Linka Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 buahahaha :lol: Ja je robiłam więc chyba logiczne, że mnei nie ma :P Te dwie osoby to antu i fair play :wink: Chyba ze nie kojarzysz kogoś innego 8) Dudek spokojny? gdzie? :roll: :lol: Quote
mrowka Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Linka dzieki! To ktos inny mogl tez zdjecia robic, zeby mozna bylo i Ciebie zobaczyc :wink: A jak Dudek sobie biegal bez smyczy po chodniku to istny aniolek dla mnie! :) PS. Ciagnie Cie na smyczy? ;) Quote
Linka Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Jesli Dudek jest aniołkiem to wolę nie myśleć co Mejk wyrabia na spacerach... :roll: Jedyny plus, ze oduczył się ciągnąć mnie na smyczy... :D Quote
FlashQ Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 A ja niedawno byłam na Cytadeli w niedziele o 15:00 i nikogusieńko nie było :bigcry: Ludziki, kiedy wy się spotykacie ??? Quote
Agga Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Cze Przyznam, że spacerek na Cytadeli był fajny...Miło było mi Was poznac... Mrówka żebyś ty widziała co Dudek na tym spacerze robił...hahaha ...on i spokojny... :lol: :lol: :lol: Quote
PaYooK Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 ELO!!! zapraszam na galerie ze spacerku na malcie http://galeria.ipto.info/categories.php?cat_id=58 Quote
tufi Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Moze w czwartek/piatek? Jest dlugi weekend, wiec co Wy na to? W sobote i niedziele bullomaniacy baluja w Zaniemsylu na Bulliadzie :drinking: :angel: Quote
Agga Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 chlip bezemnie... :-? :wink: Kurka trzeba sie do POznania przeprowadzić... 8) :wink: Quote
tufi Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 To sie dogadamy, bo tym razem bedzie nalot gosci z Bytomia na Cytadele - oczywiscie tez dogomaniakow :D Hmmm Nasza Cytadela tak kusi, ze zaczynaja z calej Polski na spacerki przyjezdzac :D Moze zaczniemy jakies oplaty pobierac 8) Szczegoly sie ustali :) Quote
FlashQ Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Kurde, ja sie tylko boję że ten mój diabeł tricolor tak sie rozszczeka, ze mnie stamtąd wygnacie ... BTW- On troszke konfliktowy jest ( mze to być efekt rozpieszczenia ??? ) ... Quote
Linka Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 No tak... :-? Gdyby nie to, że PaYooK mnie uświadomił dzisiaj o tym spacerze to nawet bym nie wiedziała... :-? System powiadamiania o nowych postach nie działa na tym forum? :-? :o No nic.. mam nadzieję, że znajdę trochę czasu i też wpadniemy... Quote
PaYooK Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 ELO!! normalnie bilety wstepu :lol: :lol: to o ktorej?? Quote
Fair_Play Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Ja w piątek nie mogę, ale i tak proponuję już następny weekend, bądź jakiś inny dzień tygodnia, wakacje się zaczynają to dzień już znaczenia nie ma... tylko żeby więcej ludków poprzychodziło...a nie tylko jakieś bokssssery (żartuję Linka :P) Quote
tufi Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Jak zwykle pogoda krzyzuje nam plany :( Moze jutro bedzie ladniej Quote
Linka Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 FP masz coś do bokserów? :evilbat: I tak są fajniejsze od tych waszych kudłatych potforków... :roll: :P Tufi jutro podobno ma już nie padać... :wink: Quote
mieczyk Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 witam z tego co widze to jakby zaczelo sie rozpogadzac, wiec moze ktos sie skusi? z cukru nie jestescie i afganow nie macie :wink: Mnie w poznaniu mialo juz dzisiaj nie byc ale musialem zostac :( blondyna sobie pobiegac dzisiaj musi wiec naszla mnie mysl ze moze na cytadele...to co znajdzie sie jakis chetny? :D Quote
tufi Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 o 16.00 na przyklad ktos dzis bedzie przy rzezbach Abakanowicz? Quote
mieczyk Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 mi pasuje juz tak dawno nas na cytadeli nie bylo ehh...:P zmobilizowac mi sie prosze :lol: Quote
AnTu Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 a moze przy dzwonie lepiej?? jakos tych rzezb niekojarze... :wink: Quote
tufi Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 rzezby - takie rude postacie bez glow... na laczce idac od rosarium i stawku po lewej stronie ja niestety dzis nie dam rady dotrzec - moze jutro? Quote
Agga Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 a moze przy dzwonie lepiej?? jakos tych rzezb niekojarze... :wink: hihihi antu przy dzwonie którego nie ma... 8) Quote
Recommended Posts