Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No to będzie problem , bo psy jej przeszkadzać nie będą tylko te dzieci i rowery :roll: Chociaż moze jak będzie sporo tych psów to nie będzie zwracać uwagi

Nie ma tam nigdzie miejsca bardziej zacisznego :roll:

Posted

a mnie nie bedzie :evilbat:

Ale przynajmniej odwiedze kilka dogomaniackich hodowli z Warszawy i okolic :)

w ta niedziele bedzie burza z piorunami i ulewa i nigdzie nie pojdziecie :evilbat: ;) 8)

Posted

Alcia

Z Ułańskiej na cytadelę masz 15 minut samochodem albo 30 - 40 pieszo, a może nawet nie :)

PaYokk

Wszystko zależy od pogody.

Tufi

Proszę wszystkich ode mnie pozdrowić :)

Posted
Alcia

Z Ułańskiej na cytadelę masz 15 minut samochodem albo 30 - 40 pieszo, a może nawet nie :)

Trochę daleko, ale to nic

Tylko ,że ja Alcia to ani na pierwsze, ani na drugie, chyba też na trzecie nie mam 8)

Posted

ja tez sie po cichu szykuja na spacerek w weekend pogoda musi byc ladna bo musi i juz :wink: . a Tufi to bedzie miala paskudna pogode w wawie i ja do nas przywieje tak zeby zdazyla w niedziele na ta 15 a wlasnie jakby sie udalo to o ktorej mozna by sie spotkac??? :D

Posted

ja bardzo prosze sobie w kulki nie leciec i sie stawic o 15 w niedziele 8 lutego na poznanskiej cytadeli, oczywiscie jak pogoda wzglednie znosna bedzie my postaramy sie dotrzec :wink: