Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, nie byłam, bo i ja i Toffcio chory. Ja jestem chora totalnie, a Toffch moze nie chory, ale lapencje ma przecieta. Na prawej tylnej ma poduche przecieta, a wlasciwie kawalek odciety :o Na dworek tylko na 15 minut.... :( Ale moze w przyszlym tygodniu... Zobaczymy jak mu sie zgoi. Piatkowo pozdrowione. Na Gorczynie moja babcia mieszka :D Toffis ma dopier 4 miesiace jak wasze psiury zareaguja??? :P

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Flaszeczka

Spoko, nie masz się czego obawiać. W naszym gronie są piechy w każdym wieku, nie ma żadnych spięć :) Czekamy za tydzień :) Kurujcie się.

Posted

Jak pięęęęęknie jest na Cytadeli! Świetne zdjęcia. Ale chyba tylko te futrzaste czworonogi nie szczękały zębami z zimna? Nie dziwię się, że musieliście się rozmrażać. KIEDY BĘDZIE WIOSNA?! :evil: :wink: Własnie dowiedziałam się od znajomej z Rotterdamu, że u nich kwitna wiosenne kwiaty.... Choroba... :roll:

Posted

No moje nie sczękały, ale mała Figa... :) Za to Rottasowi ciagle się robiły kule śniegu pod łapami :)

A na wiosne to już chyba wszyscy czekają :lol:

Posted

Widze, ze o 2 nad ranem jest sporo poznaniakow na dgm :D

tak wiec - jutro (czyli w sumie dzisaj, jak sie obudze) chyba nici, bo sie plucha robi :(

Posted

Na święta Wielkanocne prawdopodobnie będę jechała do Poznania, jeszcze to nie jest pewne ale tak na 80%.Jeśli pojadę to na pewno biorę liska z sobą.I mam pytanie : czy mogłabym wtedy się załapać na jakiś spacerek z Wami, bo jakoś tam rudzielca trza będzie wybiegać :wink: