Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A moze ktos na malte jezdzi?, albo zwiedza jak ja lasek antoninski kilka razy dziennie ? :)

Na cytadele sie moze przejade was poznac kiedys, ale ze mam las i jeziorka po drugiej stronie ulicy to moja motywacja spada :wink:

Pozatym rzadko jestem w Poznaniu w weekendy, raczej w 3miescie... i tam w niedziele wieczorkiem odbywaja sie psie spedy na bulwarze :)

Pozdrawiam

Asia&Arka&Mrowka

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nebu

3mam Cię za słowo ;)

azja

Jak spada motywacja ? Ona powinna wzrosnąć :) Nie chesz nas poznać ??? :o ;)

Na Malcie nie można psów puszczać. Nie wiesz ?

Posted

Chyba raczej nie - dzis mam "dzien pieknosci" dla psow - obcinam pazury, czyszcze uszy, moze i wykapie :) Choc z ta kapiela wstrzymam sie do jutra - po powrocie z Cytadeli mam zazwyczaj szarego, a nie bialego psa ;)

Posted
Chyba raczej nie - dzis mam "dzien pieknosci" dla psow - obcinam pazury, czyszcze uszy, moze i wykapie :) Choc z ta kapiela wstrzymam sie do jutra - po powrocie z Cytadeli mam zazwyczaj szarego, a nie bialego psa ;)

Eeee... szkodaaa...

Jest ładna pogoda, nie ma błota, nie będzie zbyt wielu psów - nie ubrudzi się mocno :)

Dirty%20Boston.jpg

Posted

Witam,

Rotti.. a gdzie mozna?;) jeszcze sie do mnie nikt nie przyczepil....

A na cytadeli pojawic sie kiedys pojawie, po to wlasnie zeby was poznac, bo wozenie psow w aucie ( szczegolnie po spacerku) nie wychodzi mi na dobre,, przez reszte niedzieli musialabym sprzatac samochod :wink:

Dzis sie nie pojawie bo wstalam przed 40 minutami :lol:

Pozdrawiam

Asia&Arka&Mrowka&Cez

Posted

Bede sama tylko z Bercia - nie dam rady przyjsc z obiema.

Jesli nie znajde wstazki, to Beri bedzie miala niebieskie szelki :)

Do zobaczenia za max godzinke :)

Posted

Dzięki za spotkanie!

Mam teraz martwego psa. Położył się koło kolumny, słucha muzyki i śni mu się taki fajny kawał pachnącej kiełbasy :D

sleepy.jpg

Posted

azja

Przedostatni punkt regulaminu na cutadeli mówi, że psy mogą chodzic bez uwięzi w miejscach, gdzie nie stwarzają zagrożenia. To jet baaardzo dobry punkt :)

Ja też dziekuję wszystkim za spacer. MOje zwierza też odsypiają. Takie spacerki są dla nas suuuper :angel:

Posted

Dzięki wszystkim za spotkanie.... :D

Mówicie, że psy padły? Nie wiem. Ja przyszłam i urwał mi się film :wink: , wstałam przed godzinką i "obrobiłam" zdjęcia - każdy dostanie swoją porcję. Nietety - nie umieszczę ich tutaj, bo nie umiem :oops:

Posted

Cześć :)

Joanno, czy przypadkiem na zdjęciach, z wczorajszego spaceru, nie znajdziesz niedźwiedzia polarnego :o

To byliśmy ... my Bobi i pozdrawiająca Baśka :D

Posted

Oj, ja też bym chciała wiedzieć? Parę białych dużych futrzaków było, ale żaden nie wszedł mi w kadr. Trzeba było się przyznać! Moje wprawdzie nie miały niebieskich wstążeczek, ale Tuffi zadbała o to u swoich. Nebu też miał niebieskie dyndadełko... :D

Posted
Nebu też miał niebieskie dyndadełko... :D

To był taki mały krawacik. Elegancki z niego facet poprostu. Poprosił mnie, żebym mu krawat zawiązał, bo nie chciał wyglądał jak dziewczyna - z kokardką.

Posted

O Waszym "błękitnym" spotkaniu przeczytałam dopiero dziś, ale byliśmy wczoraj na Cytadeli i ze dwa, trzy razy mijaliśmy (my z podhalanem) stadko pinczerów, więc skojarzyłam ... :D

Posted

Rotti, wybiore sie tam do Was na Cytadele kiedys na pewno, poki tu jeszcze mieszkam, ale calej psiej bandy nie zabiore, jedna albo dwie sztuki max :)

Apropo zdjec psow biegajacych po plazy, to moge kilka dostarczyc :D

Wprawdzie to bedzie tylko nasz polski Baltyk, ale psiakom i wlascicielom sie i tak podoba..... jak tylko jestem w Gdyni ( a wkrotce bede na stale ) chodzimy na bulwar, gdzie codziennie spotyka sie dobrze sobie znana psia ekipa :D