Nebu Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 NebuNo kurcze, a ja tego krawata nie widziałam :( Jeszcze będzie okazja... Apropo zdjec psow biegajacych po plazy, to moge kilka dostarczyc możesz wkleić ze dwa tu na forum? Quote
azja Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 Nebu, jak tylko je jakos w sieci umieszcze to wkleje :) Poki co moge inne wklepic.. tez ze spaceru i tez w Gdyni.. tyle ze nie na plazy:) To Arka: http://www.b2.art.pl/asik/arka_sm1.jpg A tu z siostrami: http://www.b2.art.pl/asik/arka_sm2.jpg Quote
PaYooK Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 ELO!!! azja nie zapominaj o modemowcach.... Quote
azja Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 PaYooK... nawet jakbym chciala trudno by mi bylo zapomniec.... sama mam tu modem :wink: wiec nie przesadzajmy.. tak strasznie dlugo sie nie ladowaly 8) ...... ale niech ci bedzie.. spec od zmniejszania zdjec ze mnie nieszczegolny.. jak widac :) Quote
Luna Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 Hej wszystkim! Widzę, że jak mnie nie ma pare dni, to od razu mnie coś ciekawego omija... :( Ale na następne spotkanie dotrzemy - jutro poszukam odpowiednio błękitnej wstążki! :) Quote
Rotti Posted November 25, 2003 Posted November 25, 2003 azja Serdecznie zapraszamy. A zwierzę/ta piekne :) Quote
tufi Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Ja sobie tez obejrzalam :) Fajowo wygladales ;) Quote
tufi Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 Kto sie dzis wybiera? Pogoda taka srednia, ale przynajmniej nie pada. Quote
JoannaP Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 sorry - moi kierowcy odsypiają Andrzejki.... :niewiem: A ja takie pięęęęęęęęęękne niebieskie cooś zrobiłam :roll: Quote
tufi Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 Spotkalismy tylko Lune :) Bylo zimno i szybko uciekalismy, zwlaszcza ze Bunia kicha i czeka nas wizyta u weta :( Quote
Rotti Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Ja nisetety zachorzałam :( Nebu Fajne zdjęcie. W tamtych włosach też Ci było fajnie :) Quote
tufi Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 To przyjedz Rotti do nas jutro - musze podac Bilbo zastrzyk z antybiotykiem - pierwszy raz sama - przy okazji i Tobie moge podac ;) Jak wszystkim, to wszystkim ;) Zdrowiej szybko! I pamietaj - pod zywa koldrka z chartow jest najcieplej! Quote
Rotti Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Tufi Dzięki za iniekcje. Wystarczy mi coś dopaszczowo :) A kojudra w chartoli ciepła ale koścista :) Quote
Nebu Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Ja nisetety zachorzałam :(Nebu Fajne zdjęcie. W tamtych włosach też Ci było fajnie :) No to zdrówka życzę! Cobyśmy sie za tydzień walnie zgromadzili :) Ale niepraktycznie :) Quote
Rotti Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Nebu Dzięki :) Oj tak walnie, walnie i na niebiesko ;) Quote
AnTu Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 YoOoOoO gdzie i kiedy sie spotykacie?? nie ma mnie pare dni a tu jakies spotkanie u rotti (o ktorym sie dowiedzialam jak pay do mnei zadzwonil ze zostaje w poznaniu) jakos teraz nie mam czestego dostepu do netu dzieki Payowi :evil: Quote
JoannaP Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Już wiem! :D Jak Payook jedzie do Poznania, to zabiera net ze sobą... :cunao: Quote
PaYooK Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 ELO!!! joanna :) hehehe... poprostu komp drugi nie dziala ;) Quote
tufi Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 To trza laptoka kupic :P Co do spotkan - niedziela, Cytadela, ok. 13.30, łączka przy rzezbach Abakanowicz Co do pifkowania - topic o piffku w Poznaniu po wystawie Quote
azja Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Jeśli będę w ten weekend w Poznaniu zabiore te diabły moje i sie przejadę na Cytadele... sobie też mam coś niebieskiego przywiązać czy tylko psom? :wink: Quote
JoannaP Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 O ile Nikita - rudy potwór - wyzdrowieje, to też będziemy. Dziś dostała zastrzyki, pojutrze znów: ma paskudny kaszel, ale poza tym jak zwykle nadmiar energii i wielkie mniemanie o sobie... :wink: Quote
Rotti Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Niestety na weekend nie zapowiada się super pogoda. Jak będzie mokro, to my odpadamy. Azja Oczywiście, że z niebieskiom możesz być również Ty a nie tylko psy. To nawet może lepiej :) Quote
Recommended Posts