Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lepsza jest sobota - mniej ludzi, mniej nieznanych psow - normalne spotkania odbywaja sie w niedziele, a nawet wtedy psiarze krzywa patrza na moje bullteriery :-?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Ja nie wiem cyz mi sob. lub niedz. pasuje, ale sie postaram pojechac na cytadele.

Córcia ty nie marudz tylko wsiadaj z Sonia w 90 i przyjeżdżaj :wink:

Jak dla mnie sobota może być :)

Posted

Jeśli Cię to pocieszy to jeszcze nikt nie wie chyba, że jak zwykle czegoś nie doczytałam :roll:

Może sobota o 12-13 co w na to? ( Marcino... nie jest za wczesnie? :lol: :evilbat: )

Posted

Mi bardziej psaowała 13 bo ja będę potrzebowała czasu żeby dojechać :lol: Ale czym mam dojechać na Cytadele z Bałtyku/Kaponiery???bo ja raczej w tamtych rejonach jestem zielona i nie wiem :oops: A na Cytateli kupe lat nie byłam i chyba się tam zgubie :lol:

Posted

ok to moze zrobimy liste kto ostatecznie jest chetny na sobotni spacerek, jesli nam nic nie wypadnie to sie zjawimy. Dopiszcie piechy z jakimi przyjdziecie:)

mieczyk & miniaturowa dozyca argentynska :lol:

Posted

Z Bałtyku... szczerze nie wiem :-? 51 nie jeździ gdzieś tam w pobliżu? :roll:

Ja prawdopodobnie będę z moim bokserem :wink:

To co... przy rosarim gdzies moze?

Posted

Dawno nie jezdzilam komunikacja miejska ale wg mnie kazdym tramwajem ktory jedzie z Kaponiery na ul. Winogrady (uwaga na tramwaje jadace na Piatkowo - bo to szybki tramwaj i wywiezie cie zupelnie gdzie indziej).

W kazdym razie na tych Winogradach wysiadasz przy ulicy Dożynkowej i pierwsza uliczka na wprost dojdziesz do cytadeli do amfiteatru.

Posted

Z Kaponiery na Cytadele dojedziesz tramwajami nr 10, 3, 4 i wysiadasz przy dożynkowej. Przy przystanku jest już uliczka w którą należy wejść i iść cały czas prosto. Po lewej bedzie hotel Trawiński. Tą trasą dojdziesz do Rosarium. Nie można sie zgubić (chyba). :D

Posted
Z Kaponiery na Cytadele dojedziesz tramwajami nr 10, 3, 4 i wysiadasz przy dożynkowej. Przy przystanku jest już uliczka w którą należy wejść i iść cały czas prosto. Po lewej bedzie hotel Trawiński. Tą trasą dojdziesz do Rosarium. Nie można sie zgubić (chyba). :D

Oj ja wszędzie mogę się zgubić :lol: A jak się ta uliczka nazywa??