nice_girl Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Rotti A tam gdzie Wy chodzicie to jezdzął jakieś rowery, bo Klio to uwielbia zaganiać wszystko co się rusza :roll: Quote
Rotti Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Nice Tam jeżdżą rowery, biegaja dzieci z piłeczkami, biegaja psy.... :) Quote
nice_girl Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 No to będzie problem , bo psy jej przeszkadzać nie będą tylko te dzieci i rowery :roll: Chociaż moze jak będzie sporo tych psów to nie będzie zwracać uwagi Nie ma tam nigdzie miejsca bardziej zacisznego :roll: Quote
Rotti Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Nice Niestety nie bardzo. Nie martw się. Damy sobie radę :) Quote
nice_girl Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 A Wy chodzicie na spacery do Cytadeli?Może wiesz jak tam jest daleko od moje rodzinki, mieszkają na Ułańskiej , niedaleko jest palmiarnia i chyba Grunwaldzka? :wink: Quote
tufi Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 a mnie nie bedzie :evilbat: Ale przynajmniej odwiedze kilka dogomaniackich hodowli z Warszawy i okolic :) w ta niedziele bedzie burza z piorunami i ulewa i nigdzie nie pojdziecie :evilbat: ;) 8) Quote
JoannaP Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 w ta niedziele bedzie burza z piorunami i ulewa i nigdzie nie pojdziecie :evilbat: ;) 8) Tfu, tfu! :evilbat: Quote
PaYooK Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 ELO!! ktos chetny na spacer ??? tylko gdzie i o ktorej ?? 8) Quote
Rotti Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Alcia Z Ułańskiej na cytadelę masz 15 minut samochodem albo 30 - 40 pieszo, a może nawet nie :) PaYokk Wszystko zależy od pogody. Tufi Proszę wszystkich ode mnie pozdrowić :) Quote
nice_girl Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 AlciaZ Ułańskiej na cytadelę masz 15 minut samochodem albo 30 - 40 pieszo, a może nawet nie :) Trochę daleko, ale to nic Tylko ,że ja Alcia to ani na pierwsze, ani na drugie, chyba też na trzecie nie mam 8) Quote
Rotti Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Nice Przepraszam :lol: Wcześniej byłam na innym topicu i tak mi zostało :lol: Quote
mieczyk Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 ja tez sie po cichu szykuja na spacerek w weekend pogoda musi byc ladna bo musi i juz :wink: . a Tufi to bedzie miala paskudna pogode w wawie i ja do nas przywieje tak zeby zdazyla w niedziele na ta 15 a wlasnie jakby sie udalo to o ktorej mozna by sie spotkac??? :D Quote
Rotti Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Jaskier Oczy-wiście 15,00 jeżeli nie będze błota. Quote
tufi Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Jaskier Dlaczego Jaskier? :o Rotti - chyba za duzo :drinking: ;) Quote
Rotti Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Miało być PaYook, to już drugi mój błąd w tym topicu :lol: tufi Nie za dużo, a za mało :drinking: Siedziałam "po poróżnicy" :lol: Quote
PaYooK Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 ELO!!! jak cos jutro o 14 bede przy dzwonie i ide biegac jesli ktos chetny to zapraszam 8) Quote
PaYooK Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 ELO!!! deszcz w niczym nie przyszkadza by pobiegac ;) Quote
Jaskier Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 skoro o mnie mowa to w niedzielę postaram sie dotrzeć około 15 na cytadelę a jutro sie ktoś wybiera na spacerek? Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 PaYook Tobie, mnie i Twoim psom nie przeszkadza. A Rotti ? :( Jaskier Jak mnie nie bedzie w niedzielę, to może potem wpadniesz po dary ? Quote
mieczyk Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 ja bardzo prosze sobie w kulki nie leciec i sie stawic o 15 w niedziele 8 lutego na poznanskiej cytadeli, oczywiscie jak pogoda wzglednie znosna bedzie my postaramy sie dotrzec :wink: Quote
Rotti Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 Za pól godziny jadę na cytadelę. Jak ktos chce się dołączyć, to proszę na głosno wołac na miejscu lub dzwonić :) Quote
Recommended Posts