Silky Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Potrzebny Kompan Na Spacerki Od Połowy Lutego. Koniecznie Mała Rasa Aby Nie Było Dysproporcji W Wieku Od 3 Miesięcy. Okolice Winograd. Spotkania Na Cytadeli. Kiedyś były na cytadeli spotkania psów w niedzielę o 13 zawsze. Sama z przyjaciółmi je zapoczątkowałam. Spotykały się też szczeniaczki , a to była super sprawa i pomocna w ich socjalizacji. Wróćmy proszę do tego. Na tym topiku proponuję się umawiać. http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=59 Quote
nefre Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 My jesteśmy mali (no przynajmniej jeden jest mały), chetni na spacerki i też jesteśmy z Winograd :) Quote
nefre Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 o widze ze tu jest temat też, jak pisałam wczesniej, my mozemy dołączyć,psiak jest mały (boston), młody 7 m-cy i mieszkamy na Winogradach :) Quote
Silky Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja mam grzywacza chińskiego i jak tylko zakońzy kwarantannę to zaczniemy z nią wychodzić. Quote
Brzdąc Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hej, ja i moja Gingerka,też mozemy sie do Was dołączyć. Ginger to te małe cuś co wogóle nie boi się tego duzego,rywalizacje o patyczka oczywiście wygrała rudzinka :diabloti: Gingerek ma obecnie 8 miesiecy:loveu: i nie jest taka strasznie despotyczna jak na tym zdjęciu. Quote
Silky Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Brzdąc napisał(a):hej, ja i moja Gingerka,też mozemy sie do Was dołączyć. Ginger to te małe cuś co wogóle nie boi się tego duzego,rywalizacje o patyczka oczywiście wygrała rudzinka :diabloti: Gingerek ma obecnie 8 miesiecy:loveu: i nie jest taka strasznie despotyczna jak na tym zdjęciu. Masz ochotę dojeądżać na Cycię? Quote
Klaudia i Dino Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mieszka ktoś z Was może w okolicach Górczyna? Quote
Boidae Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Od marca mamy plany dojeżdzać z Diuną do P-ń co sobote i w niektóre niedziele.Szukamy kogoś kto ma psa średniej wielkości(np. owczarek niemiecki) i jest chętny na spacery długie - bardzoi długie:razz: Quote
Zorlis Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Boidae - jakby to powiedzieć, coś spacerki ostatnio rzadko kiedy, mimo "umawiania się", dochodzą do skutku... :roll: A mój dzieciak chętnie się wylata, z każdym psiakiem. Quote
rodzice Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja cały czas polecam okolice Woli . My tam jesteśmy w sobotę i niedzielę od 12 . Mam psy które uwielbiają zabawę . Jesli ktoś jest chętny prosze o kontakt . Quote
Boidae Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Zorlis twój pies bardzo nam odpowiada:evil_lol: Więc od marca ja organizuje spacery co tydzień bez gadania:eviltong: polecacie jakiś dobry teren tak abym musiał jechać z dworca na ratajach max.30 min. lub z pod browaru, ronda koponiery(na tej trasie jest mój autobus:diabloti:) Quote
Marta i Wika Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Boidae napisał(a):Zorlis twój pies bardzo nam odpowiada:evil_lol: Więc od marca ja organizuje spacery co tydzień bez gadania:eviltong: polecacie jakiś dobry teren tak abym musiał jechać z dworca na ratajach max.30 min. lub z pod browaru, ronda koponiery(na tej trasie jest mój autobus:diabloti:) To chyba tereny nad Wart? b?d? idealne :-) Quote
Tośka_m Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nad Wartą przez jakiś czas nie ma co organizować spacerków, bo rzeka wylała i zatopiła spacerowe łączki :shake: Quote
Boidae Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja jak wezmę się za organizacje to co tydzień będą :eviltong: Zaczynamy od marca. Kto jest chętny na co tygodniowe? Quote
Marta i Wika Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kochani! Bardzo wszystkich przepraszam za off, jutro już będzie można to usunąć. JUTRO (niedziela) o godz.13 przy Starym Marychu jest demostracja w obronie doliny Rospudy!!!! Wpadnijcie z psami lub bez!! (ja jeszcze nie wiem czy Wikę wezmę, na paru demo już była, ale nie przepada za tym - hałas). Do zobaczenia!!!! Quote
Silky Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 nefre napisał(a):My jesteśmy mali (no przynajmniej jeden jest mały), chetni na spacerki i też jesteśmy z Winograd :) Witaj to kiedy możemy się umówić. Wyślę Tobie moj numer telefonu na Priva. Quote
klaudia.1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czy w Poznaniu są jakieś zloty/spotkania? Np. retrieverów- z naciskiem na flaty:eviltong: ... W razie czego da mi ktoś znać?:confused: Quote
betty_labrador Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 klaudia.1 napisał(a):Czy w Poznaniu są jakieś zloty/spotkania? Np. retrieverów- z naciskiem na flaty:eviltong: ... W razie czego da mi ktoś znać?:confused: no ja mam flata...ale jestem z Warszawy.... szkoda.... Quote
nefre Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 najczęściej psy spotykają się na Cytadeli w niedzielę koło 12-13. Zaczęło się od spotkań labów i goldenów, teraz można spotkać psy wszystkich ras. Podczas ostatniego spaceru w weekend spotkałam akurat jednego flata Quote
klaudia.1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dzięki. Może za tydzień przypadkiem się tam zagubię...:eviltong: Quote
adamek164 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 witam! Poszukuje następujących psów celem wykonania zdjęć: a) Pies który goni własny ogon b) Pies który warczy c) Suczka która posiada majtki. :) Psy nie muszą być rasowe - byle był zadbane (ale o to zwłaszcza na tym forum raczej nie trudno :) ) Stawiam piwko i po zdjęciach z chęcią udostępnie efekty naszej pracy. Zresztą - z minimum jedną osoba z forum juz współpracowałem. :) Lokalizacja: Poznań więcej szczegołów po kontakcie: +48 604 892 028 adam@jastrzebowski.com gg: 945341 Quote
martynka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A czy można wiedzieć czemu ma to słuzyć? Quote
KaRa_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jak chesz znów mogę pomóc:cool3: w opci c a w opcji b mozna cos wskurac:evil_lol: Quote
Recommended Posts