Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)

A nie mowilam, ze beze mnie nie pojdziecie? ;) 8)

Za to mam nadzieje, ze jutro wszyscy sie zjawia, zeby posluchac o psiakach dogomaniakow z Warszawy, ktorych odwiedzilam :)

A wyszlo tego: 5 rottkow. 2 szybowce, 1 garbaty mopsik i 1 bullterier :D Pieeeeeeeeekne byly :)

Posted

Buuuu! A tak z Sewem wspominalismy i zalowalismy, ze Was nie ma, bo byly psy w rozmiarze XL (rottek i on) i nasze dziewczynki, szczegolnie mniejsza, nie mialy zbytnio z kim sie bawic... :( FE kierowca ;)

Posted

I nawet już jest po gwarancji - wymienić nie można.... :wink:

Tufi: zgrałam dla Ciebie na CD zdjęcia z poprzednich spacerków, ale muszą poczekać do następnego spotkania... :( :drinking:

Posted

To moze wpadniesz do novum w srode na zbiorke darow? zapraszam :)

a gwarancje moze jakas na bema kupisz ;) jeszcze nie wszystko stracone ;) albo juz wiem co! poszczuj go wezem albo Nikita :evilbat:

P.S. wybiera sie ktos z Poznania na wystawe do Leszna? widzialam zgloszone tylko 2 bulle i nie bede sama tylko po to jechac.... :(

• 2 weeks later...
Posted

Jutro o 10.00 (w sumie juz dzis ;) ) na Cytadeli przy torze saneczkowym - wyjatkowo tak wczesnie, bo sa nasze mini zawody obedience :) zapraszamy wszystkich do kibicowania i wziecia udzialu :D

Posted

witajcie, jestem nowa ;)

bardzo chętnie spotkałabym sie z Wami na Cytadeli

będę sledzic wątek...

moja psinka to 10 miesięczna dobermanka

Posted

Witaj, witaj - spotkania nie są regularne, ale za to tu na pewno znajdziez informację gdzie i kiedy. Na ogół niedziela, 13-15, jak idziesz od rosarium to za mostem na polanie - psów jak mrówków...:-)

A gdzie dokładniej mieszkasz - na Winogradach?

Posted

znam Cytadele więc nie będzie problemu ze znalezieniem :)

aktualnie mieszkam w Swarzedzu. do niedawna mieszkałam na Garbarach, wiec znam ten teren doskonale :)