umiem, jeżeli ktos chce dostac zdjecia z moejgo spacerku to niech powie a ja przesle foty, nie tylko z tego spaceru;)

A może w jkais dizen sie spotkamy? ale tak zeby było z 10 psów, fajnie by było1!!pa

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marcino co ty takim śpiochem jesteś? :lol:

U mnie raczej spotkanie w święta odpada, potem następny weekend sylwester, czyli logiczne że też, więc dopiero po nowym roku niestety :(

Posted
Marcino co ty takim śpiochem jesteś? :lol:

U mnie raczej spotkanie w święta odpada, potem następny weekend sylwester, czyli logiczne że też, więc dopiero po nowym roku niestety :(

niestety w tygodniu obowiązki :-? więc w weekend odsypiam ale spotkania z dogomaniakami nie prześpie :wink:

Posted
a w ten weekend nie?:(

Jeśli Ci zależy to możemy pójść gdzieś obie, ale w tygodniu i proponowałabym ten las(ek) na piątkowie, a nie cytadele :wink: Chyba obie będziemy miały bliżej :wink:

A jeśli w weekend, w większym gronie, na cytadeli to też jestem za 8-9 stycznia :) :thumbs:

Posted

I jak nadal aktualne spotkanie pierwy weekend po Sylwku ? i tak a'propo jakimi psiakami będziecie? bo ja mam dylemat jakie psisko zabrać ze sobą czy czekoladkę jakąś albo Ercie :lol:

Posted

Spacer zawsze, ale nie jutro 0X :wink: :roll: Głos mam zdarty, ledwo chodze i podejrzewam że nawet jakbym chciała to bym nie doszła na ta cytadele...

Posted

To jak w ten weekend robimy większy spacerek? Ja bym proponowała sobote :) A jechał by ktoś wtedy komunikacją miejską od ronda kaponiery?bo szczerze mówiąc boję się z Deltą a to nie jest mały latrelek sama jechać autobusem :lol:

Posted

Ja nie wiem cyz mi sob. lub niedz. pasuje, ale sie postaram pojechac na cytadele.

Kara, a Delta to jakaś rasa? Bo masz chyba 3 takie same ppsy(??) i mi się tak zdaje =]