Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tufi

Rotti na prezydenta

No z ust mi to wyjęłaś :lol: :lol: :lol:

A tak na serio, to zastanawiałam się jak tu się dostać np. do senatu i zrobić porządek z tymi naszymi spacerkami. To co prawda jest poruszane w innym temacie, ale jakoś tak to za mną chodzi.

A babciny chlebek... tiaaaa... rozumiemy sie bez słów.

Nie wiem, czy w niedzielę będzie komplet, ale możemy się umówić :) Na niebiesko ;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Joanna

Domyslam się :evil:

Ale takie noszenie na cytadelę to jest dokładnie tak, jak z tymi telewizorami czy tapczanami wynoszonymi w sam środek lasu :evil: :evil: :evil:

Posted

ja bym chętnie zjawił się, kusi mnie to strasznie bo ostatnio i rodzeństwo na spacer wyprowadziłem psiaca sie wybiegala i miałem ją 5 godzin z głowy ale ten jej katar... :cry: juz sam nie wiem może jej jaki swetrek założyc :-?

Posted

I ja chetnie sprawdzę jak to na tej Cytadeli jest:) będę z moja bulką Szelma przed 14:00

Tylko napiszcie proszę gdzie tam najwygodniej samochód zaparkować...

Posted

Juz wrocilysmy :) Spotkalysmy Szelme (z niebieskim sznureczkiem przy obrozy :) )

Bercia znowu chciala z dziecmi na sankach zjezdzac ;)

Ludzi nie bylo juz zbyt wielu, psow tez brak, chleba nie znalazlysmy. Ale za to jak fajnie sie zjezdza z wysooookieeeej gorki na pupci ;) Bercioch mial niezly ubaw

Posted

Dzięki tufi za spotkanie!!! szkoda tylko ,ze nie zgralismy sie czasowo...Szelma po tej dobrej godzince na mrozie wymagała juz ciepłego fotelika :) To znaczy ja chciałem tego dla niej ona pewnie i cały dzień by sie bawiła :D ....

Zobaczymy sie pewnie w przyszłym tygodniu jesli tylko pogoda dopisze!

Jestem zaskoczony tym miejscem na Cytadeli nigdy tam nie byłem z psem i nie przypuszczałem że tak tam fajnie.Moze prócz dwóch piesków które chcaiły zdominowac moja sunie i razem w komitywie chciały ja zaszczuc no i musiałem na chwilę zainterweniować i ja oswobodzić:))))) A może powinienem jej pozwolic na odgryzienie sie??? Pewnie tak ale tatuś (czyli ja) :lol: nie mogłem na to patrzeć :lol:

pozdrawiam

Posted

Już wiem Jahu, że spotkałeś się z Tufi, szkoda, że się mijaliśmy. Byłam z moimi i był też mieczyk ze swoją piekną figą :)

Może następnym razem ;)

Posted

Figa rzeczywiście piękna jest ale Rotti w biegu to jest dopiero poezja :) oby jak najwięcej takich spacerków, musimy kiedyś zebrać prawdziwą watahe dogomaniacką :wink:

Posted

Ogół serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :D

mieczyk:

Sporadycznie TU zaglądam, więc wracam do sprawy "sprzed roku". Skoro jesteś właścicielem argentynki (rzeczywiście urokliwa młoda dama :)), to w ostatnią niedzielę grudnia bawiła się między innymi z podhalanem - to moje Bobisko ... też białe hihi.

Posted

Moze to nie najlepsze miejsce ale przynajmniej wiem, ze sa tu ludzie z Poznania a ja wlasnie z Poznania kogos szukam. Wiec pytam: czy ktos z Was jest moze psychologiem. Z wyksztalcenia albo z powolania?

Posted

A problem w tym, ze mi sie zycie wali i chcialam pogadac z kims madrym co to niekoniecznie mi powie, ze wszystko bedzie dobrze. A z "normalnymi" znajomymi to jakos nie mam sily gadac bo oni wlasnie przewaznie mowia, ze bedzie dobrze. A jest tak "kure..sko daleko od ok" jak jeszcze nigdy nie bylo i mam nadzieje, ze juz nigdy nie bedzie.

Posted

Hmmm To co - pogotowie awaryjne i sie jutro u Rotti meldujemy?!

Mam kolezanke na V roku psychologii - jesli bardzo potrzebujesz, to moge jej zapytac o polecenie jakiegos psychologa, chyba ze wystarczylaby Tobie rozmowa z nia...

A mi Rotti pomogla w pewnym problemie, wiec polecam rozmowe z nia :)

Posted

Jakos tak dziwnie za oknem, a i samopoczucie nie najlepsze... Skoczymy chyba tylko na laczke obok petli.

Do zobaczenia za tydzien, a moze wczesniej?