Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tora napisał(a):
pewnie, tylko problem taki, że ja mojego psiaka nie wezmę... :lol: On jest strasznie strachliwy i nie lubi chodzić po dworze ani bawić się z innymi psami. Na Arenie byłam kiedyś z suczką sąsiadki, Zuzą (kundelek) :)

Klaudia, a Ty nie mieszkasz może na Górczynie? Bo w mojej okolicy mieszka taki collie tricolor i chyba ma na imię Dino. Może to Wy? ;)

No wszystko możliwe,że to my :D Z tego co wiem,to na Górczynie nie ma drugiego tricolorka,który wabi się Dino :roll: A czy my się znamy?Jeżeli Twój piesek,to ten jamniczek z emblematu to chyba go nie kojarzę...

A co do spacerku to mi ten weekend nie pasuje bo mam wykłady :(
PS.Tak naprawdę mam na imię Anita :D

• 2 weeks later...
Posted

Ja gdzieś za pare dni może pojade na Cytadele z Deltą, bo narazie nie mogę jej nigdzie brać bo sunia ma cieczkie ale już powoli się kończy, więc Gosia możemy się wybrać przyszły weekend :wink:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Drodzy Poznaniacy,
poszukujemy do pożyczenia na najbliższy weekend kontenerka do przewozu niedużego psa (wielkość do kolana, waga do 15 kg)
-
Rodzina z Poznania chciałaby adoptować z pod-sochaczewswkiego schroniska suczkę, którą będą musieli przewieźć do domu pociągiem, a ponieważ sunia jest strachliwa uznaliśmy, że najlepiej i najbezpieczniej byłoby przewieźć ją do nowego domu w kontenerku.

Tutaj jest topik o tej suczce:
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25146&postdays=0&postorder=asc&start=0

Dlatego proszę o pomoc - jeśli ktoś ma taki kontener i mógłby pożyczyć - dajcie znać!

• 1 month later...
Posted

hej Poznaniacy gdzie chodzicie na spacerki ze swoimi psami, bo mi juz brak pomyslow, w parku solackim za duzo ludzi, nad rusalka nie mozna bo to chodza i pilnuja zeby psy byly na smyczy (niedawno nawet o 8 rano na straz miejska sie natknelam), w lasku golecinskim tez bardzo czesto na patlole sie natykam i na nic zdaja sie argumenty ze wkolo zywej duszy nie ma, pies ma byc na smyczy, albo ja mam pecha albo uwzieli sie na psy ostatnio, na cytadeli jest podobnie

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

nefre napisał(a):
Ktoś sie wybiera na Cytadelę z psiakiem w weekend lub gdzieś indziej?

Ja czasami zaglądam na Cytadelę. A kiedy Ciebie można tam spotkać?

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

tufi napisał(a):
My ostatnio jezdzimy na Wole - teren przy szkole dla psow. Brak matek z dziecmi, psy szaleja - cudnie jest!

Ja tam też zaglądam ostatnio z racji tego że zapisałam moje kudlate szczęście na tresurę . Jesteśmy co sobotę i niedzielę na lekcji o 12 . Mieszkam w Przeżmierowie i na codzienne spacerki chodzę na wielkie pola pod Swadzimiem .

Posted

Uuu my od tamtego czasu wynieslismy sie na wies - Park Krajobrazowy Promno, Kociałkowa Górka miedzy Kostrzynem Wlkp. a Pobiedziskami - psy maja spacerow w koncu pod dostatkiem, wystarczy wyjsc z domu - pola, lasy... Jakby ktos mial ochote, to zapraszam po mrozach na spacerek - to tylko 25km od Poznania :)