Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bardzo chętnie skorzystałbym z propozycji ale w tygodniu krucho z czasem (chyba że późnym południem) za to z przyjemnością dołączę do ewentualnie organizowanego spaceru poznańskich Dogomaniaków w któryś z weekendów :lol: :wink:

Posted

o tej godzinie juz sie szaro robi :( Weekend moze byc :D

Tylko niestety, nie bede mogla sie spotkac z chartami, a zwlaszcza z Czarnym Amantem, bo Beri - wszystko na to wskazuje - za jakies dwa tygodnie cieczke dostanie...

Posted

No i wykrakalam - ale z malymi zmianymi - cieczke ma juz Bunia, ale po Beri widac, ze to kwestia kilku/kilkunastu dni :( Wiec jak dobrze pojdzie, to spotkamy sie z psami za miesiac...

• 4 weeks later...
Posted

Jaka dluuuga cisza... :)

U mnie cieczki sie skonczyly, o ile po wizycie u weta za jakas godzinke uslysze, ze z Bercia jest ok, to w niedziele chetnie sie spotkam. Chetny byl tez jahu11 - stale miejsce ok. 14.00.

Jest jedno "ale" - pogoda juz typowo spacerowa, wiec Cytadele moga odwiedzic tlumy - mamusie z wrzeszczacymi dzieciakami, drace sie na nas, ze psy luzem itp itd...

Czy mamy moze jakies alternatywne, odosobnione miejsce na jakies spacerki?

Posted

Pogoda troche się spaskudziła.Może w niedzielę będzie mniej ludzi na Cytadeli, trudno powiedzieć.Jeśli będzie tak padać to pewnie i my zrezygnujemy...:(

A alternatywa na spotkanie w spokojnieszym miejscu trudna.Może Malta od strony Os.Warszawsiego??? Pomyślcie moze wpadnie wam do głowy co lepszego!

Posted

A moze po prostu spotkamy sie tak ok.17-18 - dzieci z mamusiami juz pojda spac :) I ludzi juz tez nie bedzie tak wielu, a teraz dlugo jest jasno, wiec...?

Posted

Ja niestety nie mogę później.Mam gości po południu i nie dam rady.Raczej możemy przyjść wczesniej tak ok 12:00 lub 13:00.To pora niedzielnego obiadu więc wszystkie mamusie karmią swoje pociechy...:)Co Wy na to ???