Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebny Kompan Na Spacerki Od Połowy Lutego. Koniecznie Mała Rasa Aby Nie Było Dysproporcji W Wieku Od 3 Miesięcy.
Okolice Winograd. Spotkania Na Cytadeli.
Kiedyś były na cytadeli spotkania psów w niedzielę o 13 zawsze. Sama z przyjaciółmi je zapoczątkowałam. Spotykały się też szczeniaczki , a to była super sprawa i pomocna w ich socjalizacji.
Wróćmy proszę do tego.
Na tym topiku proponuję się umawiać.
http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=59

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hej, ja i moja Gingerka,też mozemy sie do Was dołączyć.
Ginger to te małe cuś co wogóle nie boi się tego duzego,rywalizacje o patyczka oczywiście wygrała rudzinka :diabloti:
Gingerek ma obecnie 8 miesiecy:loveu: i nie jest taka strasznie despotyczna jak na tym zdjęciu.

Posted

Brzdąc napisał(a):
hej, ja i moja Gingerka,też mozemy sie do Was dołączyć.
Ginger to te małe cuś co wogóle nie boi się tego duzego,rywalizacje o patyczka oczywiście wygrała rudzinka :diabloti:
Gingerek ma obecnie 8 miesiecy:loveu: i nie jest taka strasznie despotyczna jak na tym zdjęciu.

Masz ochotę dojeądżać na Cycię?

Posted

Od marca mamy plany dojeżdzać z Diuną do P-ń co sobote i w niektóre niedziele.Szukamy kogoś kto ma psa średniej wielkości(np. owczarek niemiecki)
i jest chętny na spacery długie - bardzoi długie:razz:

Posted

Boidae - jakby to powiedzieć, coś spacerki ostatnio rzadko kiedy, mimo "umawiania się", dochodzą do skutku... :roll:

A mój dzieciak chętnie się wylata, z każdym psiakiem.

Posted

Zorlis twój pies bardzo nam odpowiada:evil_lol:
Więc od marca ja organizuje spacery co tydzień bez gadania:eviltong:
polecacie jakiś dobry teren tak abym musiał jechać z dworca na ratajach max.30 min. lub z pod browaru, ronda koponiery(na tej trasie jest mój autobus:diabloti:)

Posted

Boidae napisał(a):
Zorlis twój pies bardzo nam odpowiada:evil_lol:
Więc od marca ja organizuje spacery co tydzień bez gadania:eviltong:
polecacie jakiś dobry teren tak abym musiał jechać z dworca na ratajach max.30 min. lub z pod browaru, ronda koponiery(na tej trasie jest mój autobus:diabloti:)

To chyba tereny nad Wart? b?d? idealne :-)

Posted

Kochani! Bardzo wszystkich przepraszam za off, jutro już będzie można to usunąć.

JUTRO (niedziela)
o godz.13
przy Starym Marychu
jest demostracja w obronie doliny Rospudy!!!!

Wpadnijcie z psami lub bez!!
(ja jeszcze nie wiem czy Wikę wezmę, na paru demo już była, ale nie przepada za tym - hałas).

Do zobaczenia!!!!

Posted

nefre napisał(a):
My jesteśmy mali (no przynajmniej jeden jest mały), chetni na spacerki i też jesteśmy z Winograd :)

Witaj to kiedy możemy się umówić. Wyślę Tobie moj numer telefonu na Priva.

Posted

najczęściej psy spotykają się na Cytadeli w niedzielę koło 12-13. Zaczęło się od spotkań labów i goldenów, teraz można spotkać psy wszystkich ras.
Podczas ostatniego spaceru w weekend spotkałam akurat jednego flata

Posted

witam!
Poszukuje następujących psów celem wykonania zdjęć:
a) Pies który goni własny ogon
b) Pies który warczy
c) Suczka która posiada majtki. :)

Psy nie muszą być rasowe - byle był zadbane (ale o to zwłaszcza na tym forum raczej nie trudno :) )

Stawiam piwko i po zdjęciach z chęcią udostępnie efekty naszej pracy. Zresztą - z minimum jedną osoba z forum juz współpracowałem. :)

więcej szczegołów po kontakcie:

+48 604 892 028
adam@jastrzebowski.com
gg: 945341