FlashQ Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Hej, nie byłam, bo i ja i Toffcio chory. Ja jestem chora totalnie, a Toffch moze nie chory, ale lapencje ma przecieta. Na prawej tylnej ma poduche przecieta, a wlasciwie kawalek odciety :o Na dworek tylko na 15 minut.... :( Ale moze w przyszlym tygodniu... Zobaczymy jak mu sie zgoi. Piatkowo pozdrowione. Na Gorczynie moja babcia mieszka :D Toffis ma dopier 4 miesiace jak wasze psiury zareaguja??? :P Quote
Rotti Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Flaszeczka Spoko, nie masz się czego obawiać. W naszym gronie są piechy w każdym wieku, nie ma żadnych spięć :) Czekamy za tydzień :) Kurujcie się. Quote
JoannaP Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Jak pięęęęęknie jest na Cytadeli! Świetne zdjęcia. Ale chyba tylko te futrzaste czworonogi nie szczękały zębami z zimna? Nie dziwię się, że musieliście się rozmrażać. KIEDY BĘDZIE WIOSNA?! :evil: :wink: Własnie dowiedziałam się od znajomej z Rotterdamu, że u nich kwitna wiosenne kwiaty.... Choroba... :roll: Quote
Rotti Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 No moje nie sczękały, ale mała Figa... :) Za to Rottasowi ciagle się robiły kule śniegu pod łapami :) A na wiosne to już chyba wszyscy czekają :lol: Quote
mieczyk Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 mala Figa wreszcie sie zmeczyla i dzisiaj po spacerze praktycznie nie mialem psa jaka ona jest kochana jak tak sobie spi... :wink: Quote
Rotti Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Rosnie nam niezła obrończyni chartów :lol: Quote
tufi Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 jahu zdjecia juz dostal :) A ja jutro do lekarza - chyba jednak w koncu sie zlamie i wezme antybiotyk, bo sobie pluca wypluje... Quote
Rotti Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Kuruj się kurka. Coś ostatnio chorowita jesteś. Porzyć ideę PPPPoń i ubieraj rajstopy :D Quote
tufi Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Ale ja nic nie wiem o rajstopach i PPPoniu :( A zaraz musze jechac na uczelnie, bo sie wplatalam w organizacje absolutorium... Quote
Rotti Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 tufi Ale ja nic nie wiem o rajstopach i PPPoniu To proszę to nadrobić ;) Quote
FlashQ Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Łapka powolutku dochodzi do siebie.... Jeszcze z tydzien i chyba bedzie loozik :D . Mam fotki Toffiska. Mozecie zobaczyc je na www.toffisiek.piwko.pl :bigok: Powysylajcie mi fotki waszych psiakow . moj adres to : flaszeczkaa@poczta.onet.pl . Z gory wielkie dzia :) Quote
Ruffikuss Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Rotti, a chcesz klapsa? Tufi to należy nadrobić, wtedy nie byłoby choroby....Wiesz środki wzmacaniające czynią cuda Quote
Rotti Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Ruffi Jasne, ale z niespodzianką ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Rotti Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 A tak BTW Prezes, gdzieś Ty tu zawędrował ? Taki jesteś aż czujny ??? :o :lol: Quote
Ruffikuss Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 musze kontrolować, czy wszystko korekt jest tak? No i proszę... Quote
Rotti Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 No sorka prezes :oops: ale w świetle choroby ... jest to uzasadnione :) W końcu chyba nie chcesz mieć chorych dogomaniaczek, hę ? :) Quote
tufi Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Jaka troska, no no no! Ta choroba to jest mi potrzebna, zeby tego PPPonia przeczytac, bo inaczej nie znajde czasu... Quote
Rotti Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 tufi Taaaa, teraz to ,żeby PPPPoń przeczytać :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Ruffikuss Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 No, Rotti udajmy, żw wierzymy, może to ją zdopinguje... Quote
Rotti Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 Ruffi Zawsze jedna PPPPoniówa więcej, co ? :lol: Quote
tufi Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Widze, ze o 2 nad ranem jest sporo poznaniakow na dgm :D tak wiec - jutro (czyli w sumie dzisaj, jak sie obudze) chyba nici, bo sie plucha robi :( Quote
JoannaP Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Plucha - nie plucha, ale miałabyś "farbowaną" bullterierkę....:-) Miejmy nadzieję, że za tydzien będzie bardziej przyzwoita pogoda.. :D Quote
Rotti Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 Flaszeczka Nie memy beagle ale mamy inne psy. Chetnie się spotkamy :) Quote
nice_girl Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Na święta Wielkanocne prawdopodobnie będę jechała do Poznania, jeszcze to nie jest pewne ale tak na 80%.Jeśli pojadę to na pewno biorę liska z sobą.I mam pytanie : czy mogłabym wtedy się załapać na jakiś spacerek z Wami, bo jakoś tam rudzielca trza będzie wybiegać :wink: Quote
Recommended Posts