Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buahahaha :lol:

Ja je robiłam więc chyba logiczne, że mnei nie ma :P Te dwie osoby to antu i fair play :wink: Chyba ze nie kojarzysz kogoś innego 8)

Dudek spokojny? gdzie? :roll: :lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Linka dzieki!

To ktos inny mogl tez zdjecia robic, zeby mozna bylo i Ciebie zobaczyc :wink:

A jak Dudek sobie biegal bez smyczy po chodniku to istny aniolek dla mnie! :)

PS. Ciagnie Cie na smyczy? ;)

Posted

Jesli Dudek jest aniołkiem to wolę nie myśleć co Mejk wyrabia na spacerach... :roll:

Jedyny plus, ze oduczył się ciągnąć mnie na smyczy... :D

Posted

Cze

Przyznam, że spacerek na Cytadeli był fajny...Miło było mi Was poznac...

Mrówka żebyś ty widziała co Dudek na tym spacerze robił...hahaha ...on i spokojny... :lol: :lol: :lol:

Posted

Moze w czwartek/piatek? Jest dlugi weekend, wiec co Wy na to?

W sobote i niedziele bullomaniacy baluja w Zaniemsylu na Bulliadzie :drinking: :angel:

Posted

To sie dogadamy, bo tym razem bedzie nalot gosci z Bytomia na Cytadele - oczywiscie tez dogomaniakow :D

Hmmm Nasza Cytadela tak kusi, ze zaczynaja z calej Polski na spacerki przyjezdzac :D Moze zaczniemy jakies oplaty pobierac 8)

Szczegoly sie ustali :)

Posted

Kurde, ja sie tylko boję że ten mój diabeł tricolor tak sie rozszczeka, ze mnie stamtąd wygnacie ...

BTW- On troszke konfliktowy jest ( mze to być efekt rozpieszczenia ??? ) ...

Posted

No tak... :-? Gdyby nie to, że PaYooK mnie uświadomił dzisiaj o tym spacerze to nawet bym nie wiedziała... :-? System powiadamiania o nowych postach nie działa na tym forum? :-? :o

No nic.. mam nadzieję, że znajdę trochę czasu i też wpadniemy...

Posted

Ja w piątek nie mogę, ale i tak proponuję już następny weekend, bądź jakiś inny dzień tygodnia, wakacje się zaczynają to dzień już znaczenia nie ma... tylko żeby więcej ludków poprzychodziło...a nie tylko jakieś bokssssery (żartuję Linka :P)

Posted

FP masz coś do bokserów? :evilbat: I tak są fajniejsze od tych waszych kudłatych potforków... :roll: :P

Tufi jutro podobno ma już nie padać... :wink:

Posted

witam z tego co widze to jakby zaczelo sie rozpogadzac, wiec moze ktos sie skusi? z cukru nie jestescie i afganow nie macie :wink: Mnie w poznaniu mialo juz dzisiaj nie byc ale musialem zostac :( blondyna sobie pobiegac dzisiaj musi wiec naszla mnie mysl ze moze na cytadele...to co znajdzie sie jakis chetny? :D

Posted

rzezby - takie rude postacie bez glow... na laczce idac od rosarium i stawku po lewej stronie

ja niestety dzis nie dam rady dotrzec - moze jutro?