Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Stawiam piwko i po zdjęciach z chęcią udostępnie efekty naszej pracy. Zresztą - z minimum jedną osoba z forum juz współpracowałem. :smile:"

hmmm za piwko? ............. smutne.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, bo tutaj nie chodzi o usługę ale o przysługę.
:)
Zdjęcia mają pójść do pewnej gazety. Nie do reklamy.
Moja "oferta" jest "ofertą" otwartą - nikogo nie zmuszam.
A tylko zachęca.

pozdrawiam.

Posted

Za zdjęcie stawka wynosi około 200zł w dobrej agencji, przy przeniesieniu praw autorskich itp. I wiadome jest od poczatu, czemu takie zdjecie ma sluzyc - a jesli to bedzie ilustracja sfiksowanych wlascicieli lub psow agresywnych - milo Wam bedzie? Ogloszenie bardzo nieprzemyslane

Posted

chodzi mi tylko o to ze mogłes napisac po co ci te zdjecia, dla własnego uzytku czy gdzies masz je potem zamiescic... to chyba nic trudnego a wypada takowa informacje zamiescic.
jesli chodzi o piwko... po prostu jakos tak niesmacznie mi sie zrobilo... sama prosba o przysluge chyba by starczyla...

Posted

No to jeszce raz.

Zdjęcia to będą ilustracje do artykułów w pewnym ogólnopolskim czasopiśmie --> nie mogę podać publicznie tytułu.
Mają pokazywać dokładnie to co napisałem.

Gdyby byłą potrzeba wykorzystania ich do ilustracji o czymś mniej przyjemnym (miałem raz taką sytuację o zdjęcie gdzie dziewczyna całowała psa i chodziło o ilustrację artukułu od chorobach pochodzących od psów) --> zawsze pytam o zgodę na wykrozystanie takiej fotografii.

Posted

Boidae i co udało sie zebrać ekipe?
ja tez mam ochote na poznanie fajnych ludzi i jednocześnie wyspacerowanie swoich psiaków.Może jednak uda się spotkac ,a w tygodniu by Wam odpowiadało?

Posted

Jureja napisał(a):
Jakich lasach?My jesteśmy chętne ale najlepiej gdzieś blisko Poznania(Ławica);) .

Mieszkamy w Łoskoniu Starym, 5km za Murowaną Gośliną...czeka tam 30km lasów... i jeziora...

Posted

ja poki co moge isc bez psa :lol: po wypadku raczej nie biore sie za wyprowadzanie go bo slizg po ziemi nie jest wskazany... ale jakby komus trzeba gadatliwej baby to dajcie znac :razz:

Posted

a my cały czas szukamy i szukamy... ech, ale mamy juz znajome labradorki i husky'ie, jakby ktoś chciał jeszcze nas poznać to my bardzo chętnie poznamy nowe panny;)

Posted

mumin_26 napisał(a):
a my cały czas szukamy i szukamy... ech, ale mamy juz znajome labradorki i husky'ie, jakby ktoś chciał jeszcze nas poznać to my bardzo chętnie poznamy nowe panny;)

a macie czas jutro? :evil_lol:

Posted

Kończe na Niepodległości. Mieszkam na przeciwko Cytadeli, więc to przejść przez ulicę wystarczy ;) Tak, bokserzycę, pamietam jak Martin z tym moim osłem się wzrokiem czarowały, więc tylko sucz wchodzi w grę :lol: