Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety - przegrałyście.... :-? To Aria otwiera wszystkie drzwi, naciska łapami na klamkę, potem chwyta zębami i otwiera - reszta grzecznie czeka i potem korzysta..... :D

Ale już kiedyś miałam sytuację, gdy przejmowałam się psem - i wyszło, że niepotrzebnie. Psotka w wieku 4 miesięcy przeszła operację usunięcia (schowania) przepukliny pępkowej. Pan doktor powiedział, że do jedzenia może dostać tylko gotowaną pierś z kurczaka i ryż - w ilości najwyżej łyżka na jeden raz - co godzinę. Psotka oczywiście była głodna jak smok. Kilka dni po operacji pojechaliśmy z dzieciakami nad morze. Po przyjeździe rozpakowywałam bagaże i nie bardzo wiedziałam, gdzie się podziewa Psotka. Teoretycznie - razem z dziećmi. Po godzinie zobaczyłam "piłkę do kosza" na czterech łapkach ... Okazało się, że najpierw dostała od innych wczasowiczów wszystkie resztki po dwóch pieczonych kaczkach, a potem przedostała się za płot do gospodarstwa i wyżarła kurom wszystko, co miały podane... :lol:

Posted

Tak naprawdę - to nie wiadomo co to jest... :wink: Wielkość królika, serce lwa, skoczność kota i rude jak wiewiórka.. :o Ale na wystawę nas wpuścili - tylko raz sędzia chciał jej sprawdzić....jądra! :grins:

Posted

Zapytałam kolegę małżonka, czy jutro jedziemy na Cytadelę. Odpowiedź była krótka i zwięzła. NIE. I dalej lezy na tapczanie tym swoim zderzakiem do góry - on chyba zakończy okres świąteczny w poniedziałek?... :cry:

Posted

jak wszystko pojdzie po mojej mysli to w koncu zjawie sie na Cytadeli z moim malym potworem kto wie moze spotkam nawet kocie charty... :D czyli jak wszystko wypali to kolo 13 bede gdzies tam czatowal nie wiem tylko za bardzo w ktorym miejscu dokladnie no ale coz poszukam :wink:

Posted

właśnie wróciliśmy i jestem mile zaskoczony. Mała padnięta w koncu :lol: a ja mogłem się cieszyć jej szczęsciem jak tak sobie brykała pośród gromadki. Nawet sobie chłopaka znazła którego usilnie wyciągała w krzalo :wink: jej adorator westie ryzykował życie kładąc na niej łape uświadamiając młodemu mastiffowi że ona jest moja :D . Szkoda tylko, że przez najbliższy czas nie będziemy tam gościc mamy przedszkole o 13... :-? pozdrawiam

Posted

Masz dwa takie fajne kocyki i Tobie jest zimno? ;)

My oboje tez jestesmy przeziebieni - katar niczym niagara, kaszel urywajacy pluca... Podobno znowu jest jakas epidemia - 3-letni chrzesniak kolegi dostal nagle 40-stopniowej goraczki - i tylko pyralgina mu pomogla :(

Posted

Tufi

Mam nadzieję, że to nie to :) Dopadła mnie jakieś dziwna niemoc. Nie wiem, albo to cisnienie albo faktycznie coś się rozwinie. A tam... złego diabli nie biorą :lol:

Posted

do przedszkola chodzimy na szczepankowo do ABC :wink: . Narazie bylismy na jednym spotkaniu i zapowiada sie obiecujaco. Rotti ja takze mam nadzieje ze ta dziwna niemoc zniknie i kto wie moze przejdzie na ta twoja ulubiona sasiadke od dziwych chemikaliow na klatce schodowej :evilbat: . Cos sie z ta moja mala nieobrego dzieje chyba sie przeziebila i bardzo sie po uszach drapie dzisiaj w nocy az do krwi jutro nas czekam mala wizyta... :-?

Posted

mieczyk

Drapanie uszu to nie od przeziębienia. Szybko idź do weta. A ABC to bardzo dobra szkoła. Wiele się tam nauczycie. Bardzo dobry wybór :)

Niemoc... hmmm... przyjdzie wiosna, to i niemoc przejdzie :)

Z chemikaliami na razie spokój, a ORMO czuwa ;)